Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
amerika adresi doğruladıktan sonra Türk bankasından hesap numarası nasıl eklenecek peki hocam [MENTION=26860]Drop[/MENTION]
usa adsense den ödemeyi nasıl alacaksınız peki
usa vds den mi giriyosun hocampayoneer hesabı açtım. Onaylandı 3 günde
usa vds den mi giriyosun hocam
ingiltere için nasıl işliyor adsense bi bilginiz varmı @Drop hocam
adsense payoneer hesabımı eklenecek
Ben de adsense açtım bugün ama girip bakmadım onaylanan yok mu TR adsense?
Sadece Tr olarak değilde sanırım 1 marttan sonraki tüm adsenselerde problem var.
Mart ayından itibaren youtube adsense başvurup onaylanan varmı acaba? Benim hala beklemede gözüküyor. (Dün öğlen saatlerinde başvuru yapmıştım)
''AdSense Başvurunuz gönderildi ve şu anda incelenmektedir. Yaklaşık bir hafta içinde başvurunuzun durumuyla ilgili bir e-posta alacaksınız.''
1 Martta USA adsense onaylandı diyen var hocam ama.
1 mart civarı şu adsense kanal bağlayamama beyaz sayfa sorunu vardıya olan ondan sonra oldu zaten ne olduysa.
son durum nedir arkadaşlar ? 2 gün önce başvurduğum adsense halen beklemede. Onaylanan var mı Türkiye adresi seçip Mart ay'ında başvuranlardan
Bugün yeni başvuru yapıp onay bekleyen var mı ? Geçici olduğunu düşünüyorum durumun![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.