youtube 250$ kazanmisim. ama nasil?

megalomaniac

Kayıtlı Üye
arkadaslar benim degisik bir sorunum var youtubeye 1-2 yil once video atmistim video 3 milyon izlenince nisan ayinda adsense uye olayim dedim. neyse uye oldum 14 haziran adsenseden mail gelmis odeme esigini gectiniz die iplemedim tabi ben. sonra agustosta ayni mesaj gelmis bakim dedim 250 $ almaniz icin yapmaniz gereken birkac islem var diyince benim gozler $ $ oldu. neyse hesap bilgilerini falan filan halettim. 31 agustostan once yatacak bakalim. benim anlamadigim sorun ise bu 250 $ ile ilgili ne adsense de ne youtube de herhangi bi kazanc gostermemesi olasi kazanc 0$ sadece adsense de odeme ayrintilarinda youtube 250 $ yaziyor baska da bise yok. bu para nasil oldu kac tiklamada ggeldi nasil geldi ogrenmek istiyorum yardimci olacak arkadas var mi?

Forumu araştırırsan bulursun bu soru en az 50 kere soruldu..

daha önce hiç youtube ödeme almadım . ama benim bildiğim mantık şu.
adsense sayfasından performans dan yalnızca kaç göruntuleme ve bu göruntulemeye karşılık gelen tbm yi göre bilirsin.. günluk kazançları ise youtbe analytic den görebiliyorsun. oda 2 gün geç yansıyor.

ay sonundaki kazancın ayın 7 inden sonra ödemeler kısmında gözukuyor.. eğer 100 doları geçmişsen ödeme alırsın.. ( ayın 15 ine kadar ödeme bilgilerini doğrulaman şartı ile )..

benden bu kadar.. yanlış oldugum bir yer varsa lütfen diğer arkdaslar beni düzeltsin..
bol kazançlar

daha önce hiç youtube ödeme almadım . ama benim bildiğim mantık şu.
adsense sayfasından performans dan yalnızca kaç göruntuleme ve bu göruntulemeye karşılık gelen tbm yi göre bilirsin.. günluk kazançları ise youtbe analytic den görebiliyorsun. oda 2 gün geç yansıyor.

ay sonundaki kazancın ayın 7 inden sonra ödemeler kısmında gözukuyor.. eğer 100 doları geçmişsen ödeme alırsın.. ( ayın 15 ine kadar ödeme bilgilerini doğrulaman şartı ile )..

benden bu kadar.. yanlış oldugum bir yer varsa lütfen diğer arkdaslar beni düzeltsin..
bol kazançlar

cevap icin tesekkurler arkadasim ama ne adsense performansta ne youtube analyticste gorunmuyo hepsi 0$ tarih araligini da degistim ama sonuc degismedi. youtube gonlunden kopup verdi heralde anlayamadim.

cevap icin tesekkurler arkadasim ama ne adsense performansta ne youtube analyticste gorunmuyo hepsi 0$ tarih araligini da degistim ama sonuc degismedi. youtube gonlunden kopup verdi heralde anlayamadim.

hayırlı ugurlu olsun.. farz etki yolda 250 tl budlun :)

sana mı sorucam la neye cevap verip vermeyeceğimi?
bu konuya ben 2 kere sadece kendim cevap verdim arasın bulsun.
herkes hazırcılık alışmış

http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/8027-kazanclar-ve-sorunlar-yardim.html
al bir tanesini istiyordun..
http://www.ytpara.com/youtube-kazan...8-arkadaslar-kazancim-gorunmuyor-resimli.html
bu de benden olsun

sorun hallolmadi bilip bilmeden konusuyosun. telden giriyorum caps atarim sonra. performans raporlari urunler hicbir sey gozukmuyor veri yok die. tarih araligini tum zamanlar yaptim yine sonuc yok.

sorun hallolmadi bilip bilmeden konusuyosun. telden giriyorum caps atarim sonra. performans raporlari urunler hicbir sey gozukmuyor veri yok die. tarih araligini tum zamanlar yaptim yine sonuc yok.

Adsense'yi ne zaman bağladınız? Şu sıralar sorun var. Verilerin yansıması 2-3 günü bulabilir.

Tamam, oradaki kesinleşmiş kazanç senin kazancın. Yani ödeme zamanı geldiğinde 250$ hesabında :)

tamam onda sikinti yok. bu kazancla ilgili hicbir istatistigi goruntuleyemiyorum. kac tik kac sayfa goruntulenmesi vs. her sey 0 ama hesapta 250 $ var onu anlamaya calisiyorum.

tamam onda sikinti yok. bu kazancla ilgili hicbir istatistigi goruntuleyemiyorum. kac tik kac sayfa goruntulenmesi vs. her sey 0 ama hesapta 250 $ var onu anlamaya calisiyorum.

youtube kanallarını sonradan bagladıysanız eger adsense hesabınıza direkt kanalların içindeki para yansımıştır adsense hesabınıza.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri