YouNow Türkiye'de yasaklandı!

hocam tamamen bilgi edinmek için soruyor scorp neden yasaklanmalı bir konu paylaşıyor herke o konu hakkında videolar çekiyor bildiğim bu takip eden biri degil zaman zaman fc karsıma cıktı

younow kullaktan dolma bilgim var... biri canlı yayın açıyor kişiler o canlı yayını takip ediyor..birileri bar vb biseymi ne bılmıyorum gönderiyor canlı yayın sahıbı kazanıyor. bildiklerim bunlar :D you now anlamdıgım nokta para kimden geliyor kim canlı yayını takip edenler kendı bir banka hesabı varda ordanmı gönderiyor yoksa hayali bir sistem var canlı yayın yapana paramı kazandırılıyor nasıl bişey hocam bilgilendirin :)

Nesili ne hale getiriyor görmüyor musunuz :)

Arkadan mı vermek istersiniz önden mi , daha aptalca bir çok konu . Sınırları çok aştı , düşünce güzel amaç +18

Interneti kullanmasini bilmeyenlerin neti kesilsin sitelerin ne sucu var

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

вαттυѕαу;1368988' Alıntı:

Arkadan mı vermek istersiniz önden mi , daha aptalca bir çok konu . Sınırları çok aştı , düşünce güzel amaç +18

inanın hocam takip etmiyorum..

Interneti kullanmasini bilmeyenlerin neti kesilsin sitelerin ne sucu var

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir mühendisin bir şehrin yol hatırasını çizen kişinin teknik hatalar sonuçunda hep o kavsakta kazalar meydana gelmesinde siz tekrar yol harıtasının duzelenmesini istersiniz yoksa yolu kullanmayı bilmeyen kişileri trafikten men etmek mi ve nekadar çözümcül olabilir.

Şahsen kendi şehrimde bunu yaşadım yanlış viraj çok keskin olması yüzünden :D 1-2 yılda 5-6 araç yoldan cıkıp tarlaya uçtular :D ve sonumda şöyle bir önlem aldılar 10-20 metre önce şerit çizgilerinden hafif tümsek yapıldı.

inanın hocam takip etmiyorum..

Bir mühendisin bir şehrin yol hatırasını çizen kişinin teknik hatalar sonuçunda hep o kavsakta kazalar meydana gelmesinde siz tekrar yol harıtasının duzelenmesini istersiniz yoksa yolu kullanmayı bilmeyen kişileri trafikten men etmek mi ve nekadar çözümcül olabilir.

Şahsen kendi şehrimde bunu yaşadım yanlış viraj çok keskin olması yüzünden :D 1-2 yılda 5-6 araç yoldan cıkıp tarlaya uçtular :D ve sonumda şöyle bir önlem aldılar 10-20 metre önce şerit çizgilerinden hafif tümsek yapıldı.

sitelerinde üyelik sözleşmeleri var :)

Ahlak konusunda tamamen haklısın ama engellenmesi bişey değiştirmez çünkü vine scorp incisözlük snapchat youtube sosyal medya vs.vs. bunların hepsinde var aynı olaylar . şuanki amerikan gençliğini 15-20 sene sonra türkiyede görücez emin ol :) sonuç kaçınılmaz

hocam tamamen bilgi edinmek için soruyorum scorp neden yasaklanmalı bir konu paylaşıyor herke o konu hakkında videolar çekiyor bildiğim bu takip eden biri degilim zaman zaman fc karsıma cıktı için bu kadar bilğiye sahibim

younow kullaktan dolma bilgim var... biri canlı yayın açıyor kişiler o canlı yayını takip ediyor..birileri bar vb biseymi ne bılmıyorum gönderiyor canlı yayın sahıbı kazanıyor. bildiklerim bunlar :D you now anlamdıgım nokta para kimden geliyor...Canlı yayının takip eden kişinin kendı bir banka hesabı varda ordanmı gönderiyor yoksa hayali bir sistem var canlı yayın yapana paramı kazandırılıyor nasıl bişey hocam bilgilendirin :)
ben younowla ilgili bildiğim kadarını söyliyim
örneğin ben bir izleyici olarak (miktar var bar oranlarını tamamen sallıyorm) 100 tl ye 100 bar satın alıyorum siteden ve bu 100 barı canlı yayını izlediğim bir kişiye örneğin 10 barını veriyorum bu yayıncıda bu 10 barı örneğin 5 tl gibi bi rakam olarak hesabına yatıyor orantılar tamamne örnektir net bir rakam bilgim yok ama genel olarak 10 bar 10 tl ye satın alınırken 10 barı yayıncı 5 tl ye bozdurmuş gibi bişey oluyo birde younow diğer sitelerde veya televizyonlarda reklam vermek yerine bu reklam payını yayıncılara dağıtmayı seçiyor örneğin sen bir yayın açıyosun 5bin kişi izliyo admin geliyor 5 bin kiş izliyosa örneği 100 dolar edecek kadar bar atıp gidiyor böylece dışarıya reklam vermek yerine yayıncılarına dağıtıyor birmiktar parayı böylece yayıncıda bu hevesle daha çok izleyici çekmeye çalışıyor, izleyicilerden kimse para atmasa bile izlenme sayısına göre admin zaten para atıyor düşüncesiyle umarım anlatabilmişimdir

iyi olmuş sıra facebook instagram gibi saçmalıklarada gelir umarım

Aynen öyle hocam fikir güzel kullanım çok kötü (özellikle) kızlarımızın bu hale geldiğini görmek sinir bozucu

Halil'in sahte telifle felan uğraşacağını sanmıyorum. Kendisinin zaten youtube sayfası var. Kendi içeriklerini yükleyen olursa haklı olarak atar telif sanırım. Ama sahte atacağını düşünmüyorum

Peki dediğin gibi olsun ama başıma gelmese konuşmazdım :)

Bana +18 olarak kullanılmayan bir tane sosyal medya söylermisiniz. Bence aralarında en masumu scorp :) tamam gençler biraz rahat takılıyor ama priscoba giriyoruz soyunanlardan geçilmiyor, facebook desen zaten hepten öyle, tumblr zaten bu işte en önde geliyor, youtube sağolsun izin vermiyor :) scorbu ilk çıktığından beri takip ediyorum, +18 başlıklar açılsada ben gündemi takip etmek ve farklı görüşler görmek için güzel ortam

Haydi iyisiniz :D
YouNow Çarşamba'ya kadar tamamen açılmış olacakmış. Kapatılma nedeni korsan maç yayını.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri