youtube adsense ödeme alma

• Kullanıcı doom1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

doom1903

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben youtube a video yüklemiştim açıkçası bu sitede yazılar ilham vermişti fakat daha sonra bazı sebeplerden dolayı pek ilgilenemedim. Youtube kanalıma girip baktıgımda 128 dolar kazanç gözüküyor bu parayı alma şansım var mı ? aşagıya ekran görüntüsüde atıyorum bilgili arkadaşlar yönlendirme yaparsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
kanalında kazanç gözüktüğüne göre adsenseye bağlamışsındır. adsensene gir adres doğrulamasını yap banka hesabına gir para hesabına yatsın

İçeriklere koptum :D Pin ve banka onayını halledince ödemeni alırsın herhalde.

arkadaşlar ben youtube a video yüklemiştim açıkçası bu sitede yazılar ilham vermişti fakat daha sonra bazı sebeplerden dolayı pek ilgilenemedim. Youtube kanalıma girip baktıgımda 128 dolar kazanç gözüküyor bu parayı alma şansım var mı ? aşagıya ekran görüntüsüde atıyorum bilgili arkadaşlar yönlendirme yaparsa çok sevinirim.

Öncelikle sana tavsiyem eklediğin resimleri kaldır hocam. Burda içerik paylaşını pek sevmezler :)

konuna gelecek olursak

-parayı alabilmen için önce adsense hesabın olmalı veya partner şirketine bağlamış olman gerekli kanalı. Adsense hesabında pin onaylı ve banka test ödemesi girlmiş olmalı.

-diyelimki yukarıdaki herseyi halletin bu sefer kanalının adsense hesabına bağlı olması gerekli. Bağlı olup olmadığını burdan görebilirsin https://www.youtube.com/account_monetization

-Tüm işlemlerin bitmiş ise takip eden ayın içinde ödemen yapılır.

sormak istediğin başka konu olursa konu altından cevaplarım hiç sorun değil.

kolay gelsin.

Öncelikle sana tavsiyem eklediğin resimleri kaldır hocam. Burda içerik paylaşını pek sevmezler :)

konuna gelecek olursak

-parayı alabilmen için önce adsense hesabın olmalı veya partner şirketine bağlamış olman gerekli kanalı. Adsense hesabında pin onaylı ve banka test ödemesi girlmiş olmalı.

-diyelimki yukarıdaki herseyi halletin bu sefer kanalının adsense hesabına bağlı olması gerekli. Bağlı olup olmadığını burdan görebilirsin https://www.youtube.com/account_monetization

-Tüm işlemlerin bitmiş ise takip eden ayın içinde ödemen yapılır.

sormak istediğin başka konu olursa konu altından cevaplarım hiç sorun değil.

kolay gelsin.

öncelikle bilgiler için teşekkür ederim ben bu kanalı adsense baglamıştım önceden fakat adsense adresini diger pc de kayıtlı o pcde kastamonuda oldugundan yeni adsense alarak kanalın adsense hesabın değiştirdim. diger unuttugum hesap için googleden bi kagıt gelmişti adresime onu falan girmiştim pin dediginiz şey herhalde ama herhangi bir ödeme almamıştım. şimdi kanla bagladım bu adsensede kazanç gözükmüyor.

öncelikle bilgiler için teşekkür ederim ben bu kanalı adsense baglamıştım önceden fakat adsense adresini diger pc de kayıtlı o pcde kastamonuda oldugundan yeni adsense alarak kanalın adsense hesabın değiştirdim. diger unuttugum hesap için googleden bi kagıt gelmişti adresime onu falan girmiştim pin dediginiz şey herhalde ama herhangi bir ödeme almamıştım. şimdi kanla bagladım bu adsensede kazanç gözükmüyor.

pin geldiğine göre ödeme eşiğini geçmişsindir hocam. Adsense hesabına banka bilgisi tanımladıysan sana ufak bir ödeme yaparlar. Genelde küsüratlı olur onu adsense hesabına girip yatırılan rakamı onaylatman lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri