Merhaba,3 kanalımda birden para kazanma kapatıldı (“çocuklar için zararlı veya tehlikeli içerik” ve “ilişkili hesap” gerekçesiyle).
Kanallar:
İçeriklerde gerçek çocuk, çıplaklık ya da aşırı şiddet yok; tamamen animasyon ve çocuklara yönelik eğlence amaçlı.
35K’lık kanal ceza alınca “ilişkili kanallar da etkilenebilir” uyarısı geldi. Zamanında itiraz edemedim ve zincirleme olarak diğer iki kanal da para kazanmayı kaybetti.
900k aboneli kanal ilişkili kanal değil de "çocuklar için zararlı veya tehlikeli içerik" diye kapandı.
Şu an yaptığım: 35K kanal için itiraz gönderdim, cevap askıda kalmaya devam edecek dediler.
Sorularım:
Rewossky ' hocam bu konularda senin bilgin vardır
İlk defa bu kadar ağır zincirleme ceza yaşıyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var. Tecrübesi olan varsa lütfen yazsın, teşekkürler.
Kanallar:
- 35K abone (süper kahraman/parkur animasyonları – ilk ceza alan)
- 25K abone (ilişkili kanal)
- 900K abone (3D süper kahraman animasyonları)
İçeriklerde gerçek çocuk, çıplaklık ya da aşırı şiddet yok; tamamen animasyon ve çocuklara yönelik eğlence amaçlı.
35K’lık kanal ceza alınca “ilişkili kanallar da etkilenebilir” uyarısı geldi. Zamanında itiraz edemedim ve zincirleme olarak diğer iki kanal da para kazanmayı kaybetti.
900k aboneli kanal ilişkili kanal değil de "çocuklar için zararlı veya tehlikeli içerik" diye kapandı.
Şu an yaptığım: 35K kanal için itiraz gönderdim, cevap askıda kalmaya devam edecek dediler.
Sorularım:
- 35K’lık kanalın cezası kalkmazsa, diğer kanallarımın para kazanma şansı tamamen biter mi? “İlişkili hesap” zincirini kırmak mümkün mü?
- 35K’lık kanalı tamamen silersem:
- Diğer mevcut kanallarım kurtulur mu?
- Yeni kanal açarsam YouTube beni hâlâ “eski çocuk içeriği cezalı hesap” olarak görür mü (AdSense/Google geçmişi yüzünden)?Kısaca silmek gerçekten işe yarar mı, yoksa ceza hesap düzeyinde mi kalıcı?
- 35K’lık kanala 4000 saat satın alıp tekrar YPP başvurusu yapayım mı, yoksa mimlendiğim için kanalların tamamen kapanma riski var mı?
Rewossky ' hocam bu konularda senin bilgin vardır
İlk defa bu kadar ağır zincirleme ceza yaşıyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var. Tecrübesi olan varsa lütfen yazsın, teşekkürler.