You Tube Kanal Açıcı Source Satışı

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Biraz Para Lazım Olduğundan Exe Satışı Değilde Source Yani Projeyi Satmaya Karar Verdim Projede Zaten Gördüğünüz Gibi Temiz Proje Sudan Ucuza Satıyorum 5 kişiye Satmayı Düşünüyorum 15 Tlden Projeyi Bu Haliyle Satıyorum Twilio Ve Callromania Tam Oto Değildir Ama İçindeki Kodlarla İstediğiniz Gibi YAzabilirsiniz Sourcede Binlerce İsim Soyisim var
Gmail full random Adından Tut doğum TArihine kadar :)

Cevap: You Tube Kanal Açıcı Source Dağıtımı

almak isteyen özelden ulaşabilir.

Tamda videolu anlatım beklerken sen projeyi satışa sokmuşsun hayırlısı olsun bakalım :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

skype ekledım hocam

Bana paypal atarsan gönderirim ücreti, proje dosyalarını ziple, mail ile alırım üstad, uygunsa pm atarsın ;)

arkadaşlar manuel eklemeyide ekledim dediğim gibi proje tam bitirmedim 3 saat uğraştım sonra çok işim var uğraşımıyorum bu yüzden satıyorum kolay gelsin.

bu programla açtığınız hesaplar anında patlar beyler.Aynı bilgisayardan açıldığı için karalisteye bile alınabilirsiniz.Ayrıca programı yazan kişiyi daha öncedende tanıyorum pek bilgisi yok bu konularda.Sadece amaca yönelik çalışmış fakat güvenlik önlemi almamış açılan üyelikler için.

bu programla açtığınız hesaplar anında patlar beyler.Aynı bilgisayardan açıldığı için karalisteye bile alınabilirsiniz.Ayrıca programı yazan kişiyi daha öncedende tanıyorum pek bilgisi yok bu konularda.Sadece amaca yönelik çalışmış fakat güvenlik önlemi almamış açılan üyelikler için.
eminmisin 1 2 ay önceydi az bilgi dostum şimdi ise farklı source attıklarım gördü zaten konuyu baltalamana gerek yok eyerki sende daha iyisi varsa sen sat source .

eminmisin 1 2 ay önceydi az bilgi dostum şimdi ise farklı source attıklarım gördü zaten konuyu baltalamana gerek yok eyerki sende daha iyisi varsa sen sat source .
sırf 2 3 kazanacam diye milletin zamanını ve parasını almak sana yakışır oğuz.Ayrıca o koyduğun fotoğraf yerine kendi fotoğrafını koy da milleti kandırmayı bırak.Yaptığın dandik programları millete yutturmayı ne zaman bırakacaksın.Arkadaşlar bu elemanın yaptığı hiç birşeyi almayın aldığınızla kalırsınız.Program yapıyorum sanıyor fakat sadece görüntü.Tüm hesaplarınız açtığınız gibi kapanır.Ha illa alcam diyosanız orası sizin bileceğiniz iş.

sırf 2 3 kazanacam diye milletin zamanını ve parasını almak sana yakışır oğuz.Ayrıca o koyduğun fotoğraf yerine kendi fotoğrafını koy da milleti kandırmayı bırak.Yaptığın dandik programları millete yutturmayı ne zaman bırakacaksın.Arkadaşlar bu elemanın yaptığı hiç birşeyi almayın aldığınızla kalırsınız.Program yapıyorum sanıyor fakat sadece görüntü.Tüm hesaplarınız açtığınız gibi kapanır.Ha illa alcam diyosanız orası sizin bileceğiniz iş.
beni tanıyan tanır dostum fotoma gerek yok + sen kimsin ağzımı bozdurcan illa bir sorunun varsa gel skype konuşalım + konuda source satışı yazıyor projemi satıyor umtamamen bana ait kimseden yardım alınmamış bi projeden + kimseye zorla deil alan aldı gördü projeyi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri