Youtube Abone + Yorum + Beğeni Satışı

• Kullanıcı comeback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Zaten bot yok. Organik olduğu için sorun yaratmaz. Ki zaten yapan tek sen değilsin. Yani kanala zarar vermez. Detaylı konuşmak istiyorsan skype: harunkaygisiz_

Konu güncel.

Hocam Özgün Kanalına Abone Alıp Sıkıntı Yasamayan Arkadaşlar Varmı Acaba Forumda Felan ? Birde Hocam Aboneler Aktıfmı Yoksa Görünüşmü Sadece :)

Şu ana kadar hiç bir arkadaş sıknıtı yaşamadı. Yo kesinlikle gösteriş değil. Tamamen organik. Senin benim gibi kişilerden oluşuyor. Bizim bir panel sistemimimz var. Kişilere kredili ücretsiz abone sistemi veriliyor. Ordan panele giriş yaptığında otomatik olarak user artıyor. Yani organik olan kişilerden abone sistemi gerçekleşiyor.

Hocam Peki Aboneleri Bir Andamı Yolluyorsunuz Yoksa Parça Parçamı 100 Abone Almayı Dusunuyorum'da Bir Anda Gelmesi Sıkıntı Olur Dıye Dusunuyorum :)

2 satış gerçekleştirilmiştir. Konu güncel.

hocam bazı sistemlerden izlenme alınca reklam açtıktan sonra kanal topluluk yiyor, bu konuda hiç çalışmanız oldumu acaba...
birde belirli ülkelerden çekim ypabliyormuyuz , teşekkürler

Arkadaştan 500 abone hizmeti satın aldım.
Sorunsuz ve hızlı teslimattan dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Ya hocam abone vi like olayı neyse de benim aklıma takılan sorular var. Kanalım bir aylık ve 69 video var. Mevcut abonem ise 39 Şimdi ben sizden hizmet satın alsam henüz yeni bir kanal için abone sayısı like sayısı ve izlenme tutarsızlığı Google tarafından tespit edilir mi? Yani bir anda abone sayısının artması gibi durumlarda google hesabımı banlar mı?

ya hocam abone vi like olayı neyse de benim aklıma takılan sorular var. Kanalım bir aylık ve 69 video var. Mevcut abonem ise 39 şimdi ben sizden hizmet satın alsam henüz yeni bir kanal için abone sayısı like sayısı ve izlenme tutarsızlığı google tarafından tespit edilir mi? Yani bir anda abone sayısının artması gibi durumlarda google hesabımı banlar mı?

edit.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri