YouTube 3 Kanalımın Para Kazanmasını Kesti, 4000 saat almak mantıklımı?

kaplanyuz19

Kayıtlı Üye
Merhaba,3 kanalımda birden para kazanma kapatıldı (“çocuklar için zararlı veya tehlikeli içerik” ve “ilişkili hesap” gerekçesiyle).

Kanallar:

• 35K abone (süper kahraman/parkur animasyonları – ilk ceza alan)
  • 25K abone (ilişkili kanal)
  • 900K abone (3D süper kahraman animasyonları)

İçeriklerde gerçek çocuk, çıplaklık ya da aşırı şiddet yok; tamamen animasyon ve çocuklara yönelik eğlence amaçlı.

35K’lık kanal ceza alınca “ilişkili kanallar da etkilenebilir” uyarısı geldi. Zamanında itiraz edemedim ve zincirleme olarak diğer iki kanal da para kazanmayı kaybetti.

900k aboneli kanal ilişkili kanal değil de "çocuklar için zararlı veya tehlikeli içerik" diye kapandı.

Şu an yaptığım: 35K kanal için itiraz gönderdim, cevap askıda kalmaya devam edecek dediler.

Sorularım:

1. 35K’lık kanalın cezası kalkmazsa, diğer kanallarımın para kazanma şansı tamamen biter mi? “İlişkili hesap” zincirini kırmak mümkün mü?

2. 35K’lık kanalı tamamen silersem:
    • Diğer mevcut kanallarım kurtulur mu?
    • Yeni kanal açarsam YouTube beni hâlâ “eski çocuk içeriği cezalı hesap” olarak görür mü (AdSense/Google geçmişi yüzünden)?Kısaca silmek gerçekten işe yarar mı, yoksa ceza hesap düzeyinde mi kalıcı?
  3. 35K’lık kanala 4000 saat satın alıp tekrar YPP başvurusu yapayım mı, yoksa mimlendiğim için kanalların tamamen kapanma riski var mı?
yada bu adsense hesabını ve kanalları bir kenara koyup sıfırdan başka birinin adına farklı bir hesap farklı bir adsense hesabı ile kendi iban bilgilerimi girsem sorun olur mu youtube bu atlatma girişimi olarak görür mü ?

Rewossky ' hocam bu konularda senin bilgin vardır :)

İlk defa bu kadar ağır zincirleme ceza yaşıyorum, gerçekten yardıma ihtiyacım var. Tecrübesi olan varsa lütfen yazsın, teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam Yt bu gibi konularda pek bir acımasız. Bağlantılı olduğu kanallar eğer bu kadar ise bir süre bekleyip başvurmak en iyisi, en azından tamamen kapanmamış. Benim böyle bir şansım olmayıp özgün olmama rağmen rekabet ettiklerimin saldırıları sonucu 5 6 kanalım tamamen kapandı. Canlı destek veya teamyoutube ile konuyu görüşebilirsin ama genelde sadece sinir etmekten başka bir şeye yaramıyorlar.

Geçmiş olsun hocam Yt bu gibi konularda pek bir acımasız. Bağlantılı olduğu kanallar eğer bu kadar ise bir süre bekleyip başvurmak en iyisi, en azından tamamen kapanmamış. Benim böyle bir şansım olmayıp özgün olmama rağmen rekabet ettiklerimin saldırıları sonucu 5 6 kanalım tamamen kapandı. Canlı destek veya teamyoutube ile konuyu görüşebilirsin ama genelde sadece sinir etmekten başka bir şeye yaramıyorlar.
teşekkür ederim hocam sizin de baya kötü olmuş 5-6 kanal büyük emek demek. açılmama durumundan korkuyorum açıkçası itirazda edildi teamyotube vs. yanıt olumsuz oldu. o yüzden sıfır bir kanal başka bir telefonla açılmış tüm bilgeleri benimkilerden farklı adsense dahil. sadece kendi iban bilgilerimi gireyim diyorum. 5-6 kanal kapandıktan sonra nasıl bir yol izlediniz.

teşekkür ederim hocam sizin de baya kötü olmuş 5-6 kanal büyük emek demek. açılmama durumundan korkuyorum açıkçası itirazda edildi teamyotube vs. yanıt olumsuz oldu. o yüzden sıfır bir kanal başka bir telefonla açılmış tüm bilgeleri benimkilerden farklı adsense dahil. sadece kendi iban bilgilerimi gireyim diyorum. 5-6 kanal kapandıktan sonra nasıl bir yol izlediniz.
Kapanmayanlar ile devam ettim hocam onlarda zaten aynı bilgiler mevcuttu, kapanacağı olsaydı onlar da uçardı ama kaldı, kısacası bir değişiklik yapmadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri