youtube adsense hesabıyla alakalı bir soru

• Kullanıcı mekskem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mekskem

Kayıtlı Üye
arkaşalar bir şey sormak istiyorum.

ben adsenseye youtube üzerinden baş vurdum ve bildiğiniz üzere kısa sürede hesap onaylandı.buraya kadar sorun yok aslında.
fakat yeni açtığım gmail hesaplarıyla youtubeye kanallar açtım ve videolar yükledim para kazanmaları vsleri aktif ettim.fakat ilk açtığım adsense hesabına(youtube üzerinden) bunları bağlamak istediğimde

Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.
şeklinde uyarı veriyor.ilk adsense hesabına başvuralı en az 10 gün oldu. [email protected] adsense hesabıma girdiğimde sorun görünmüyor.fakat [email protected] yada [email protected] hesaplarımı bağlamak istediğimde yukardaki uyarıyı alıyorum.bu onay çokmu uzun sürüyor.bunun onay dediği pinmi yoksa başka bişeymi.yada bu adsenseye hesap bağlanmazmı.
sorun tam olarak nedir yardımcı olursanız sevinim

dostum cozumu tam bilmiyorum ama sanırım şöyle...
orada yazan maillerden 2siylede http://www.google.com/adsense bu adrese giriş yapmayı dene.. bi tanesi girişi yapacak..
Soldan Hesap ayarlarına gir...en altta " Oturum erişimine sahip kullanıcılar (beta)" var buranın altında mail yeri var. o giriş yapmıyo dediğin maili yaz . sonrada orda yönetici yap...
sonra giriş yapamadıgın ma,ile gir. bi davet gelicek bunu onayla.
sanırım boyleydi.
bi teşekküğr yeter

ilgili bağlamak istediğin hesapların içerisine gir.. video yuklediğin bu hesapların içerisine en az 1 ad video yuklei para kazanmayı aktif et.. sonra kullandıgın ADSENSE HESABINA BAĞLA...
AMA GMAİLLER TURKIYE OLMAMALI VİDEO YUKLEDIKLERIN YABANCI ULKE OLMALI... SORUNU TAM ANLAMADIM AMA
SANIRIM
- ANDSE ALDIN, ADSENSENE BAŞLA G MAİLLİ HESAPLARINA VİDEO YUKLEDIN KANAL YAPTIN BUNLARI ADSENSENE BAĞLAMAK İSTİYORSUN.. BİLMEM DOĞRUMU ANLADIM

ya kanalları ana adsense hesabına yanlış bağlıyorsun yada hesabın gerçekten onaylanmamış

şu videodakilerin aynısını yapıyorum fakat hala aşağıdaki uyarıyı alıyorum

1. Adım: Google Hesabınızı seçin
Şu anda, etkin bir AdSense hesabı olmayan veya hâlâ onaylanmayı bekleyen [email protected] Google Hesabında oturum açmış durumdasınız. İçeriğinizden para kazanmak için bu hesabı kullanamazsınız.
Mevcut AdSense hesabınızda oturum açmak için google.com/adsense adresini ziyaret edin.

bu adsenseden gelen mail. normalde [email protected] hesabının onaylandığını ve kullanılabilir olduğunu anlıyorum burada.

spb4n.bmp

buda adsensenin aktif ara yüzü

spb7c.bmp

yani sorun tam olarak ne.onaylanmadan kastı ne acaba.normalde hemen onaylanıp kullanılmaya başlanmıyormu.biraz acemiyim kusura bakmayın.

kardesım sorunu çözdün mü bende de var aynıısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri