YildirimHiko97
Yasaklanmış
[MENTION=9306]YildirimHiko97[/MENTION] kardes kusura bakma gercekten ozurdilrim ama benimde bir hatam sucum yok
ozur dilenecek bir sey yok hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9306]YildirimHiko97[/MENTION] kardes kusura bakma gercekten ozurdilrim ama benimde bir hatam sucum yok
Şimdi bir şey daha buldum abinle aynı telefon numarasınımı kullanıyorsunuz![]()
bizede bişey daha buldum gel bakim buraya demeyesin
Hocam ilk başta biz haksız yere banlandık. Adsense pazardında sık güncelleme yaptım diye 1 ay ban yedik. Biz kimseyi dolandırmadık yamuk yapmadık. Yeni hesap alıp konuyu izah ettim direk yine banlandım. 200 msj altı olayında da, gold üyelik özelliklerindeki şu ibareden dolayı ilan koydum:Gold Üye@Lovelyboy siz kuralları idrak edememişiniz. kendiniz diyorsunuz 200 mesaj altı satış yapmak yasak diye, kurala itiraz ediyorsunuz, gold üyelik alınca herşeye sahip olmuyorsunuz..
6-) Forumda bulunan yetkililer, forum ortamını düzene sokmak ve bu düzeni korumak için görevlidir. Bunları yaparken herhangi bir beklentileri yoktur ve herhangi bir çıkarları da yoktur. Bu sebepten ötürü, forumda yetkili kişilere üslup olarak kesinlikle dikkat edilmelidir. Eğer yetkili kişinin tutumunun size karşı tavrında art niyet olduğunu düşünüyorsanız, forumun report özelliğini kullanın. Ya da forum adminlerine (Incubus, mNote, era, Kayzersoze) özel mesaj ile bilgilendirmede bulunun. Forumdaki yetkililer hakkında konu ne olursa olsun şikayet başlığı açmak yasaktır ve karşılığında kişi süresiz uzaklaştırılacaktır.
benim diyeceklerim bu kadar...
Yaz kızım....
Sanığın multi üyelik suçu sabit görüldüğünden süresiz uzaklaştırılmasına, sanığa davet gönderen YildirimHiko'nun süresiz uzaklaştırılmasına, iyi niyeti göz önünde bulundurularak YTpara kuralları falanca maddenin filanca bendine dayanarak cezasının 1 aya düşürülmesine karar verilmiştir
![]()
Bi üyenin kaç hesabı var forumda ? Kime güveneceğiz.![]()
Şimdi bir şey daha buldum abinle aynı telefon numarasınımı kullanıyorsunuz![]()
Hocam ilk başta biz haksız yere banlandık. Adsense pazardında sık güncelleme yaptım diye 1 ay ban yedik. Biz kimseyi dolandırmadık yamuk yapmadık. Yeni hesap alıp konuyu izah ettim direk yine banlandım. 200 msj altı olayında da, gold üyelik özelliklerindeki şu ibareden dolayı ilan koydum:Gold Üye
Ne avantajı var:
- Özel Gold üye kategorisinde bilgi paylaşabilme.
- Bu gruptaki üyeler Silver kategorideki yazılardan da faydalanırlar.
- Mesaj kutusu 500 adet.
- Banlanan kullanıcıların tüm ban bilgilerini görebilme.
- Siteye görünmez olarak giriş yapabilirler.
- Siteye görünmez olarak giriş yapan üyeleri görebilirler.
- İmzada 500 karakter kullanabilme.
- Belli bir mesaj sayısına ulaşmayı beklemeden tüm forumdaki tüm özel kategorileri görebilirler ve yazı yazabilirler.
- Üye başlıklarını değiştirebilirler.
- Fark edilir yeni renk tonu, Gold kategori resmi hakkı kazanır.
Hem benim sattığım adsense pinsiz değildi. Ama pinsiz adsense satışından dolayı da banlandım. Neyse benim diyeceklerim bu kadar...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.