YouTube %100 Türk Abone Satışı! 500 Abone 15 TL
SDC 2021
Son 2-3 yıldır neredeyse bu sektördeyim ve yüzlerce kez abone, beğeni, yorum satışı yaptım. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadık, sürekli olumlu geri dönüşler aldım. Bir süre ara vermiştim fakat artık tekrardan abone satışlarına devam ediyorum.
S.S.S.
- Aboneler fake hesap mı yoksa aktif hesap mı?
Aboneler Türk ve aktif hesaplardır. Küçük bir kısım yabancı abonelerden oluşturmakta fakat bunlar da aktif hesaplardır.
- Aboneler videolarımı izler, yorum yapar mı?
Kullanıcıların aktif olduğu için videolarınız izlenir ve yorum yapılır. Tabii arada kötü yorumlar olabilir, ben bunlardan sorumlu değilim.
- Abonelerin gönderilme süresi ne kadar?
Aşırı hızlı panelimiz sayesinde tüm siparişler aynı gün içerisinde teslim edilmektedir.
- Aboneler düşer mi?
Gönderilen aboneler gerçek hesaplardan oluştuğu için kullanıcılar kanalı beğenmeyip abonelikten çıkabilir. Eğer çok düşüş olursa telafi edebilirim. Zaten alım miktarınıza bağlı olarak ekstra abone gönderimi yapmaktayım.
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
ENPARA - ZİRAAT BANKASI
REFERANSLAR
Biz başkaları gibi yabancılardan abone alıp satmıyoruz. Biz kendi panelimizden, kendi kullanıcılarımız ile gönderiyoruz.
Son 2-3 yıldır neredeyse bu sektördeyim ve yüzlerce kez abone, beğeni, yorum satışı yaptım. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadık, sürekli olumlu geri dönüşler aldım. Bir süre ara vermiştim fakat artık tekrardan abone satışlarına devam ediyorum.
S.S.S.
- Aboneler fake hesap mı yoksa aktif hesap mı?
Aboneler Türk ve aktif hesaplardır. Küçük bir kısım yabancı abonelerden oluşturmakta fakat bunlar da aktif hesaplardır.
- Aboneler videolarımı izler, yorum yapar mı?
Kullanıcıların aktif olduğu için videolarınız izlenir ve yorum yapılır. Tabii arada kötü yorumlar olabilir, ben bunlardan sorumlu değilim.
- Abonelerin gönderilme süresi ne kadar?
Aşırı hızlı panelimiz sayesinde tüm siparişler aynı gün içerisinde teslim edilmektedir.
- Aboneler düşer mi?
Gönderilen aboneler gerçek hesaplardan oluştuğu için kullanıcılar kanalı beğenmeyip abonelikten çıkabilir. Eğer çok düşüş olursa telafi edebilirim. Zaten alım miktarınıza bağlı olarak ekstra abone gönderimi yapmaktayım.
ÖDEME YÖNTEMLERİ:
ENPARA - ZİRAAT BANKASI
REFERANSLAR
Biz başkaları gibi yabancılardan abone alıp satmıyoruz. Biz kendi panelimizden, kendi kullanıcılarımız ile gönderiyoruz.
3.000 abone alınmıştır. Hızlı ve güvenilir alışveriş için teşekkür ediyorum.
Referans olarak Çok hızlı Abone gönderdi 1k Abone ilk etapta 600 kusur geldi sonraki gün 1k ya tamamlandı. Güvenilir satıcı, hayırlı satışlar
100.000 abone için hatrı sayılır bir indirim yaptı kendisi bana, referans da olması için, ödemeyi geçtim, siparişi verdim, gelişmeler olduğunda bildireceğim, ilk izlenimim gayet ilgili olduğu yönünde. Umarım uzun süre birlikte çalışırız.
Çok ilgili bir arkadaş, hemen gönderdi, teşekkürler.
2 günde 100.000 abone problemsiz gönderildi. Kendisi çok ilgili ve hızlı. 115.000'e yakın abone gönderildi diyeyim hatta 2.000 kadar da şu an geri alan var. Yüzde 95'i Türk takipçilerin, bu çok iyi bir oran ve gördüğüm kadarıyla hepsi gerçek kişiler. Bu nedenle ben ne zaman abone oldum vb. gibi kötü yorumlar yapabiliyorlar, bunu göz önünde bulundurmak lazım, onun dışında her şey çok iyiydi, tekrar alışveriş yaparım diye düşünüyorum. Öneririm.
2500 abone çekimi yaptık hızlı ve güvenilir alışveriş oldu kendisiyle çok çalışacağız inşallah şuanlık düşme yok
kendisinden abone satın alınmıştır, sorunsuz gönderim yapıldı, ilgili birisi
İkinci kez sipariş geçilmiştir kendisinden sağolsun bol bol gönderim yapıyor
Arkadaşla 100.000 abone konusunda anlaştık.
Aboneleri belli bir zaman aralığına yaydık.
Gelişmeleri yine buradan yazarım.
500 abone aldım 15 tlye
2k abone hizmeti alındı. İlgisine teşekkürler.
Kendisi ile en az 5 6 ticaretimiz var cok iyi ve kaliteli is yapan bir arkadasdir butun form uyelerine tavsiyye ederim aldigi her parayi kurusuna kadar hak eden bir kardesimizdir [MENTION=50181]VolkanY[/MENTION]
Ben de tekrar tavsiye ederim, abonelerde uzun süre geçmesine rağmen sıkıntı yaşamadım.
arkadaşdan hizmet alındı sürekli çalışıyorum memnunum.
Son düzenleme: