Youtube adsense yöntemi

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Futbolcu videolarında tıklama başı alacağınız para az olacaktır.Ayrıca bu kategoride telif ve flag da çok aşırı derecede var.

Yukardaki mantık tık başına iyi para veren kelimeler bulmak.Tabi bunu fransızca , almanca ya da ekonomik durumu iyi ülke dillerine göre de arayabilirsiniz.

Kelime başı 100 lira veren bir reklama 10 kere tıklandığında bin lira alırsınız.Futbolcu videolarında bu belki 200/300 olur ve riskli olur.
pek anlayamadım uzağım bu konulardan ama futbolcu videoları yapıyorum işime yarar mı acaba

Futbolcu videolarında tıklama başı alacağınız para az olacaktır.Ayrıca bu kategoride telif ve flag da çok aşırı derecede var.

Yukardaki mantık tık başına iyi para veren kelimeler bulmak.Tabi bunu fransızca , almanca ya da ekonomik durumu iyi ülke dillerine göre de arayabilirsiniz.

Kelime başı 100 lira veren bir reklama 10 kere tıklandığında bin lira alırsınız.Futbolcu videolarında bu belki 200/300 olur ve riskli olur.

peki bu kelimeleri şimdi videonun etiket kısmına mı girmemiz gerekli o kısmı tam olarak anlayamadım. Google'dan kelimeyi aratıp videoları buluyoruz ancak videoyu o kelimeyle aratıp bulan ve reklamına tıklayan kişilerden mi bu rakamları kazanacağız?

Başlıkta ve etiket kısmında olması seo açısından iyi olur.
Mesela "lawyer" kelimesini seçtiniz.Bu kategoriyi genişletmeniz lazım.Genişlettiğiniz kategoriyi de playlist haline getirebilirsiniz.Bu işi bu forumun çok iyi yapacağına inanıyorum.Spam yapabilen insan hemen hemen her zorluğu görmüştür.
newyork lawyers
chicago lawyers
boston lawyers.

peki bu kelimeleri şimdi videonun etiket kısmına mı girmemiz gerekli o kısmı tam olarak anlayamadım. Google'dan kelimeyi aratıp videoları buluyoruz ancak videoyu o kelimeyle aratıp bulan ve reklamına tıklayan kişilerden mi bu rakamları kazanacağız?

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------

Seoquake eklentisini deneyebilirsiniz.
Hocam bu google aramalarında alttaki bilgileri veren eklenti hangisi.. Epeydir dikkatimi çekiyor. Her arama sonucunun ayrıntıları gözüküyor resimlerinizde..

güzel konu bu trend kelimeleri hangi siteden aratıyosunuz

Verdiklerim trend kelimeler değil.Trend çalışma yöntemi farklı bir yöntem.

Kod:
https://www.google.com/trends/hottrends

trend değil keyword ve kategori bulmak için kullandıgınız site sormuştum yanlış sormuşum

Sonradan silinen mi oldu? Ben tam bir yere bağlayamadım.

Hocam bu bilgi, teknik, yöntem artık her ne derseniz 5 yıl öncesinin işi. Öyle oooo insurance kelimesi, tık başı $50, $100 filan 10 tık alsam $1000 vs... bunlar artık eskinin işi.

Bir kere bu kelimelerin aranma sayıları inanılmaz düşük, rekabet inanılmaz fazla. Para kazanmaya başlamak en az, en az 6 ay ve ciddi bir yatırım istiyor. İçeriklerin özgün ve kaliteli olması gerekiyor, günlük beslemek gerekiyor siteyi. İçeriklerin masrafını bir kenara koyuyorum, bunun seo tarafındaki masrafı ayrı birşey.

Niche yöntemi çalışıp ' Nice ' kişiler banlandı.
:D

Konudaki kelimeleri olduğu gibi alıp kullanmayı mı düşünüyorsunuz.Ben temel kelimeleri aramışım size sunmuşum.Siz bu mantıka başka kelimeler bulacaksınız.Çalışmadan çok para kazanmak mantıksız.Bu yöntem 5 yıl öncesinin değil her zaman geçerlidir.Biraz dünyayı takip ederseniz anlayacaksınız.
Hocam bu bilgi, teknik, yöntem artık her ne derseniz 5 yıl öncesinin işi. Öyle oooo insurance kelimesi, tık başı $50, $100 filan 10 tık alsam $1000 vs... bunlar artık eskinin işi.

Bir kere bu kelimelerin aranma sayıları inanılmaz düşük, rekabet inanılmaz fazla. Para kazanmaya başlamak en az, en az 6 ay ve ciddi bir yatırım istiyor. İçeriklerin özgün ve kaliteli olması gerekiyor, günlük beslemek gerekiyor siteyi. İçeriklerin masrafını bir kenara koyuyorum, bunun seo tarafındaki masrafı ayrı birşey.

Evet dizi film çalışanlar da banlandı , hatta özgün kanallar da banlandı.
Niche yöntemi çalışıp ' Nice ' kişiler banlandı.
:D

Riskli olmayan yöntemleriniz foruma faydalı olacaktır.
niche risklidir dikkat..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri