Yorumlarınızı Bekliyorum

• Kullanıcı Linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
bi ara banada kuruyemiş aldıgımda denk gelmişti adama götürdüm kendisine yedirttim :)
adam diyo bunun bişeyi yok bak diyo kolpa dolu piyasa hocam

vay üçkağıtçılar vay. yayabildiğin kadar yayıcan böylelerini.

Burada video çektin güzel yaptın da bunu mutlaka şikayet etmelisin. Ben videoyu izlemeden önce herhalde cips, bisküvi vb. ürünlerdendir sandım ama köfte çıktı. Etin şakası olmaz:(

Onur market iletişim bilgilerini aldım, videoya yorum vs. alıp sonrasında onlara göndereceğim.

Son düzenleme:
Bu arada adamların 150 yakın şubeleri var, genel merkezlerini arayıp kesinlikle durumu bildirin. Bu denli büyük bir marketin bu şekilde kendisini riske atacağını sanmıyorum.

Üzerinde bastıkları fiyat etiketindeki S.K.T nin hiç bir önemi yok sanırsam. Makina dikkat ederseniz 2 sindede otomatik olarak paketleme tarihinden itibarem 4 Gün S.K.T veriyor. İndirim için yapmış olabilir gerçekden de eleman :) Önemli olan Kapalı Ambalaj da S.K.T varmı ?

Üzerinde bastıkları fiyat etiketindeki S.K.T nin hiç bir önemi yok sanırsam. Makina dikkat ederseniz 2 sindede otomatik olarak paketleme tarihinden itibarem 4 Gün S.K.T veriyor. İndirim için yapmış olabilir gerçekden de eleman :) Önemli olan Kapalı Ambalaj da S.K.T varmı ?

Yalnız indirim yok, ikisinde de aynı fiyat var.
Var olan etiketin üzerine yapıştırması çok garip, üzerinden SKT geçmiş ve bir etiket daha.

Yalnız indirim yok, ikisinde de aynı fiyat var.
Var olan etiketin üzerine yapıştırması çok garip, üzerinden SKT geçmiş ve bir etiket daha.

Yanlıs görmedi isem hangisinde bilmiyorum ama birinde 14 küsür tek fiyat diğerinde 14 yazıyor ve altında yeni fiyatlı 12 küsür var ? Şarküteri reyonunda daha once benimde başıma gelmiştir. Atıyorum 15 TL ye salam almıssınızdır bakarsınız bozuk cıkar ... yarısı kesilip açık beklediği için bozulmustur ve o anda size yeni kesmiştir ve dilimlemiştir o salamı doğal olarak yeni paket yapıp jelatin sarıp fiyat etiketi basıcak ve 4 gün S.K.T oldugu halde bozukdur yani :) burda onemli olan kapalı ambalajdır bence sizin durumda ordaki etikete takılmamak lazım.Makineye adamlar 20 gün ayarlasa ilk bastıgı etikette 20 gün S.K.T olacakdı sende suan gönül rahatlığı ile yiyecekdin o köfteleri :) Tabiki en ufak bi süpheniz varsa yememekle en doğrusunu yapmıssınız :)

Ne yazık ki fiyatlar da aynı hocam.
Evet öyle ama işte demek ki bunun bir standardı var ki ona göre tarih yazıyor.
Ve o yazan yazıya ikinci bir STK eklenince bunda kıllanıyor işte insan.

Ne yazık ki fiyatlar da aynı hocam.
Evet öyle ama işte demek ki bunun bir standardı var ki ona göre tarih yazıyor.
Ve o yazan yazıya ikinci bir STK eklenince bunda kıllanıyor işte insan.

Simdi tekrar izledim aslında indirim değil bence BİNDİRİM yapmıs Sarküteri elemanı :D Alttaki etikette 2 fiyat var :) Sanırım aynı ürünü daha önce biri almak istemiş geri bırakmıs yada HALK GÜNÜ adı altında yaptıkları indirim için dikkat çekmesi amacı reyona koyaren basılmıs o etiket muhtemelen. :) Siz almak istediğinizde Şarküteri elemanı bunu fark ediyor ve ucuza gitmesin yeni etiketi basıyor :)

Standarta gelirsek hiç sanmıyorum ole bişi oldugunu dikkat ederseniz türü vs hiç bişey yok etikette. Aynı sarküteri reyonundan alıcagınız her ürün için %99 aynı S.K.T yi basacakdır yani +4 gün bu salam sucuk tavuk vs vs hepsinde aynı olucakdır kanımca

Sizin durum farklı. Taze tüketilmesi gereken ürün olduğu için dikkatli olmak gerek.

Kıbrısta çalışırken evde tek yaşıyordum. İster istemez bazı ürünlerin son kullanma tarihleri geçiyor. (son kullanma tarihi benim evde geçiyor) ama okadar şey ziyan olmasın diye önce tadına bakıyorum tuhaf bişey yoksa tüketiyordum. Birazda üşengeçlikten kaynaklı bir durum benimki :)

Neyse çalıştığım otelde gıda mühendisi çalışması zorunlu. Orda ömer diye bir gıda mühendisi arkadaş vardı. Oturduk yemekte muhabbet ediyoruz ona sormuştum. Böyle böyle ürünler var dolapta son kullanma tarihi 10 gün 1 ay geçmiş bunları yesem ne olur dedim.
Bana verdiği cevap: bazı ürünler son kullanma tarihinden 1 ay önceye tarih atılırmış. (sevkiyatta bekleme süresi felan hesaplanıyor demişti) konserve ve donmuş gıdalarda 1 ay daha tüketileblir bunda bir sakınca yokmuş. Yoğurt ve yumurta türü gıdalar dolapda iyi muhafaza edilirse 3-5 hafta dayandığını söylemişti. Bende kullanmıştım Allaha şükür hiç bir rahatsızlık duymadım.

Askerlik yapan arkadaşların bir çoğu bilir neredeyse benle yaşıt donmuş et getirirlerdi. Tadı etten çok herşeye benzerdi. Ama şoklu ürün olduğu için uzun ömürlü oluyordu buna dikkat edin derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri