bir hesaba en fazla kaç k atabiliyorsunuz ?
şu an için 2k hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir hesaba en fazla kaç k atabiliyorsunuz ?
verilen sözler yerine getirildi, daha öncede abone hizmeti almak istedim ama madur olmuştum, böylesine güvenilir ve dahada fiyatı uygun olan birini bulmak zor, 2-3 gün içinde abonelerim gelmiştir çok teşekkür ederim
Hocam selam. izlenme satın alsak veya abone google bunu anlamaz mı ? özgün kanalım var izlenme veya abone alsak google bizi fişlemez mi acaba hesap gitmez mi ? ref alma sansıı mı z var mı bu arada 1k lık izlenme için aydınlatrsanz sevnrm
Hocam selam. izlenme satın alsak veya abone google bunu anlamaz mı ? özgün kanalım var izlenme veya abone alsak google bizi fişlemez mi acaba hesap gitmez mi ? ref alma sansıı mı z var mı bu arada 1k lık izlenme için aydınlatrsanz sevnrm
Bir de izlenmeyi dk ve saat olarak yolluyorsunuz?
İzlenmeler organik mi?
Kanalım özgün ve çok emek verdim...güme gitmeyek
çok önceden birinden 1k almıştım deneme amaçlı para ile aldım. aboneler harbiden geliyor sonrasında aboneler buhar oluyor. PUF... sizde Garanti var mı o konuda
Merhabalar[/RIGHT][/CENTER]
Yeni getirilen kriterler şartlar için müşterilerimizin her zaman ihtiyaclarına
yönelik bu sefer de abone ve izlenim hizmetimizi devreye soktuk.
Abone düşme gibi olayların olmayacağı ve bunu garanti altına alarak müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğimizden bizlerde memnuniyet içerisindeyiz.
İzlenme için gerekli olan 4k saat için 60k yı yeterli buluyoruz ve her izlenimde 4 5 dakika izlenme olacaktır
Abonelerimizi Kanallara Dinlendirerek Yolluyoruz En Geç 2 Güne Yayıyoruz
1k Abone Hizmeti Fiyatlandırmamız = 15 TL
1k İzlenme Hizmeti Fiyatlandırmamız = 2 TL
10k Abone Hizmeti alan arkadaşlarımıza 1k hediyemiz olacaktır.
20k Abone Hizmeti alan arkadaşlarımıza 100 Onaylı Mail hediyemiz olacaktır.
[url=https://hizliresim.com/2Jd0QL][/URL]
Cep: 0543-639-56-56 Whatsapp Her Zaman Aktiftir.
Skpye bakarmısın!
hocam bende yazdım bakabilirmisin
dönüş sağlanmıştır.
Arkadaşlar dün trafik kazası geçirmiştim kaburgam darbe aldığından bu aralar hastane tedavi işlerini yoğunlaştırıyorum.
Geçmiş olsun ,allah beterinden korusun...abimin iş kazasından biliyorum kaburga gelen darbe yıllar sürüyor agrısı... inşallah sende büyük darbe yoktur.
şimdilik 10k izlenim sipariş edildi.en sevdiğim satıcı =)
20 k sipariş verdim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.