YouLikeHits 2013 Bot [ Gel İndir ]

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Bu kadar virus falan dendi hala kullanmayi düsünmüyorsunuzdur umarım bu botu :D
Aslında cok iyiydi program. Combofix cleaner falan yaptım is isten gecmisse bana yazık olacak :D

Arkadaşlar Öncelikle Açıklama Getireyim.
Botu çalışır duruma getiren kişi benim. Kaspersky 2013 Virüs görmüyor ama bazıları virüs görebilir bu doğaldır bazı hile yapmaya yarayan programlar içinde virüs içerebilir ama bu virüs bilgisayarınıza bi zarar vermez. Ben Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve hiçbir zararı yok emin olabilirsiniz. Size zorla indirtçek halim yok. Karar sizin Virüs Zararsızdır ve isteyen indirebilir. İndiremeyen arkadaşlar için başka bir yere yükledim ve ilk mesajıma ekledim.

Kullanımı İse Çok Kolay
Programı Aç
Giriş Bilgilerini Doldur
Youtube Views Kutucuğunu İşaretle
Save Config Kutucuğunu İşaretle
ve Start Tuşuna bas.

himen32 . youlikehitsi ben cok uzun süredir kullanıyorum ban riski yok denecek kadar az onda. Ama kendin 2. bir hesapla kredi kazanarak yap. En rahat youtube takipcisi olarak kazaniliyor.

+youlikehitsin izlenme artırmaları pek iyi değil 50 tane yazıyor ama 7-8 tane yolluyor falan ama like ile takipci arttırma sistemleri gayet güzel.

---

kacak sana bisey demiyoruz zaten sen ugrasmısın o kadar calıstırmıssın falan belki ilk basta programı üreten herifler birsey yapmıstır diye biraz korkum var ama 2 aydır kullandıgını bilmiyordum belki tekrar kullanmaya baslarim:D

Ben bu tip programlara itibar etmeyin derim.

Nasıl gelmedi ? Doğru yaptınızmıki? Bana direk geldi.
Başta 9ar 9ar geliyor ama sonra düşük puanlı videolara başlıyor 1-2 falan vermeye başlıyor o nedenle ben aynı anda 20 tane falan acmıstım :D

Neresini çözemediniz arkadaşlar. Sistem gayet basit işliyor.

Ne views i ya? Sen bu programla kredi kazanıcaksın. Sonra youlikehits de kredilerini harcıycaksın.

Bu tarz sistemler arasında en rahat kullanılır en güveniliri youlikehits ama youlikehits deki view lar pek işlemiyor. Youlikehits de kredilerinizi view a harcarsanız cogunu israf etmis olursunuz sanırım herkes bu tarz botları kullanıyor view icin onlarıda youtube saymıyor :D

Like+Takipçi bunları kullanın.

iyide youtube hesabımı nerden bılıyo uye oldum programı actım gırısbılgılerını yazdım. benım kanalımı nerden bılıyor bu program :)

solda seçenekler varya youtube subcriber view falan yazıyor onların sağ tarafına gittiğinde settings sembolü var ona basınca acılan yerlerden ekliyceksin sayfanı. sifre falan girmiyorsun adı sadece.

sistemi çözdüm,süpermiş,teşekkürler.10 puandan videoyu paylaştım .hemen su gibi bitti.acaba bu normal reklamlarımıza gelir getirirmi,yoksa fakemi.

Öncelikle bir bak izleyici gelmişmi. Genelde gelmiyor youlikehitsinkiler.

Onlar gercek izleyici ama reklama tıklamazlar 30 saniye izlerler videoyu reklamı izledi diye gözükür. yani sadece 1000 gösterim başına reklam parası olana yansır.
Yani 10 puandan hesaplarsan.
10.000 krediye BGBG kacsa artık o kadar alırsın. 1-2 dolar olur maksimum.

Ki 10.000 krediden cooook daha fazlaya mal olur söyledigim youlikehits in izleyicileri pek gercek degil sebebinden ötürü :D

kardeşim emeğine sağlıkkkk.bakalım ne kadar görecez faydasını

emeğine sağlık çalıştırdım bakalım sabaha ne olacak.

aboneleim 30 un üstüne çıktı.ama video gösterimlerinde bi farklılık olmuyor.kanalıma abone olmalarının bana ne artısı var arkadaşlar.kusura bakmayım acemiyim de bu işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri