youploader almak istiyorum

• Kullanıcı Kimbo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Kimbo

Kayıtlı Üye
yA spam işine yeni giricemşimdiye kadar özgn çalışıyodm da tamamen traş hele türkiyede hiç bi halta yaramaz onun için tam ne yapmam gerek tiğini bilmiyorm spam yapmam için bu botu almam yeterlimi yoksa şu vps vds dende almammı lazım gerçi onlarnda ne işe aradığını bilmiyorum ya oda ayrı konu neyse bi yetkili dönerse bana sevinirm

yA spam işine yeni giricemşimdiye kadar özgn çalışıyodm da tamamen traş hele türkiyede hiç bi halta yaramaz onun için tam ne yapmam gerek tiğini bilmiyorm spam yapmam için bu botu almam yeterlimi yoksa şu vps vds dende almammı lazım gerçi onlarnda ne işe aradığını bilmiyorum ya oda ayrı konu neyse bi yetkili dönerse bana sevinirm

Merhaba,

Vds, Internet olan her yerden (android ve ios tabanli telefonlar dahil) baglanabileceginiz uzak masaustu bilgisayarinizdir. Eger bilgisayar kullanabiliyorsaniz, VDS de kullanabilirsiniz. Herhangi ekstra bir kullanim bilgisi gerektirmez. Vds'te internet uzerinden (upload/download) yapilan islemler daha hizlidir. Eger tam olarak spam konusunda ne yapmaniz gerektigini bilmiyorsaniz, size tavsiyem once kategorilerinizi belirleyin, elinizde kanal acaacginiz maillerinizi toplayin ve daha sonra spam isine girin. Botu aldiginizda is yukunuzu %95 hafifleteceginden, kendinize ayiracaginiz cok vakit olacak. Bunun icin de bos zamanlarinizi dolduracak birkac hobi de edinebilirsiniz :)

Merhaba,

Vds, Internet olan her yerden (android ve ios tabanli telefonlar dahil) baglanabileceginiz uzak masaustu bilgisayarinizdir. Eger bilgisayar kullanabiliyorsaniz, VDS de kullanabilirsiniz. Herhangi ekstra bir kullanim bilgisi gerektirmez. Vds'te internet uzerinden (upload/download) yapilan islemler daha hizlidir. Eger tam olarak spam konusunda ne yapmaniz gerektigini bilmiyorsaniz, size tavsiyem once kategorilerinizi belirleyin, elinizde kanal acaacginiz maillerinizi toplayin ve daha sonra spam isine girin. Botu aldiginizda is yukunuzu %95 hafifleteceginden, kendinize ayiracaginiz cok vakit olacak. Bunun icin de bos zamanlarinizi dolduracak birkac hobi de edinebilirsiniz :)

çok saolun peki videoyap.com nasıldır oda olurmu birde bni bir yandan farklı bir adsense ile özgün kendi çektiğim videoları paylaşmak istiyorum spama bişey olduğunda özgün kanalıma bişey olmaz dimi

çok saolun peki videoyap.com nasıldır oda olurmu birde bni bir yandan farklı bir adsense ile özgün kendi çektiğim videoları paylaşmak istiyorum spama bişey olduğunda özgün kanalıma bişey olmaz dimi

kanalın para kazanması kapanırsa o adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması kapatılır.youploader botunun sahibine videoyap botunu sormakla hata yapmışsın.

kanalın para kazanması kapanırsa o adsenseye bağlı bütün kanalların para kazanması kapatılır.youploader botunun sahibine videoyap botunu sormakla hata yapmışsın.

ya hepsi forumda paylaşılınca bnde hepsinin aynı olduğunu düşündüm kaste yapmadım kendileride kusura bakmasın :o

yok est. ne kusuru? :) videoyap da iyi programdir heralde, ben kullanmadigim icin nasil oldugunu tam bilemiyorum. Kullanan arkadaslar forumda mevcut, onlara sorarsaniz cok daha iyi bilgi alabilirsiniz.

Yardım - Videoyap.com burada anlatım mevcut.. ben 1 senedir bu işin içindeyim yaklaşık 15 gündür videoyap aldım keşke daha önce alsaydım.. aylık 25 tl veriyorsun fakat 1 günde o parayı çıkartıyorsun zaten..

istersen destek bölümünden yaz 1 günlük falan deneme sürümü açıyor.. bende bilmiyordum bu ay ödeme gelsin süreyi uzatacağım

Videoyap.com Kullanıyorm Ay Sonuna Doğru 3 aylık Alıcağım Adamlar Sürekli Kendini Yeniliyor aldıkları parayı sonuna kadar hakediyorlar helal olsun.

1 günlük deneme sürümü iste yardımcı oluyorlar zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri