Youtube- Adsense Özel Ders verilir

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konuyu takipteyim... şuan videoyap bana bakıyo , ben videoyapa bakıyorum :D. video hakkım birikip duru :D. Haftaya açılırsa kontejyan listeye ekleyiver hocam... Hayırlı bollll kazançlar

kardeş hani olurda olumsuz sonuçlanırsa diye şuanda başka kimseyi almıyorum
olumlu sonuçlanırsa haftada 1 yada 2 kişiye ders vericem

hocam ümidimi size bağladım bende kazanıyodum ünlemden sonra gıttım
ama ben kötü sonucada razıyım yanıtınızı beklıyorum umarımm yardımcı olursunuz :)

arkadaşlar fikrimi değiştrdim
bot için bu işe girdim ama şuanda fikrimi değiştrdim
2 arkadaşla anlaştım
ödemeleri yaptı eğer olumlu sonuçlanırsa haftada bir iki kişiye özel ders vermek istiyorum sırf kazanamayan arkadaşlar kazansın diye
şuanda iki arkadaşla anlaştım eğer olumsuz sonuçlanırsa yani bu iki arkadaş belli bir seviyeye gelmezse verdikleri parayı geri yollıycam
2inci kişi benmiyim hocam :) 1 kişi demiştiniz banada

adsenseden o kadar para kazanılmasına rağmen 200 tl için ders vermek garip doğrusu.benim sana daha iyi bi teklifim var;bana sadece % 80-90 oranında ünlemi geçmeyi göster ben sana 300 tl vereyim ,ne dersin?ünlemi geçemeyip video atamadıktan sonra diğer şeylerin pek bi anlamı kalmıyor zira.

Konu biraz ilginç olmuş.Sen git ayık 10k ya yakın para al ama 200 TL için bu işi öğret, tuhaf. :)
Ayrıca dayı seninle konuştuğumuz gibi ünlemi geçmenin %100 çözümü yok.Ha yok video editle falandı filandı, her video ile tek tek uğraşırsan elbette geçersin.Ama toplu geçmede %80 90 oran çok zordur.
Varsa toplu geçmede iddaa eden 500 TL nakit verebilirim :)

Konu biraz ilginç olmuş.Sen git ayık 10k ya yakın para al ama 200 TL için bu işi öğret, tuhaf. :)
Ayrıca dayı seninle konuştuğumuz gibi ünlemi geçmenin %100 çözümü yok.Ha yok video editle falandı filandı, her video ile tek tek uğraşırsan elbette geçersin.Ama toplu geçmede %80 90 oran çok zordur.
Varsa toplu geçmede iddaa eden 500 TL nakit verebilirim :)
Yeğenim piyasayı yükseltme;)300 iyidir iyi:oama maalesef dediğin gibi bi çözümü yok sanırım.

Üyelerimizin güvenliği açısından konuyu inceliyorum.

Edit: Hocam öncelikle ücretli satılan ebookların burada dağıtılmasına kesinlikle müsade etmeyiz. Diğer bir konu olarak bu kadar yüksek kazancınız olmasına rağmen neden 200 tl için böyle bir işe giriştiniz. Üyelerin güvenliği açısından bu sorunun cevabını bekliyorum, konuya buna göre yön vereceğiz.

Bugüne kadar piyasada satılan satılmş youtube ile alakalı tüm ebooklar bende mevcut hepsini dersi öğrenmek isteyenlere vericem toplamda 18 tane ebook

Üyelerimizin güvenliği açısından konuyu inceliyorum.

Edit: Hocam öncelikle ücretli satılan ebookların burada dağıtılmasına kesinlikle müsade etmeyiz. Diğer bir konu olarak bu kadar yüksek kazancınız olmasına rağmen neden 200 tl için böyle bir işe giriştiniz. Üyelerin güvenliği açısından bu sorunun cevabını bekliyorum, konuya buna göre yön vereceğiz.

kardeşim vallahi ben ilk bot için bu işe girdim ama baya kazanmayan arkadaş varmış
baya pm aldım
şuanda marcustanley arkadaşla 1buçuk saat teamviewerden bağlanıp özel ders verdim
3 4 saatlik bir kaç video hazırlıycam

ebook işinide rafa kaldırdım deidğiniz gibi uygunsuz bir durum

Bot yaptırmak için anlaştıgınız kişinin bilgilerini özelden atarmısın.Bende bot yaptırmak istiyorum.Sakıncası yoksa tabi.:)

Yöneticilerden rica ediyorum bu konuyu kapatsınlar
hiç benlik işler değil bunlar 2 arkadaşa özel ders verdim birbuçuk saat ilk arkadaşa birbuçuk saat diğer arkadaşa toplamda 3 saat anlattım bişeyler
kafam şişti
konu kilit

ee kardeş 15 gün sabredemedin mi :D böyle 2 saate pert olursun işte :D

Zaten genel anlamıyla saçma bence işin temelini öğretirsin tamam gerisini zaten öğrenecek kişi araştırır merak eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri