[Yöntem] IP Adresinizi 15 Saniyede Değiştirin

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kanal Olusturmak ve Ayarları
hocam airties 5444 modeli var fakat öyle bir ayar yok panelde. ip değişimine ihtiyaç var. yardımcı olur musun

Yanılıyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla Airties'larda en altta Durum diye bir seçenek olması lazım. Ona tıklayın, sonra bağlantıyı kes diye çıkacaktır orda internet bağlantınızın olduğu vc'de. Ona tıklayın, kesip bağlanacaktır ;)

Yanılıyor olabilirim ama hatırladığım kadarıyla Airties'larda en altta Durum diye bir seçenek olması lazım. Ona tıklayın, sonra bağlantıyı kes diye çıkacaktır orda internet bağlantınızın olduğu vc'de. Ona tıklayın, kesip bağlanacaktır ;)

xY4y2E.png

hocam durum veya bağlantıyı kes yok malesef

hocam durum veya bağlantıyı kes yok malesef

Hocam tam bilmiyorum bazı modellerde airties, durum kısmından oluyor ondan eminim bu daha yeni bir model sanırım benimkilerde, tahminen İnternet kısmında olabilir ama bilmiyorum yani, bir yerden kesinlikle yapılıyor :D kullanan arkadaşlardan biri söylese daha iyi olur :D

saatlerdir internette TTnetin Tilgin modem ayarlarını aramaktan gözlerim sulandı :)
Bilen varsa bi el atsın wan vlan ayarlarını dahi bulamadım yeniden başlatmaya dair herhangi bi buton yok

Arkadaşlar biraz baktım internette eğer modem WAN desteği içermiyorsa böyle bir ayar yok sanırım.

Arkadaşlar biraz baktım internette eğer modem WAN desteği içermiyorsa böyle bir ayar yok sanırım.
Güzel bir yazılım Türkçe bir yazılım kullanılabılır

http://hizliresim.com/eXd513

İnternette iz bırakmadan güvenle dolaşın. Bu program sayesinde, ip adresinden ban yediğiniz sitelere ve yasaklı tüm sitelere girebilirsiniz. Kendi IP adresinizi gizler, başka ülkelerden başka IP adresleri üzerinden sitelere giriş yaparsınız.

Program basit bir arayüze sahip ve oldukça kullanışlı bir yapıdadır. İstediğiniz ülke üzerinden filtreleme özelliğine sahip olduğundan, internet üzerinden sadece kendi ülkesine yayın yapan TV ve radyo kanallarını kolayca takip edebilirsiniz.

Google Chrome, İnternet explorer, Mozilla Firefox (*) , Safari ve Opera tarayıcılarında otomatik olarak çalışır. Bunun yanında sistem proxy ayarlarını kullanan diğer programlar da bağlanılan proxy sunucusunu kullanırlar.

Proxy sunucuları, belli bir bölgede bulunan bilgisayarlardır. Bu bilgisayarlar bazı programlar vasıtasıyla internetlerini paylaşıma açarlar. Bu paylaşım neticesinde diğer kullanıcılar, paylaşıma açılan bilgisayar üzerinden internete bağlanırlar. Bu nedenle herhangi bir proxy sunucusuna bağlı iken kişisel bilgilerinizi girdiğiniz banka, forum, mail v.s. gibi siterele girip işlem yapmayınız. Çünkü, bilgileriniz proxy server üzerinden geçeceğinden kötü niyetli kişilerin eline geçebilir. Bu tür sitelere girerken internete proxy üzerinden bağlanmadığınızdan emin olun.

Program tasarlanırken çoklu dil desteği ile tasarlandı. Şu an Türkçe ve İngilizce olarak kullanılabilir. languages dizini altındaki dil dosyalarını diğer dillere çeviri yapabilir ve dili istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu arada çevirdiğiniz dil dosyasını blog{et}gazanya.com adresine göndererek programın gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

(*) --> Mozilla firefox kullanıcı, tarayıcı ayarlarında proxy ayarlarını "Sistem vekil sunucusunu kullan" olarak değiştirmelidirler. Nasıl yapılacağı programda ayarlar kısmında ayrıntılı bir şekilde belirtilmektedir.

Gazanya IP Değiştirme

bende yıllardır bu yöntemle deişiyorum. rasgele bulmuştum :D

senden şey isteyecem şimdi bende komşu neti var ben nasıl ip değiştirecem komşuuu modemi kapa aç diyemem zırt pırt :D
komsuna demene gerek yok kendi pc den girip modeme reset atabilirsin ben oyle yapiyorum ama benim modem airties digerlerinde olur mu bilmiyorum saygilar

arkadaşlar cahilliğimden soruyorum kbakmayın

internet bağlantısının üstüne gelip onar dediğimizde hani bişeyler bişeyler diyor tam hatırlamıyorum bi de ip adresiniz yenileniyor diyor..hala nette sorun yaşarsanız yetkiliyle görüşürsünüz falan

burda yenileme derken farklı bir ip mi verilmiş oluyor...uydunet var da çare arıyorum

Airties için yerini bulamadım bu arada Gazanya IP diye bir program var o işe yararmı acaba kanal vs açımında?

hocam 10 numara konu olmuş açıldığı tarihte görmemiştim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri