Yorum Yazan Üyenin Mail Hesabını Görme

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Saygıdeğer arkadaşlar merhaba.

Youtube kanalıma gelen yorumları düzenli olarak okuyan biriyim.

Bazı videoların altına trollük yapan kişiler oluyor. Farklı hesaplarla provokatif yorumlar yazan hesaplar var.

Bunların tek bir kişi tarafından yazıldığına eminim ama ispat edemiyorum.

Bir kanal hesabı, videolarına yorum yazan üyelerin e-mail adreslerini görebilir mi?

Yani tek bir e-mail adresine bağlı birkaç hesap varsa, o hesapların bağlı olduğu e-mail adresini görmesi mümkün müdür topluluk ayarlarından falan?

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.

Teşekkürler.

Saygılar.

Göremezsin maalesef hocam, sadece işbirliği için eposta adresi girenler oluyor, onu da seninle uğraşan adam yapmaz zaten, boş hesaplar. Tavsiyem bu gibi şeylere fazla takılmamak, ben yorumları incelemem de pek.

Göremezsin maalesef hocam, sadece işbirliği için eposta adresi girenler oluyor, onu da seninle uğraşan adam yapmaz zaten, boş hesaplar. Tavsiyem bu gibi şeylere fazla takılmamak, ben yorumları incelemem de pek.

Cevap için teşekkür ederim. Bir arkadaşım topluluk ayarlarından görebildiğini söylemişti. O yüzden sordum. Aslı astarı yokmuş demek. Aydınlattığınız için sağolun.

Cevap için teşekkür ederim. Bir arkadaşım topluluk ayarlarından görebildiğini söylemişti. O yüzden sordum. Aslı astarı yokmuş demek. Aydınlattığınız için sağolun.

Yok ya öyle herkesin maili gözükse milletin kanalını patlatıp dururlar, öyle ciddi bir bilgiyi yt koyar mı orta yere:)

Yok ya öyle herkesin maili gözükse milletin kanalını patlatıp dururlar, öyle ciddi bir bilgiyi yt koyar mı orta yere:)

Son olarak kanal sahibi de göremez diyorsunuz yani. Kanal sahibi olarak videolarına yorum yazan kişilerin e-mail adreslerini topluluk ayarlarından görebildiğini söylemişti de..

Arkadaşım beni kandırmış öyleyse. Vay palavracı herif.:D

Son olarak kanal sahibi de göremez diyorsunuz yani. Kanal sahibi olarak videolarına yorum yazan kişilerin e-mail adreslerini topluluk ayarlarından görebildiğini söylemişti de..

Arkadaşım beni kandırmış öyleyse. Vay palavracı herif.:D

Hiç sanmıyorum, dediğim gibi ortaklık & reklam gibi şeyler için epostayı hakkında kısmına ekleyenler var, ama seninle uğraşan adamın böyle bir şey yaptığını sanmıyorum. Onca sene hiç böyle bir şey görmedim, duymadım. Hayırlısı olsun:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri