"Yoldaş" kitabını okuyan var mı ?

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, belki filmini izlemişsinizdir "Uyumsuz" diye bir film çıkmıştı geçen senelerde. Bu sene filmin devamı olan "Kuralsız" geldi ve bu normalde bir kitabın serileri. Kitap 3 seriden oluşuyor 1 - "uyumsuz", 2- "kuralsız", 3- "yandaş". Şimdi ben 2. filmi de izledim çok iyiydi. 3. filmi artık seneye çıkar ben seneye kadar beklemek istemiyorum direk kitabını almak istiyorum :D Kitabın serisini okuyan arkadaşlar var mı ? Filmler genelde kitaptan biraz yabancı olur yani sıkıntı çeker miyim ? Akıcılığı nasıl ?

Edit : "yoldaş" değil "yandaş" mış arkadaşlar pardon :D

GOOGLE'da biraz arastirirsan psd halini bulursun.

Okumadımda , izlemedimde.Ama kitaplar filmden daha iyidir bana göre.Yani kitap 10/8 ise ,filmde 10/7 olur benim fikrime göre.Açlık oyunları,Harry potter,saksı olmanın faydaları... filmleri izleyip sonrasında kitaplarını okumustum ve keşke önce kitapları okusaydım diye pişman olmuştum.2 saatlik filme kitabı sıkıstırmak zor olur haliyle bazı kısımlar es geçilir. O yüzden kesinlikle kitabı oku önce.

Okumadımda , izlemedimde.Ama kitaplar filmden daha iyidir bana göre.Yani kitap 10/8 ise ,filmde 10/7 olur benim fikrime göre.Açlık oyunları,Harry potter,saksı olmanın faydaları... filmleri izleyip sonrasında kitaplarını okumustum ve keşke önce kitapları okusaydım diye pişman olmuştum.2 saatlik filme kitabı sıkıstırmak zor olur haliyle bazı kısımlar es geçilir. O yüzden kesinlikle kitabı oku önce.

Aynen hocam öyle yapıcam bende fakat o zaman ilk 2 kitabı da almam lazım ya filmlerini izledim ama :D

Aynen hocam öyle yapıcam bende fakat o zaman ilk 2 kitabı da almam lazım ya filmlerini izledim ama :D

Bence al oku.Ben Harry Potter serisini izlemiştim.Aradan 2-3 ay sonrada kitaplarını okumuştum.Filmde atlanmış kısımlar vardı.Vay anasını ya dediğim yerler olmuştu o derece :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri