Youtube 4000 Saat 1000 Abone Ve Görüntülenme En UCUZ

• Kullanıcı Nuro23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuro23

Yasaklanmış
Youtube 4000 saat 5 gün ile 1 hafta arası tamamlanır . 1000 abone Hizmeti 3 gün Görüntülenme Küçük bazlı her gün .
4000 saat 200 TL
1000 abone 50 TL
1000 görüntülenme 10 TL
TÜRKİYE BAZLI 1 AY GARANTİLİ HEPSİ ORGANİK DÜŞMEME GARANTİLİ .
EN İYİ EN UYGUN VE EN GERÇEK HİZMET .

Önceki konuna bir sürü mesaj geldi kimseye cevap vermediniz şimdi 2.konuyu açtınız. Biraz aydınlatın bizi

Önceki konuna bir sürü mesaj geldi kimseye cevap vermediniz şimdi 2.konuyu açtınız. Biraz aydınlatın bizi

emin ol önceki konuyu bulamıyorum bulursam yardımcı olacam ve yanıt verecem . aydınlatacam ama bu yt parayı kullanmayı pek bilmiyorum ben genellikle youtube sayfalarında satış yaptım şimdi burdan yapmaya çalışıyorum

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

8 Pcli Nurooooooo :)

yok pc sayısını yükselttik
:) :D:D

---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:09 ----------

hatta bilerek önceki foruma instagram ve facebook adresimi koydum
bana yt para daha önce yayınladığım ilanı nasıl bulacağımı söylerseniz hemen yanıtlayabilirim

4000 saat için.bir şart varmı kanalda ? video uzunlukları ile baglı.

sadece tek video 1 2 saatlik olsa çok iyi olur

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

4000 saat için.bir şart varmı kanalda ? video uzunlukları ile baglı.

sadece 1 video için 1 2 saatlik olması iyi olur

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

4000 saat hepsi türkiye uzantılı olup düşme yaşanmıyor tamamen organik .
aboneye gelirsek aktif organik garantili hesaplar yani bot değil kanalınıza video attığınızda izleyecekler ve sizin kanallarınıza destek bile verecekler .
Çünkü bizzat kendi kurduğum aktif bir grup sayesinde hepsi kanallarda süresiz olarak takipçi olarak kalıyor . Ve sadece 100 müşteri alacağımı da söyleyeyim çünkü takipçiler yani aboneleri zorlamak istemiyorum ki 100 kanal a destek verebisinler aslında burda uzun süreli destek söz konusu çünkü ref ihtiacım var portalı genişletip 4000 saati 1 2 günde tamamlamak 1000 abone değil 10000 satmak istiyorum kısacası böyle bir hizmet söz konusu değil bana gösterin 4 k saat ve aboneleri ücretsiz atacağım . Amaç hem benim işim görülsün hemde insan gibi herkes kazansın benimde çok dilim yandı bu işten 200 liraya abone aldım 1 saatte hepsi gitti kimsenin mağdur olmaması açısından emin olun herkesin destek vermesi gerekiyor birbirine başka sorunuz olduğunda instagramdan Nurobuu yazarak bana yazın ve numaramı vereyim detaylı tüm bilgiyi sağlayayım

sadece tek video 1 2 saatlik olsa çok iyi olur

---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

sadece 1 video için 1 2 saatlik olması iyi olur

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:02 ----------

4000 saat hepsi türkiye uzantılı olup düşme yaşanmıyor tamamen organik .
aboneye gelirsek aktif organik garantili hesaplar yani bot değil kanalınıza video attığınızda izleyecekler ve sizin kanallarınıza destek bile verecekler .
Çünkü bizzat kendi kurduğum aktif bir grup sayesinde hepsi kanallarda süresiz olarak takipçi olarak kalıyor . Ve sadece 100 müşteri alacağımı da söyleyeyim çünkü takipçiler yani aboneleri zorlamak istemiyorum ki 100 kanal a destek verebisinler aslında burda uzun süreli destek söz konusu çünkü ref ihtiacım var portalı genişletip 4000 saati 1 2 günde tamamlamak 1000 abone değil 10000 satmak istiyorum kısacası böyle bir hizmet söz konusu değil bana gösterin 4 k saat ve aboneleri ücretsiz atacağım . Amaç hem benim işim görülsün hemde insan gibi herkes kazansın benimde çok dilim yandı bu işten 200 liraya abone aldım 1 saatte hepsi gitti kimsenin mağdur olmaması açısından emin olun herkesin destek vermesi gerekiyor birbirine başka sorunuz olduğunda instagramdan Nurobuu yazarak bana yazın ve numaramı vereyim detaylı tüm bilgiyi sağlayayım

IG'den numara vermek yerine bir skype hesabı açın hocam insanlar üşenir :)
Ref isteyen biri değilim pek ama denemek istiyorum, her hangi bir videoma 1k saat gönderin, geldiği zaman sileyim videoyu maksat sadece test etmek, bıktım çünkü paramla rezil edilmekten, sayısız kişiden alışveriş yaptım bu forumda işinin arkasında %5 kitle var.

Ekstradan video sayısı ve uzunluğu nedir gereken?

Bende abone sistemine ref olabilirim hem yeni bir özgün kanalım var bakalım her şey dediğiniz gibi mi ?

Tek video ile çalışmak tekrarlanan dan pk kapanma olasılığı yüksek. Video sayısını en az 4 5 adet yapılması daha iyi.

Ref var tabiki daha önce yaptığım işleri yaptığım kişiler vesilesi ile öğrenmeniz için ref yazdırabilirim birazdan

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:22 ----------

IG'den numara vermek yerine bir skype hesabı açın hocam insanlar üşenir :)
Ref isteyen biri değilim pek ama denemek istiyorum, her hangi bir videoma 1k saat gönderin, geldiği zaman sileyim videoyu maksat sadece test etmek, bıktım çünkü paramla rezil edilmekten, sayısız kişiden alışveriş yaptım bu forumda işinin arkasında %5 kitle var.

Ekstradan video sayısı ve uzunluğu nedir gereken?

video uzunluğu en az 1 saat olması önceliğimiz ve ne kadar fazla olursa o kadar iyi ve hızlı olur . 1 k gönderme kısmına gelirsek işlerin hepsini toplu başlatacam işte o zaman sizinkinede atarım 1 k dan bir şey kaybetmem zaten ama anlamadığım 1 k attıktan sonra neden videoyu siliyorsunuz emek var ortada

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 23:25 ----------

Bende abone sistemine ref olabilirim hem yeni bir özgün kanalım var bakalım her şey dediğiniz gibi mi ?

Tabiki umarım beğenirsiniz her hangi bir sorun olduğu taktirde her türlü iletişimimi paylaşaccağım sizinle hemen yazarsınız ve hemen düzeltirim .

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:26 ----------

Tek video ile çalışmak tekrarlanan dan pk kapanma olasılığı yüksek. Video sayısını en az 4 5 adet yapılması daha iyi.

Kesinlikle ben zaten hazır kullanılan kanallara tek video uzun olsun istiyorum işime gelir diğerlerine de atarım hem görüntülenme hemde saat bazlı kazanırsınız

Hocam 1000 saat fiyatı alabilir miyim video uzunluğu 53 dk 1000 saat ne zaman tamamlanır ortalama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri