Youploader VDS

Teslim edilmistir.. Hayirli olsun..

-----------------------------------------------------------------

VDS Upload / Download hizimizi merak eden arkadaslar icin az once aldigim speedtest sonucu :

3545908008.png

Arkadaştan VDS yi aldım. Müşteri memnuniyetine cok önem veren bir arkadaş hertürlü soruma anında cevap aldım. Yapamadığım yerlerde Team Wiever ile bilgisayarıma bağlanıp sorunları cözdü. VDS nin internet hızına gelicek olursak "Mükemmel" diyebilirim almayı düşünen varsa hiç düşünmeden alsın derim.Arkadaşa tekrardan teşekkür eder, herkese bol kazançlar dilerim.

restart attım yarım saattir açılmadı.yardım please [MENTION=10046]iwocan[/MENTION]

Vds1 'den alırsam içinde bot olacak mı?

1 adet alınmıstır deneme amaçlı ilk izlenimim çok çok iyi bir vds gayet hızlı görünüyor :)
hocam vdsden memnunum demişsiniz.2 GB'lik olan mı 4GB'lik olan mı?Ben bir de dizi uploadı yapmak için alacağım vdsyi.En az 700 mblik dosyalar.Bir de camtasia recorder ile dizi çekicem.Hangisini önerirsiniz.İkisi arasında çok fark yok ise ucuz olanı almak isterim tabi.

hocam vdsden memnunum demişsiniz.2 GB'lik olan mı 4GB'lik olan mı?Ben bir de dizi uploadı yapmak için alacağım vdsyi.En az 700 mblik dosyalar.Bir de camtasia recorder ile dizi çekicem.Hangisini önerirsiniz.İkisi arasında çok fark yok ise ucuz olanı almak isterim tabi.
çekim yapacaksan 4 gb lık al 2likte camtasia kasar

Vds upload çok hızlı yükleme bitiyor yt onu isleyene kadar canı çıkıyor :)

mobil mesaj

Arkadaşlar vds alırsam camtasia kurabilir miyim?
Crack kurarken interneti kesmek lazım ya o yüzden soruyorum

Buradan 4gb ram lı modeli almış kullanan kişiler pm atabilir mi lütfen ? Almayı planlıyorumda kullanıcı yorumları önemli.Not:Dizi çalışacağım.En az 800 mb dosyalar.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam vds surem bitiyor. bu gece skype girerseniz uzatmak istiyorum..

Merhaba arkadaslar,

2Gb ram kapasiteli VDS'lerimizden kullanan arkadaslarimizin vds kapasitelerinin yukseltilmesi ile alakali Youploader'a kayitli olduklari mail adresine "Youploader VDS HAKKINDA ONEMLI BILGILENDIRME" baslikli bir mail gonderdik.

Lutfen e-posta kutunuzun Spam dosyalarini da kontrol ederek e-postayi okuyunuz ve/veya Skype adresimiz uzerinden bizlere ulasiniz.

Tesekkur ederiz.

Merhaba arkadaslar,

2Gb ram kapasiteli VDS'lerimizden kullanan arkadaslarimizin vds kapasitelerinin yukseltilmesi ile alakali Youploader'a kayitli olduklari mail adresine "Youploader VDS HAKKINDA ONEMLI BILGILENDIRME" baslikli bir mail gonderdik.

Lutfen e-posta kutunuzun Spam dosyalarini da kontrol ederek e-postayi okuyunuz ve/veya Skype adresimiz uzerinden bizlere ulasiniz.

Tesekkur ederiz.

Gormeyen duymayan kalmasin diye guncellemek istedim :)

botunuzu ay başında aldım ama nerdeyse hiç kullanamadım.skypedan da yazdım fakat 2 gündür bi cevap gelmedi.o yüzden buradan sorayım,60tl lik vdsden alırsam botu sorunsuz kullanabilecekmiyim?çünkü sorunun şuan kullandıgım vdsden,frameworkden kaynaklandıgı söylendi sadece.botu kullanmaya hazır şekilde mi teslim ediliyor yani sorunsuz bi şekilde kullanabilecekmiyim botu?

botunuzu ay başında aldım ama nerdeyse hiç kullanamadım.skypedan da yazdım fakat 2 gündür bi cevap gelmedi.o yüzden buradan sorayım,60tl lik vdsden alırsam botu sorunsuz kullanabilecekmiyim?çünkü sorunun şuan kullandıgım vdsden,frameworkden kaynaklandıgı söylendi sadece.botu kullanmaya hazır şekilde mi teslim ediliyor yani sorunsuz bi şekilde kullanabilecekmiyim botu?

Hocam Hasan arkadasimiz gunun neredeyse 12 saati online. Sanirim bir karisiklik ya da skype kaynakli bir sorun olmus olacak ki o yuzden cevap alamamissinizdir. 3gb ve 4gb ramli Vds'lerimizde win8 isletim sistemi kullaniyoruz. Bu yuzden framework ihtiyaci olmuyor. Ayrica VDS'lerimizi Youploader kullanima hazir sekilde teslim ediyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri