[YÖNTEM] Pinterest yeni kazanç sistemi adsense+ dropshopping ilgi duyanlar içeri

unadikum

Yasaklanmış
Selam
Öncelikle konuyu okuyacak arkadaşların başka bir forumda bir yöntem satışı olarak paylaşıldığını görürlerse konu linkini paylaşmalarını üstlerine bir borç olarak almalarını istiyorum.

İşin Tanımına gelince,
Bende pinterest işine ilgi duymaya başladım.Size yararlı olacak bazı bilgiler vermek istiyorum.
Pinterest aslında e-ticaretin yoğun olarak kullanıldığı bir platform. Kendi başına zaten bir reklam platformu, büyük e-ticaret siteleri bile oraya sizin eklediğiniz pinler gibi bulk pin giriyorlar.
300 Milyon kullanıcının içinde ürün resimlerine bakıp alışveriş yapmak isteyen hiç de azımsanmayacak bir kitle var.
Sitenize içeriği wp automatic yerine , afillate satışa izin veren sitelerden ya da dropshopping yaparsanız katlayabilirsiniz.
Affilate yönlendirmedir. Sitenizden yönlendirirseniz %5 ila %10 kazanabilirsiniz.
Dropshopping ise stoksuz satış bazı pinterest ürünlere baktım ali expressde 150 dolar pinterest 450 dolara koymuş ürünü.

Ancak ben youtube spammerim 15-20dk site oluşturup 100lerce yapmalıyım bu benim internette çalışma yöntemim.
Üzerimde durduğum yöntem affilate yöntemidir.
Örnek bir site olarak buraya bırakıyorum.https://aranea.space/products/
Siteye tıklarsanız herşeyi anlarsınız oraya ipucularıda bırakılmıştır. O ipuçlarını izlerseniz biraz araştırırsanız sizde böyle siteleri 5-10dk da oluşturabilirsiniz
Linki verilen sitede aliekpress ürünleri paylaşılıyor. biri resme tıkladı aliexpress sayfaya gider yada order tıkladı aliexpress ürün sayfasına gider . Giden 30 gün içinde o ürünü alırsa ürünün fiyatının %8 size gelir.

Günde bir siteye 100 kişi girse 1 kişi alsa 100 dolarlık bir ürün 8 dolar komisyon.
1 dolarda adsense verse 9 dolar .
İçerik sıkıntınız olmaz. wp automaticten daha kaliteli resim çekebilirsiniz.site başına 10binlerce ürün çekebilirsiniz. Oldukça ilgi çekici resimler bulursunuz.
Tabii pinterest için bilgisayar yedek parça resmi yerine oranın müşterisine göre ürünler seçmeniz daha mantıklı

Ancak şöyle bir sorun var pinterest automatic içerikleri kuyruğa ekliyor sonra siliyor.
Social auto posterda code 429 hatası veriyor ya ben beceremedim. ya resimleri görmüyor.
Kendi pinterest yazılımı olan bir arkadaş bu konuda yardımcı olursa bende eğer ilgi duyarsa bu konuda yardımcı olmak isterim.

Konuya bakan arkadaşlardan ilgisi olanlar için zaten vermiş olduğum sitede ipucları vardır . Araştırıp halledebilirler.

Eğer bir gün iyi para kazanırsanız.
Şu btc adresine https://blockchain.info/address/18rz1RzMdbJ8zGeqTNQ7wnR8oWkWwR9Pa3
birşey gönderebilirsiniz.Buna hayır demem için şuan bir neden yok.

Site adresini tekrar bırakıyorum. https://tinyurl.com/tmp6l2d

Pinterest en son pinleri siliyordu ne aşamada o durum bilgin var mı hocam?

Featured Image Url eklentisinin ayarlarından anlayan var mı?

Burada ki resimin urlsini , Featured Image Url ye atılması gerekiyor. Resim harici kaynak olduğu için pin automatic görmüyor, sapda code 400 hatası veriyor.

url=https://hizliresim.com/yGr3Y9]
yGr3Y9.png
[/url]

Bunu elle yaptığımda manuel olarak pinterest automatic e pinletiyorum.

Yani şöyle olması gerekiyor.

güncelleyince

Ürünler sayfası şu şekilde olunca pinliyor

Featured Image Url bunu otomatik olarak yapması gerekmiyor mu. Bundan anlayan var mı? Ya da bunu yapacak bldiğiniz bir eklenti var mı yada bunu nasıl aşabilirim.

Sap veya Pinterest Automaticiğin pinlememesinin nedeni bu. Ve bunları kulananlar için bu durum için bir ayar var mı

hocam paylaşımınız için öncelikle teşekkürler aliekspresten ürün çeken bir yazılım varmı bu konuda yardımcı olurmusunuz bide işinize yararsa wordpress yazılarınızı pinterest e aktaran bir site biliyorum onuda atabilirim isterseniz

aliexpress afilate kazancınız varmı örnek kazanç tablosu

Takip + Konu için konuşmak görüşmek isterim.

Takip + Konu için konuşmak görüşmek isterim.

Burada ki resimin urlsini , Featured Image Url ye atılması gerekiyor. Resim harici kaynak olduğu için pin automatic görmüyor, sapda code 400 hatası veriyor.

yGr3Y9.png
[/url]

güncelleyince

Featured Image Url bunu otomatik olarak yapması gerekmiyor mu. Bundan anlayan var mı? Ya da bunu yapacak bldiğiniz bir eklenti var mı yada bunu nasıl aşabilirim.

Sap veya Pinterest Automaticiğin pinlememesinin nedeni bu. Ve bunları kulananlar için bu durum için bir ayar var mı

bunun ile ilgili görüşmek istiyorsunuz. Pm atabilirsiniz.

Burası gittikçe dahaa b*k ka batıyor benden söylemesi o site zaten benim dingil, okumam mı yok, ayrıca olmasa bile sıfatsız böyle pm mı atılır bu konuya

Artık adsense ile pinterestten kazanmak çok zorlaştı. Bunun pek çok nedeni var detaya girmeyeceğim. Vuranlar vurdu, büyük kısmı bıraktı. Hala vuran var mı? Var tabiki, şu anda bile youtube spamdan vuran var, pinterestten adsense ile vuran hayli hayli vardır.

Neyse konuya dönecek olursak: Konu güzel konu teşekkürler. Ama anladığım kadarıyla konu sahibi de yeni başlamış ve test aşamasında şu anda. Pinterest'te Affiliate işi şu anda adsense ten daha mantıklı görünüyor.

Amazon Affiliate çok sıkıntılı diye duymuştum. Hesap kapanmaları vs.. Alixpres Affiliate'ini ilk defa duyuyorum. Var mı acaba tecrübesi olan acaba?

yGr3Y9.png
[/url]

güncelleyince

bu soruna cözüm bulabildin mi hocam ?

bu ürün satışları ile alakalı garip bi olay var bendede.satışa yönelik bi hesap açtım yeni,onda henüz bişey yok ama farklı 2-3 hesabımdan sipariş mesajları alıyorum her hafta bikaç tane.işin garip tarafı,o mesaj gelen hesaplarda bişey sattıgım yok :) sırf hesaplardaki bagzı boardlar boş kalmasın diye rastgele resimler indirip yüklemişim yada repin yapmışım.millet pm atıyor,sipariş vermek istiyor.ama elimde öyle bi mal yok,satışın benle alakası yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri