Youtube a Dair En Büyük Pişmanlığınız Nedir?

Bu İşe Geç Başlamam.Ve Dahada Büyük Pişmanlığım Direk Değilde Sonradan Özgün Olmamdı Şimdi Özgünüm Kafa Rahat Tırttt Dolar yanıyor :D

pişmanlık demeyelimde youtube işini ilk gördüğümde 100 kelimesi 1 liradan makale yazıyordum, 1 saatte hiç durmadan 5 tane 100 kelimelik makale yazıyordum ve 5 lira kazanıyordum.. ordan kazandığım para çok iyi geliyordu bana youtube'dan para mı kazanılır allah aşkına diyordum :D şimdi ne mi oldu? 100 kelimesi için 5 lira verseler yine başına oturmam :D

Zamanında bir sey olmaz deyip yapacaklarımı erteledim sonra işin cılkı çıktı. Youtube yeni önlemler getirdi,kanal kapanmaları,ünlemler derken kaldık öyle

Ünlemden önce bu işe bu kadar sıkı sarılmamak oldu.

çok basit ve acemice hatalarla toplu adsense banlanması ve 6 haneliyi kaçırmam olsa gerek...

dahada göremem o günleri...

ünlem bozdu işi...

çok basit ve acemice hatalarla toplu adsense banlanması ve 6 haneliyi kaçırmam olsa gerek...

dahada göremem o günleri...

ünlem bozdu işi...

Hatalar nelerdi ustad kendi teklamlarina tık vs mi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet kendi reklamlarıma tıklayıp sonrada herkese tıklattırmıştım,acemilik işte :cool:

Artik adsense bunada onlem aldi degil mi? Boyle bi sebepten adsense banlanamaz diye dusunuyorum cunku otomatik olarak ayni ip den ve yakin lokasyondan gelen tiklamalari siliyor diye biliyorum?

Artik adsense bunada onlem aldi degil mi? Boyle bi sebepten adsense banlanamaz diye dusunuyorum cunku otomatik olarak ayni ip den ve yakin lokasyondan gelen tiklamalari siliyor diye biliyorum?

dostum orada ti ye aldı seni 6 haneliyi gören biri sence öyle bi yol mu izler ? :D

dostum orada ti ye aldı seni 6 haneliyi gören biri sence öyle bi yol mu izler ? :D

Jakabvo ustad gafil avladi beni cani sagolsun:) tereddutsuz her lafina inananlardanim o yüzden sualsiz gerceklik payi verdim:)

Kazancımın miktarını kayinpedere söyledim yalanı yok 2 saat sonra 11 tane kanalımın kapanma msj geldi. Hay senin nazarinin dedim. . . . Kimseye kazanç söylemeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri