Youtube Adsense Hesabından Silip Tekrar Eklemek

• Kullanıcı ozqur17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ozqur17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar şimdi işin kısası youtube'yi ödeme aldığım adsenseden silmek ve yeni kanallarla tekrar bağlamak istiyorum bu mümkün mü ?

Sebebini soracak olan arkadaşlara da şöyle söyleyebilirim,

adsenseme bağlı kanallarımın şifre ve mailllerini unuttuğum ve hepsinin para kazanması kapandı şifreler ve mailler olmadoğı içinde tekrar açamadım para kazanmaları. sebebi de pc de metin dosyasına kayıtlıydı fakat hdd zarar görünce garantiden dolayı elleyemedim. Garanti serviste kurtarma yapamadığı için hepsi gitti şimdi bu adsenseye yeni kanallar bağlasam yine diğeleri gibi para kazanmaları kapanacak o yüzden böyle bir sorunla karşı karşıyayım öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Mail ve şifreleri google drive yada yandex disk te saklayabilirsiniz. Ayrıca roboform tarzı şifre kayıt programları sayesinde web üzerinden yedekleyip programı kurup şifresini girdiğiniz heryerde o şifreler ile giriş yapabilirsiniz.

Mail ve şifreleri google drive yada yandex disk te saklayabilirsiniz. Ayrıca roboform tarzı şifre kayıt programları sayesinde web üzerinden yedekleyip programı kurup şifresini girdiğiniz heryerde o şifreler ile giriş yapabilirsiniz.

hocam sorumu ve başlığı okumadan cevap verdiniz sanırım. şifre saklama teknikleri sormadım, yukarıdaki sorunuma ve soruma çözüm arıyorum

Şifresini unuttuğunuz kanallar olduğu için hiçbir şekilde adsenseden ayıramıyorsunuz diye biliyorum. Malesef o adsenseyei unutup yeni bir adsense ile yolunuza devam etmelisiniz.

diğerleri gibi para kazanmaların kapatılacağına emin misin? 1 tane kanal aç, videonun para kazanmasını aktif et, dolar yansın. ardından bağla bi adsense e, dene bi.

deneme yapacağım, adsense açmak sıkıntı değil de pin beklemek sıkıntı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri