Yotube kanalı

• Kullanıcı Marazali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Marazali

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Arkadaşlar youtube kanalım yıllardır vardı. Ancak gecen sene para kazanmaya kapatılmıştı. Ben hiç bakmazdım 20-30 video atmıştım o zamanlar ayda 150-200 Tl getiriyordu o kanal.

Şimdi kanalımda videolar duruyor ama para kazanma kapatılmış durumda. Bir ara mailleri okurken 6 ay sonra falan açılacak gibi birşey okuduğumu sanıyorum.

Şimdi bu kanal para kazanmaya açılırmı açılmazmı?

Gelen mailin resmini buldum.

Mailin geldiği tarih: 12.05.2014

dnlrkL.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar youtube kanalım yıllardır vardı. Ancak gecen sene para kazanmaya kapatılmıştı. Ben hiç bakmazdım 20-30 video atmıştım o zamanlar ayda 150-200 Tl getiriyordu o kanal.

Şimdi kanalımda videolar duruyor ama para kazanma kapatılmış durumda. Bir ara mailleri okurken 6 ay sonra falan açılacak gibi birşey okuduğumu sanıyorum.

Şimdi bu kanal para kazanmaya açılırmı açılmazmı?
Hocam 1 sene gecti acmamislarmi para kazanmayi? Mail filan atsaydin? Bende bekliyorum sure dolsada para kazanmayi acsalar diye..

Hocam 1 sene gecti acmamislarmi para kazanmayi? Mail filan atsaydin? Bende bekliyorum sure dolsada para kazanmayi acsalar diye..

uğraşmaya değmez sil gitsin ne kanalları sildim can ciğer acısı ama alışıyor insan

Benım sorum da şu olacak ...

Mesela bır kanalımız var , gunluk 3 - 5$ getırısı var para kazanma kapandı ...
Bu kanal 2 ay sonra acılacak dıyelım , acıldıgında bızım bısı yapmamıza gerek var mı?
Yada sıstem gunu gelınce otomatık acıyor mu?
Ve acıldıgında yıne normal odeme yontemınden odemeye de devam edıyormu (paypal , vss)

Boyle bır ıkı kanalım vardı , bilgiilerını kaybettım ondan soruyorum gerı doner mı? Donse kazandırırmı dıye :D [MENTION=13645]jordan23[/MENTION]
@arme

Bu kanal 2 ay sonra acılacak dıyelım , acıldıgında bızım bısı yapmamıza gerek var mı?
Ve acıldıgında yıne normal odeme yontemınden odemeye de devam edıyormu (paypal , vss)

Boyle bır ıkı kanalım vardı , bilgiilerını kaybettım ondan soruyorum gerı doner mı? Donse kazandırırmı dıye :D [MENTION=13645]jordan23[/MENTION]
@arme

abi genellikle belirtilen tarihte yada max 2 ay sonrasında açılıyor. ben otomatik kazandırmaya başlıyor diye hatırlıyorum.

Öyle kanalm var 7 ay geçti başka kanal yüzünden toplu olarak topluluktan gitti kanal şuanda iyi durumda ama topluluk uyarısı var sebep olan kanalıda sildm o adsensede sağlam

abi genellikle belirtilen tarihte yada max 2 ay sonrasında açılıyor. ben otomatik kazandırmaya başlıyor diye hatırlıyorum.

EywAllah sagolasın dostum :)
Gercı sanırım sonra da bır bahane bulur kanalı kapatır yutupcuk kazandıgımız 3-5 Amerıkan Dalırına göz dıker ama yıne de o sekılde acılıyorsa iyimiş :)

EywAllah sagolasın dostum :)
Gercı sanırım sonra da bır bahane bulur kanalı kapatır yutupcuk kazandıgımız 3-5 Amerıkan Dalırına göz dıker ama yıne de o sekılde acılıyorsa iyimiş :)

3-5 dolar sana dokunmaz abiii sen büyük paraların adamısın :D :D :D

@arme

Hocam ben hep acilir umidiyle bekliyodum [MENTION=14158]arme[/MENTION] sil gitsin filan demis. Sure dolmadigi icinde net bir cevap veremeyecegim. Daha once 6ay gectikten sonra para kazanmasi acilan veya acilmayan arkadaslar varsa bilgilendirirlerse memnun oluruz..

@arme

açılırsa normal devam edersin ama oto açılmıyor bazen süre dolsa bile kapalı kalıyor yt mesaj atıp açabiliyorsun olumlu olumsuz bi cevap geliyor

açılırsa normal devam edersin ama oto açılmıyor bazen süre dolsa bile kapalı kalıyor yt mesaj atıp açabiliyorsun olumlu olumsuz bi cevap geliyor

Hocam bastan oyle desene ilk mesajinda direk sil gitsin dedin..8 yillik kanalimi silecektim nerdeyse:)

Mesajı nereden atıyoruz link vs varmı acaba? uzun süredir girmiyorum youtube şimdi kaybolmayalım panelde. Birde ne yazalım mesajda?

---------- Spam Engelliyici 01:06 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

Gelen maili buldum ilk mesaja ekledim. Yorumları bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri