★ Youtube ★ ABONE ★ BEĞENİ ★ YORUM BEĞENİ ★ En uygun fiyat garantisi! ★ BAYİ FİYATI ★ 1.000 Yabancı Abone 60TL ★ 1.000 Yabancı Video Beğeni 25TL ★

PM'nize cevap yazdım.

1k aboneye silinmeme garantisi veriyormusunuz ? Diğer sistemlerden alınan aboneler siliniyor.Gönderme işlemi ne kadar sürüyor ?

Konu da bahsi geçiyor, 60 gün net garanti sağlıyorum. Fakat 60 günden sonra silinen aboneler için her hangi bir telafi durumu söz konusu değil, 5 dakika içinde başlıyor 24 saat içinde tamamlanıyor. Yavaş yavaş gönderiliyor, bi anda yüklenmiyor kanalların kapanmaması için.

Şuan da devam eden hizmetler mevcut fakat linkini malesef gönderemeyeceğim, müşterimin izini olursa isterseniz gönderebilirim.

konuyu takipteyim inşallah ilerde ki günlerde ticaretimiz olur, hayırlı satışlar diliyorum...

izlenmeler 10 dk lık bir videonun % kaçını izliyor peki hocam bunu öğrenebilir miyim? %30? %50? %70? bir kanalımın izlenme süresi 2B saatte takılı kalmış :)

Merhaba bu tarz soruları özel mesaj olarak sorarsanız yardımcı olabilirim. %50'sini izlemektedir, maximum 12 dakikalık videolara izlenim gönderiyorum. Kalkıpta 2 saatlik videoya izlenim göndermiyorum.

Bakiyeli bayilik panelimiz sonunda hayata geçmiştir. Show Bayim | Giriş Yap ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Merhaba bu tarz soruları özel mesaj olarak sorarsanız yardımcı olabilirim. %50'sini izlemektedir, maximum 12 dakikalık videolara izlenim gönderiyorum. Kalkıpta 2 saatlik videoya izlenim göndermiyorum.

Bakiyeli bayilik panelimiz sonunda hayata geçmiştir. Show Bayim | Giriş Yap ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

bilgilendirme için teşekkür ederim :)

skype ekledim dönüş yaparsanız sevinirim hocam

Dönüş yapılmıştır, hizmet sağlanmıştır .. Bol kazançlar :)

Dalga'dan sisteme kayıt olup destek talebi açan arkadaşlar olmuş ödeme bildirimi yapmışlar. Arkadaşlar lütfen bakın insanın vaktini çalmayın lütfen.

Son düzenleme:
izlenme retention time %leri nedir ?

1000 abone almıştım aboneler 1 günde silindi
Skypeden sorularıma cevap bile vermiyor ücret iadesi istedim beklemedeyim

Arkadaş garantili satış yaptıgını söylüyordu, geri döner belki işi vardır,dönmessede konunu açarsın

Şu an benimde aboneler silinmiş bekliyoruz cevabını.
Skype'dan yazsaydınız bildirim mesajımdaki geri dönüşümü görürdünüz, Sistemimizden memnun kalmadıysanız ücret iadesi talep edebilirsiniz. Skype adresimden banka bilgilerinizi göndererek ücretinizi geri alabilirsiniz.

Arkadaş garantili satış yaptıgını söylüyordu, geri döner belki işi vardır,dönmessede konunu açarsın
Sistem değişikliği yüzünden aboneler silindi. Şuanda 150K aboneli kanalımda sıfır silinme mevcut. Bazı müşterileriminde yarı aboneleri silinmiş.

1000 abone almıştım aboneler 1 günde silindi
Skypeden sorularıma cevap bile vermiyor ücret iadesi istedim beklemedeyim

Üstad, ben aylık 15-30k arasında para çeviriyorum bu sistemden. 45 lira için adımı karalayacak değilim sistemim 45 lirayı 1 saatte kazanıyor, ben kimsenin helal kazandığı paraya çökecek konacak değilim. Skype'den size geri dönüş yaptım, Hesap bilgilerinizi bırakın geri ödeme zaten yapılacak.

Not: arkadaşlar ben sadece bu işi yapmıyorum, benim bir sosyal hayatım ve iş hayatım'da mevcut. Belki hasta oldum, ölümlü bir hastalığa yakalandım. Neden sorup soruşturup ona göre yorumlarınızı belirtmiyorsunuz.

Siz değerli insanlar mağdur olacağına benim mağdur olmam daha yararlı bütün herkez adına. Sağlıcakla kalın, sistemi YTPara için iptal etmek durumundayım.

İade için Skype adresimden iletişime geçin, +350 tane insan bu sistemi bekliyor şuanda, yoğun olabilirim geç geri dönüş yapabilirim. Banka hesap bilgilerinizi bırakın, Pazartesi - Salı günü hesabınız'a kesinlikle geçecektir.

https://www.youtube.com/channel/UCg9uj8gAibqScMwUlRiEAog

Son düzenleme:
Şu anki sisteminizde, abone silinme sorununu çözebildinizmi hocam ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri