Younow fikrim

fearlestlock

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar telefon şakası yapmayı düşünüyorum younowda tutarmı sizce?Tecrübeli arkadaşlardan taktik bekliyorum

younow'da bars sistemi ile kazanılıyor ben burak oyundayı takıp edıyorum cocuga bır bagıs gelıyor akıllara zarar ortalama 1 saatlık yayında 50 bin bars kazanıyor oda minimum .

tumblr_inline_nnbh5gFU891r7ozai_540.png

Hocam younow tamamen fenomenlerin para vurma kaynağı. YouTube gibi başlangıç yeri değil maalesef.

Younow da para kazanman için sosyal medyada hatri sayilir takipcin olmali ki partner olup para kazanasin

benim gözümde kazanacağınıza inanç yok.Neden mi ? Denemek yerine niye buradan onay almaya çalışıyorsunuz ? tutarmı demişsiniz.Bilmiyoruz hocam siz çektinizde biz mi yorum yapmadık.Hayali konuşmaya gerek yok yapın 3 bölüm.İzlensin ona göre konuşulsun

Bu bar ı izleyiciler ücretli olarak alıpta beğendiklerine like şeklinde 5-10 bar mı gönderiyorlar. yoksa izleyici kitlesine göre youtube mi bar veriyor.?
Yani bu iş nasıl dönüyor...

Bu bar ı izleyiciler ücretli olarak alıpta beğendiklerine like şeklinde 5-10 bar mı gönderiyorlar. yoksa izleyici kitlesine göre youtube mi bar veriyor.?
Yani bu iş nasıl dönüyor...

parayla bar satın alıp hayranı oldugun kişiye canlı yayın sırasında gönderiyorsun

Sistem cok saçma bar satin alcanda gondercen.gonderince bisey olsa neyse.bar gonderince sanki biyerini acicak :)

KArdeş farklı birşey bul onu herkes yapıyor ve çok iyi yapanlar var. Yapıcaksan da çok farklı bir metin hazırlamam lazım özellikle aşırı derecede komik olması gerekiyor.Önceden çalışma yaparsan (Komik birini bulma ve güzel bir şaka) tutturabilirsin. Younow da güzel para var onuda söyliyeyim.

Son düzenleme:
Özgün birşey bulursanız daha iyi olur telefon şakası yapan Ataberk var ve gayet başarılı

Belli bir aboneye ulaştığınızda ya siz başvuru yada onlar teklif ediyorlar partner oluyorsunuz barlardan size pay veriliyor.

Aslında en iyi para younow'da ama şuan ne alemde bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri