yol kenari otapark ucreti

zaten plakaya yazılıyor odemezsen aracı satarken alan adamda mecbur borcsuz alıyr oduyorsun

Allah yol kenarını ücretli park yapandan razı olsun. en azından bizimi gibi küçük şehirde park edeceğim yerde 2- 3 tur sonunda da olsa bir yer boşalıyor ve park edebiliyorum. park olmasa arabamı park edebileceğim yakında başka park olmuyor. Ceza yedim mi yemedim mi dert etmiyorum. Bir saatlik işim varsa 2 tl, 2 saat 3 tl ödüyorum. kafam rahat oluyor.

Diğer türlü ya ceza yiyorsun ya da dükkan sahibi kapısının önünü sahipleniyor. akşama kadar park ediyor insanlar yer olmuyor.

Cidden ben çok memnunum yol kenarı parklardan. 2-3-5 tl sorun değil.

bana 14 tl geldi belediye başkanı park yerimi ettiki sokaklarda arabalara ceza kesiyorlar bu düpedüz fırsatcılıktır başka hiçbirşey değildir yasasız türkiye

kimse ödeme taraftarı değildir tabi ki saçmalık ama saniyesinde plakaya yazıyorlar cezayı takip etmezsen arabayı bağlamaya kadar gider. öyle baş kaldiriyim demekle olmuyor.

hiçbir avukat tanıdığım yol kenarı otopark oluşumlarına (ispark-parkomat) ücret ödemiyor.dediği gibi emsal karar var ama uygulayan yok.size asla haciz vs.gönderemezler.gönderseler emsal karar gösterilir dava düşer.bu zamana kadar da evine otopark ücretinden haciz gönderilen adam görmedim.yaz boyu istanbul kadıköyde kaldım,nereden baksan 300-500 tl otopark ücreti gelmiştir.arabayı da sattım gitti.

hiçbir avukat tanıdığım yol kenarı otopark oluşumlarına (ispark-parkomat) ücret ödemiyor.dediği gibi emsal karar var ama uygulayan yok.size asla haciz vs.gönderemezler.gönderseler emsal karar gösterilir dava düşer.bu zamana kadar da evine otopark ücretinden haciz gönderilen adam görmedim.yaz boyu istanbul kadıköyde kaldım,nereden baksan 300-500 tl otopark ücreti gelmiştir.arabayı da sattım gitti.

hocam yani sen benim yasadigimi yasadin ve odemedin mi park ucretini

yani arkadaslar ne bileyim daha once CSS adi altinda borclandirildim ve borcu da odedim simdi birileri affetik dedi ve affedildi borc ne yani biz resmen enayinyerine konulduk. bu olaydan sonra acikcasi devlete olan ozellikle de vergi ceza vs gibi borclari odemek hic mi hic icimden gelmiyor

mobilden yazilmistir...

Son düzenleme:
hocam yani sen benim yasadigimi yasadin ve odemedin mi park ucretini

yani arkadaslar ne bileyim daha once CSS adi altinda borclandirildim ve borcu da odedim simdi birileri affetik dedi ve affedildi borc ne yani biz resmen enayinyerine konulduk. bu olaydan sonra acikcasi devlete olan ozellikle de vergi ceza vs gibi borclari odemek hic mi hic icimden gelmiyor

mobilden yazilmistir...

kardeşim yaşın benim gibi genç heralde.türkiyede vergisini,borcunu vaktinde ödeyen adam her zaman ahmak yerine konulur.etrafımdakilerin çoğu elektriği suyu vaktinde ödemez,hepside trilyonluk adamlar.af çıkar yarısından az miktarı öder geçerler.gss borcu bu forumda konuşuldu,defalarca ödemeyin dedik ama ödeyenler olmuş sizin gibi.geçmiş olsun devlet asla ödenen parayı geri ödemez.park ücreti,ödemeyin kardeşim.benim araçta konyadan antepten adanadan istanbuldan bi dolu park ücreti vardı.evvelki araçlarda da vardı.evime 1 tane icra takibi gelmedi.bu tarz oluşumlar zaten yasal değil,hukuk devleti olmadığımız için mahkeme kararları sallanmıyor.bu size bi ders olsun.zorunlu olmadığınız şeyi ödemeyin.mesela yakında kyk ödemelerine de af çıkartırlarsa şaşırmayın.benim 2000 küsür ödemem var hala ödemiyorum.

bi de ekleme yapayım.park cezası ile otopark ücreti ayrı şeyler.otoparka ücret ödemeyip kaçarsanız plakanıza yazarlar sonra ödersiniz.her sene başında milleti bi gazlıyorlar,icra olacak diye aman ödemeyin.bi ara noterlerde otopark borcu ödenmeyen arabalar satılmayacak dendi ama yasal olmadığı için yönetmelik bile çıkaramadılar.

Son düzenleme:
kardeşim yaşın benim gibi genç heralde.türkiyede vergisini,borcunu vaktinde ödeyen adam her zaman ahmak yerine konulur.etrafımdakilerin çoğu elektriği suyu vaktinde ödemez,hepside trilyonluk adamlar.af çıkar yarısından az miktarı öder geçerler.gss borcu bu forumda konuşuldu,defalarca ödemeyin dedik ama ödeyenler olmuş sizin gibi.geçmiş olsun devlet asla ödenen parayı geri ödemez.park ücreti,ödemeyin kardeşim.benim araçta konyadan antepten adanadan istanbuldan bi dolu park ücreti vardı.evvelki araçlarda da vardı.evime 1 tane icra takibi gelmedi.bu tarz oluşumlar zaten yasal değil,hukuk devleti olmadığımız için mahkeme kararları sallanmıyor.bu size bi ders olsun.zorunlu olmadığınız şeyi ödemeyin.mesela yakında kyk ödemelerine de af çıkartırlarsa şaşırmayın.benim 2000 küsür ödemem var hala ödemiyorum.
O senin dediğin gelen faizlere yapılan indirim. Ana parayı her zaman ödemek zorundasin gssde de öyle Kykda da. Sanki hiç odemiyorlar gibi yorum yapmissin

O senin dediğin gelen faizlere yapılan indirim. Ana parayı her zaman ödemek zorundasin gssde de öyle Kykda da. Sanki hiç odemiyorlar gibi yorum yapmissin

haklısın.amcamın fabrikası var ayda 30 bin tl elektrik geliyor.içeride makineler dolu.senelik ücreti toptan ödüyor.iskonto da alıyormuş.üstüne ödenmeyen faturaların bedeli bankada faizde duruyor.senelik 350 bin tl elektrik geliyorsa bankada yatan para 35 bin lira faiz getiriyor.zengin adamlar böyle zengin oluyor işte.

2,5 yıl sivil kurumların resmi araçlarını 12 ay ise tsknın resmi aracını kullandım bir tl dahi park parası ödemedim.

gene yasal yoldan alınıyormus bızım burda alsancakta orda burda her kose basını kekolar sarmıs vermıyorsun ha gelınce camı falan patlanırlar arabanın karısman falan konusuyor gelde bırak

normalde belediyelerin alma hakkı yok o parayı kanunen ama alıyorlar yapacak bir şey yok. uğraşmamak için veriyoruz napalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri