Youploader Masaustu Cok amacli Youtube Botu

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iwocan

Yasaklanmış
BOT SATIS KONUSU BURDA : TIKLAYIN

Merhaba Arkadaslar,

Sizlere Youtube upload / download islerinizi kolaylastiracak bir bot olan Youploader’i tanitmak istiyorum.Bu botu kendi kullanimimiz icin hazirlamistik fakat bazi arkadaslarimizin da bu konudaki ihtiyacini gordukten sonra,sizlerin de kullanimina acmaya karar verdik. Botun ozelliklerini siralayacak olursak;

1- Logo ekleme (Toplu veya tek tek)
2- Videolariniza intro veya outro ekleme (Toplu veya tek tek)
3- Video surelerinin basindan ve sonundan kirpma (Toplu veya tek tek)
4- Videolara Padding (Video goruntulerinde yakinlastirma-uzaklastirma ayari) yapma (Toplu veya tek tek)
5- Linki verilen kanalin etiket ve aciklamasini aynen cekme Istenildigi takdirde,cekilen etiketi aciklama kisminda alt alta dizme
6- Karsi kanaldan cekilen videolari,kendi kanalimiza belirttigimiz sure araliginda yukleme
7- Linki verilen karsi kanal yukleme yaptiginda, videoyu ayni anda kendi kanalimiza etiket ve aciklamalariyla birlikte yukleme
8- Gunluk video upload ve download siniri belirleme
9- Ozgunlestirme ozelligi sayesinde baslik,aciklama ve etiketleri tek tusla ozgunlestirme.
10- Para kazanma aktiflestirme ve ihtar/telif silme (bot satisa ciktiktan bir sure sonra entegre edilecektir)

gibi ozellikleri sayesinde hem isinizi kolaylastiracak,hem de bilgisayar basinda duracaginiz sureyi daha aza indirecek bir yazilim gelistirdik.

Botumuza entegre ettigimiz farkli bir yazilim sayesinde videolarinizi IDM hizinda indirebilirsiniz.Ayrica video upload hizi da gayet hizlidir.Bir videoyu yaklasik 5 saniyede upload etmektedir.

Bu sayede,bizler gibi Youtube to Youtube calisan arkadaslarin daha rahat calisabilecegini dusunuyoruz.

Youploader tamamiyle masaustu bir bottur ve ister bilgisayarinizda,isterseniz de vds’inizde sorunsuz bir sekilde calisabilmektedir.

Isteyen arkadaslara botun yaninda VDS hizmeti de saglanacaktir.Verilecek vdsler’in sistem ozellikleri;

• 4 GB DDR3 Ram
• 100 GB SATA HDD
• Limitsiz Trafik
• 1 GBit/sec Hat
• İngiltere / Redstation

seklinde olacaktir.

Bizden aldiginiz VDS’lerde ip degisim hizmeti verecegiz.Bu sayede ip’nizin spama dusme riskine karsi onlem alabileceksiniz.

Botumuz suanda sadece Youtube uzerinden video cekimi yapmaktadir,ilerleyen gunlerde diger sitelerden de video cekebilecektir.

Suanda botun lisanslandirma ve guncelleme eklentisi uzerinde calismalar yapilmaktadir.Yaklasik 7-10 gun icinde satisa sunulacaktir.

Ayrica urunumuze sahip olan arkadaslar, suan yapim asamasinda olan sitemiz uzerinden kanallarini takip etmelerini saglayacak yazilimi da kullanabileceklerdir.

Bot satis fiyati : 20 TL/Aylik 200 TL / Yillik

VDS + Bot satis fiyati : 50 TL /Aylik​

uh6hb.jpg

uh6pz.jpg

uh6gu.jpg

Youtube tarihinin en iyi botu olacağından şüphe yok.Piyasadaki hemen hemen tüm botların karışımı.

Ayrıca 50 TL ye satılan bır bot var sanırım forumda bir de telif botu var 25 Tl bir de diğer botlardan alsak bi tane 100 TL ye mal olacak bir botu 20 tl ye mal edeceğiz.Hem de kendi sunucumuzu gönül rahatlığıyla kullanacağız muhteşem.

Tek sıkıntı botu kaldırabilecek bi VDS bulmaktı iwocan onu da temin ediyor.Yani No Problem,to be relax!

Düşünsenize siz bota diyeceksiniz ki al şu kanalı bu kanaldan 5.000 video indir,benim kanalıma yükle ama hemen öyle badozlama değil,1 saatte bir 100 tane at.Üstüne üstlük bunları atarken para kazanmaya tek tek aç,özgün etiketler gir.Ve yükleme bittiğinde kanalı her 1dk da bir kontrol et.Dünya genelı vb gelirse direkt videoyu sil.

Skypede'ki gurubumuza yazıyoruz ''iwocan ben şu özelliği istiyom bota ekle'' 2 dk sonra iwocandan mesaj ''söyledim şimdi entegre ediyoruz,basit iş''

Soylemeyi unuttum, malesef ata sporumuz olan referansciligi kabul edemiyoruz.Sistem ciktiginda alacak bir kac arkadasimiz mevcut.Kendilerinin gorusleri dogrultusunda bilgi edinebilirsiniz.

Otomatik yuklemeden kastiniz nedir tam olarak anlayamadim ama bot otomatik kanal cekme hizmeti verebiliyor.

Odeme kanallarini , botu satisa sundugumuz zaman yazmayi daha uygun gorduk fakat Paypal odeme kanallarinin icinde olacak.Satisa sundugumuz gun odemeyi yapip bota sahip olabilirsiniz.

Odeme kanallarini , botu satisa sundugumuz zaman yazmayi daha uygun gorduk fakat Paypal odeme kanallarinin icinde olacak.Satisa sundugumuz gun odemeyi yapip bota sahip olabilirsiniz.

tamam teşekkürler umarım diger botlara göre daha çok işimize yarar ;)

tamam teşekkürler umarım diger botlara göre daha çok işimize yarar ;)

Piyasadaki cogu bot gibi bizim botumuzun da sizlerin isini kolaylastiracagindan emin olabilirsiniz.Sahsen ben kullaniyorum ve cok da faydasini goruyorum acikcasi.Siz de kullanima basladiginizda farki hissedeceksiniz.

Piyasadaki cogu bot gibi bizim botumuzun da sizlerin isini kolaylastiracagindan emin olabilirsiniz.Sahsen ben kullaniyorum ve cok da faydasini goruyorum acikcasi.Siz de kullanima basladiginizda farki hissedeceksiniz.

peki teşekkürler ;)

hocam anladıgım kadarıyla oto kanal cekme var kac tane kanal baglaya bılıyoruz acaba ?

---------- Mesaj saat 23:46:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:00 civarında gönderildi. ----------

hocam birde merakımı mazur gor bu aralar programlamaya cok merak sardımda programı hangı programlama dılıyle yazdın acaba c# ilemi ?

hocam anladıgım kadarıyla oto kanal cekme var kac tane kanal baglaya bılıyoruz acaba ?

Herhangi bir sinir yok . Isterseniz 5 -10 adet farkli kanali baglayabilirsiniz.

---------- Mesaj saat 16:48:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:17 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:46:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:00 civarında gönderildi. ----------

hocam birde merakımı mazur gor bu aralar programlamaya cok merak sardımda programı hangı programlama dılıyle yazdın acaba c# ilemi ?

Programi ekibimizden bir arkadasimiz yazdi. C# kullanildi.

hocam mesela benim 10 tane kanalım var ben her kanalıma ayrı ayrı kanal vıdeo cekıcegı kanal bagladım her bırındende gunluk 50 video cekmesını ıstıyorum bunu yapabılırmı program ?

eklenilen kanal yeni video atınca direk bizim kanala da atıyor mu. yani saniyeler içerisinde. yoksa bekleme var mı? eğer bekleme yoksa ben de satın alabilirim.
mesela 1 kanalım var 10 kanal ekledim videoları yüklediğinde yüklemesi için, bunları yapabilecek kapasitede mi bot hızlı bir şekilde?

Programı vdsli birşekilde bende düşünüyorum.Özellikler gayet güzel

Tesekkur ederim. Dilerseniz piyasaya ciktigi gun sizi konuyla alakali bilgilendiririm tekrar.

---------- Mesaj saat 16:51:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:34 civarında gönderildi. ----------

hocam mesela benim 10 tane kanalım var ben her kanalıma ayrı ayrı kanal vıdeo cekıcegı kanal bagladım her bırındende gunluk 50 video cekmesını ıstıyorum bunu yapabılırmı program ?

Yapabiliyor hocam.

eklenilen kanal yeni video atınca direk bizim kanala da atıyor mu. yani saniyeler içerisinde. yoksa bekleme var mı? eğer bekleme yoksa ben de satın alabilirim.

belirli sureler dahilinde oluyor, iki kanal arasindaki yukleme araligi 10 dakikaya kadar cikabilir.

Tesekkur ederim. Dilerseniz piyasaya ciktigi gun sizi konuyla alakali bilgilendiririm tekrar.

---------- Mesaj saat 16:51:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:49:34 civarında gönderildi. ----------

Yapabiliyor hocam.

belirli sureler dahilinde oluyor, iki kanal arasindaki yukleme araligi 10 dakikaya kadar cikabilir.

10 dakikaysa sıkıntı olmaz ya. 10 dakikadan sonrası sıkıntı. bu arada bu özelliği denemem için bot çıkınca bir deneme üyeliği gibi 10-15 saatlik bir şey alabilir miyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri