Merhaba, iletişim bilgisi alabilir miyim?
Gönderdim. Ek olarak konudaki afişte numaram var.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, iletişim bilgisi alabilir miyim?
2 günde 100.000 abone problemsiz gönderildi. Kendisi çok ilgili ve hızlı. 115.000'e yakın abone gönderildi diyeyim hatta 2.000 kadar da şu an geri alan var. Yüzde 95'i Türk takipçilerin, bu çok iyi bir oran ve gördüğüm kadarıyla hepsi gerçek kişiler. Bu nedenle ben ne zaman abone oldum vb. gibi kötü yorumlar yapabiliyorlar, bunu göz önünde bulundurmak lazım, onun dışında her şey çok iyiydi, tekrar alışveriş yaparım diye düşünüyorum. Öneririm.
1k abone 10 liradan verebilirmisin, 30 kanala 1er K abone kasmayı düşünüyorum
[MENTION=50181]VolkanY[/MENTION]
hocam para kazanması açık olmayan kanala 1.500e çekim yapıyormusunuz? r10daki fiyattan
[MENTION=11160]Captain[/MENTION]price ben mesaj yazamıyormuşum kardeşim İnstagram da [MENTION=10415]video[/MENTION]zzzers sayfasına mesaj atarmisin
Turk bayraklı olan
skype yaz ekliyim instagram ve facebook kullanmıyorum, birtek twitter hesabım var
[MENTION=50181]VolkanY[/MENTION] sizi skypeden ekledim
[MENTION=48076]Captain Price[/MENTION] iletişime geçebileceğim bir adres ver kardeş
kendisinden abone satın alınmıştır, sorunsuz gönderim yapıldı, ilgili birisi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.