Youtube Adsense bu kazanlar normalmi?

• Kullanıcı UkHosting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
sana bu istatistikler normal geliyorsa bu işte yeni olduğun açık. 6 yıldır bu piyasadayım bu değerler asla normal değil. muhtemelen biri/birileri adsense ya da kanalını patlatmak için tüm reklamlara tıklıyor, saldırı düzenliyor.

Selam bu konuda bildiridim googleye dediğiniz gibi saldırı olabilir.

Eğer özgün kanalımda böyle bir şey olsa geçersiz etkinlik formu doldururdum. Google çok olağan dışı bir durum varsa seni bunu bildirmekle yükümlü tutuyor, bilgine.

Selam bu konuda bildiridim googleye dediğiniz gibi saldırı olabilir. Teşekkürler.

Bana pek olağan gibi gelmedi.
Birde yabancı içerikmi çalışıyorsun?
Tbm'de yüksek.

Hocam evet youtubede acemiyim bu yüzden konu açıp sordum zaten.

Eğer tıklama az, gelir yüksek olsaydı olabilir derdim. Verilen reklam falan önemli oluyor içerikle ilgili çünkü. Ama 9000 reklam gösterilmiş bunun 8000'ine tıklanmış, sence mantıklı mı? :D

Bence de mantıklı değil ama dediğim gibi, bende şaşırdığım için konu açmak istedim.

To yüzde 80 normal şartlarda mümkün değil böyle bir şey.

Aynen bende buna şaşkınım.

arkadaş sanırım reklamlara proxy ip ile tıklatmış sonuca şaşırınca burda paylaşmış bizde bu yollardan geçtik yakında devre dışı kalır adsense hesabın :D

Pardon? hocam neden kendi reklamlarıma proxy le tıklayımi bilip bilmeden konuşmayınız.

Bu kadar da abanılmaz ki acımamış :D

Pardon abanmak tamamen organik gelen bir hit ve izlenim. Gelen aramalar Amerika'dan.

:D alma şansıda var ama belli olmaz tamamen şans

Aynen hocam hayırlısı artık.

Selam bu konuda bildiridim googleye dediğiniz gibi saldırı olabilir.

Selam bu konuda bildiridim googleye dediğiniz gibi saldırı olabilir. Teşekkürler.

Hocam evet youtubede acemiyim bu yüzden konu açıp sordum zaten.

Bence de mantıklı değil ama dediğim gibi, bende şaşırdığım için konu açmak istedim.

Aynen bende buna şaşkınım.

Pardon? hocam neden kendi reklamlarıma proxy le tıklayımi bilip bilmeden konuşmayınız.

Pardon abanmak tamamen organik gelen bir hit ve izlenim. Gelen aramalar Amerika'dan.

Aynen hocam hayırlısı artık.

tamam reis haklısın kendi kendine öyle oldu zaten :):):)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri