Yönetici arkadaşlara bir soru!

L
  • Kullanıcı Lovelyboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=46318]Lovelyboy[/MENTION] siz kuralları idrak edememişiniz. kendiniz diyorsunuz 200 mesaj altı satış yapmak yasak diye, kurala itiraz ediyorsunuz, gold üyelik alınca herşeye sahip olmuyorsunuz..
6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.

aha bende bişey buldum...

dın dıın.. dın dıın..

şaka la şaka :D ajan mNote'miyim ben.. şaka bi yana pisi pisine gitmek deyimi şu konuyla gerçek oldu .. geçmiş olsun ne diyelim

edit: [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam. bu arada bazen zenmate ile giriyoruz foruma, ip'ler o yüzden aynı olabilir :)
bizede bişey daha buldum gel bakim buraya demeyesin

Son düzenleme:
valla arkadaslar ben iyi niyetimden bu durumdayim galiba :( yani davetiye gonderdiyimde arkadas "bir umut siraya girelim" yazmisti bende yeni arkadasdir ytya baslamak istiyordur filan diye davetiye atmisdim yani multi uyeliyi filan oldugunu bilemezdim zaten 2013 den bu yana tas catlasin 3 kisiye davetiye atmisimdir biride bu arkadas :(

bu arada konuyu açan arkadaş banlanırsa gold üyeliğine talibim :D

bpşta kalınca, tam mezarcı olduk valla :)

Allahtan konu KONU DIŞI kategorisinde

@Lovelyboy siz kuralları idrak edememişiniz. kendiniz diyorsunuz 200 mesaj altı satış yapmak yasak diye, kurala itiraz ediyorsunuz, gold üyelik alınca herşeye sahip olmuyorsunuz..
6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.
Hocam ilk başta biz haksız yere banlandık. Adsense pazardında sık güncelleme yaptım diye 1 ay ban yedik. Biz kimseyi dolandırmadık yamuk yapmadık. Yeni hesap alıp konuyu izah ettim direk yine banlandım. 200 msj altı olayında da, gold üyelik özelliklerindeki şu ibareden dolayı ilan koydum:Gold Üye
Ne avantajı var:
- Özel Gold üye kategorisinde bilgi paylaşabilme.
- Bu gruptaki üyeler Silver kategorideki yazılardan da faydalanırlar.
- Mesaj kutusu 500 adet.
- Banlanan kullanıcıların tüm ban bilgilerini görebilme.
- Siteye görünmez olarak giriş yapabilirler.
- Siteye görünmez olarak giriş yapan üyeleri görebilirler.
- İmzada 500 karakter kullanabilme.
- Belli bir mesaj sayısına ulaşmayı beklemeden tüm forumdaki tüm özel kategorileri görebilirler ve yazı yazabilirler.
- Üye başlıklarını değiştirebilirler.
- Fark edilir yeni renk tonu, Gold kategori resmi hakkı kazanır.

Hem benim sattığım adsense pinsiz değildi. Ama pinsiz adsense satışından dolayı da banlandım. Neyse benim diyeceklerim bu kadar...

CYcSVzXU0AECutX.jpg

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

benim diyeceklerim bu kadar...

Yaz kızım....

Sanığa son sözleri soruldu...

Sanığın multi üyelik suçu sabit görüldüğünden süresiz uzaklaştırılmasına, sanığa davet gönderen YildirimHiko'nun süresiz uzaklaştırılmasına, iyi niyeti göz önünde bulundurularak YTpara kuralları falanca maddenin filanca bendine dayanarak cezasının 1 aya düşürülmesine karar verilmiştir :p

215771.jpg

Soldan sağa fotoğraftakiler:
mNote, doganuzun,fsever, YildirimHiko, Lovelyboy

Son düzenleme:
Yaz kızım....

Sanığın multi üyelik suçu sabit görüldüğünden süresiz uzaklaştırılmasına, sanığa davet gönderen YildirimHiko'nun süresiz uzaklaştırılmasına, iyi niyeti göz önünde bulundurularak YTpara kuralları falanca maddenin filanca bendine dayanarak cezasının 1 aya düşürülmesine karar verilmiştir :p

215771.jpg

Bi üyenin kaç hesabı var forumda ? Kime güveneceğiz. :)

Bi üyenin kaç hesabı var forumda ? Kime güveneceğiz. :)

Herkesin hayatına kimse karışamaz. Ha nasıl karışamaz? O iki üyelik açar öbürü 3 üyelik açar. Valla ben bilmem mNote bilii

Neyse ben de fazla geyik yaptım bu konuda affınıza sığınırım ama en iyisi oltamı alıp limana gideyim ban yemeden :)

Weberesice mizahiyla forumu costuruyor

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Şimdi bir şey daha buldum abinle aynı telefon numarasınımı kullanıyorsunuz :)

hocam dur artık. daha başka bişe bulma :)

seviyom ben bu formu ya :)

her türlü bitki var. papatyasından, gülüne hatta deve tabanına kadar :)

ben hangi türüm acaba :))) kaktüs

Hocam ilk başta biz haksız yere banlandık. Adsense pazardında sık güncelleme yaptım diye 1 ay ban yedik. Biz kimseyi dolandırmadık yamuk yapmadık. Yeni hesap alıp konuyu izah ettim direk yine banlandım. 200 msj altı olayında da, gold üyelik özelliklerindeki şu ibareden dolayı ilan koydum:Gold Üye
Ne avantajı var:
- Özel Gold üye kategorisinde bilgi paylaşabilme.
- Bu gruptaki üyeler Silver kategorideki yazılardan da faydalanırlar.
- Mesaj kutusu 500 adet.
- Banlanan kullanıcıların tüm ban bilgilerini görebilme.
- Siteye görünmez olarak giriş yapabilirler.
- Siteye görünmez olarak giriş yapan üyeleri görebilirler.
- İmzada 500 karakter kullanabilme.
- Belli bir mesaj sayısına ulaşmayı beklemeden tüm forumdaki tüm özel kategorileri görebilirler ve yazı yazabilirler.
- Üye başlıklarını değiştirebilirler.
- Fark edilir yeni renk tonu, Gold kategori resmi hakkı kazanır.

Hem benim sattığım adsense pinsiz değildi. Ama pinsiz adsense satışından dolayı da banlandım. Neyse benim diyeceklerim bu kadar...

İlk başta şunu söyleyim, yöneticiye şikayet konusu açtığınızdan dolayı forum kuralları 6 ıncı maddesine göre sınırsız uzaklaştırmanız gerekiyor, buyurun kural ; 6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.

Sizin dediğiniz o gold üye 500 mesaj limiti, bakın güzel güzel kırmızı ile işaretlemişiniz görme hakkı var diyor. Adsensede 200 mesaj altı satış yapamazsınız isterseniz platin üye olun, isterseniz admin olun hocam kim olursanız olun 200 mesaj altındaysanız yapamazsınız kural bu, hala haklıymış gibi kendinizi savunuyorsunuz.

Sınısız uzaklaştırıldınız..!!!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri