youtube adsenselerine site ekleniyor mu

• Kullanıcı berkribas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

berkribas

Kayıtlı Üye
youtube adsensesi sorunsuz webe dönüşüyor mu ? eskiden kalan kanalı kapanan adsenselere site ekle bölümünden site eklesem sorunsuz devam eder miyim ? veya eski yt adsensesi satın alsam da site eklesem ?

Evet ben öyle yaptım sorunsuz kullanıyorum şu an hatta 1 tanesini admoba çevirdim 1 tanesini web adsenseye 1 tane de yolda şu an onay bekliyorum

evet,kullanabilirsin.ben ytden kalma ne kadar adsense varsa hepsine site ekleyip,onay alıp kullanıyorum.

oluyor ama site incelemeye girmiyor mu? siteyi inceliyorlar onay verirlerse oluyor diye biliyorum yanlış mıyım*

oluyor ama site incelemeye girmiyor mu? siteyi inceliyorlar onay verirlerse oluyor diye biliyorum yanlış mıyım*

normalden bi farkı yok.sıfır adsense açmak yerine,elinizdeki eski ytden kalma adsenseleri kullanın demek istemiştim ben aslında hocam :) sıfır hesap da açsan,eski web adsensede satın alsan,eski yt adsensede kullansan hepsi aynı kapıya çıkıyor.her türlü girecek o incelemeye...

normalden bi farkı yok.sıfır adsense açmak yerine,elinizdeki eski ytden kalma adsenseleri kullanın demek istemiştim ben aslında hocam :) sıfır hesap da açsan,eski web adsensede satın alsan,eski yt adsensede kullansan hepsi aynı kapıya çıkıyor.her türlü girecek o incelemeye...

Sıfır açmak riskli geçen açtım 2 gün sonra kapatıldı geçersiz etkinlik falan yazdı ne alaka anlamadım :) pinli ve eski hesap güvenilirliği yüksek kapanma riski az daha iyi oluyor.

Sıfır açmak riskli geçen açtım 2 gün sonra kapatıldı geçersiz etkinlik falan yazdı ne alaka anlamadım :) pinli ve eski hesap güvenilirliği yüksek kapanma riski az daha iyi oluyor.

kesin bi bilgi degil tabi bu ama evet,bende katılıyorum buna.genel kanı bu yönde,eskiler daha saglam diye düşünüyoruz genellikle.

Bi ara web adsensesinden açılmış adsenseye yt kanalı bağladığında incelemeye girmeksizin açılıyordu oda fixlendi

evet,kullanabilirsin.ben ytden kalma ne kadar adsense varsa hepsine site ekleyip,onay alıp kullanıyorum.

Onay almak zor mu hocam. Eskiden ilk defa adsense açarken çoğu zaman red ediliyordu. Şuan elimizde yt adsense var diyelim. Sitemizi ekledik onaylanma yüzdesi nedir?

Onay almak zor mu hocam. Eskiden ilk defa adsense açarken çoğu zaman red ediliyordu. Şuan elimizde yt adsense var diyelim. Sitemizi ekledik onaylanma yüzdesi nedir?

kimisine göre zor,kimisine göre kolay hocam.sıfır domainle 5-6 içerik girip,domaini satın aldıgı gün dolmadan onay alanda var,aylarca ugraşıp alamayanda.sıfır hesapda açsan,yt adsenseden de çevirsen şimdi her site tektek onaya giriyor ve yolunu bilmezsen onay alman zor.

kimisine göre zor,kimisine göre kolay hocam.sıfır domainle 5-6 içerik girip,domaini satın aldıgı gün dolmadan onay alanda var,aylarca ugraşıp alamayanda.sıfır hesapda açsan,yt adsenseden de çevirsen şimdi her site tektek onaya giriyor ve yolunu bilmezsen onay alman zor.

sizin durum nasıl hocam. açtığınız siteler onay alıyor mu?

sizin durum nasıl hocam. açtığınız siteler onay alıyor mu?

her zaman söyledigim gibi,kesinlikle adsense konusunda/adsense onay alma vb konularda bilgim pek yok.o konudan çok anlamam ama şimdilik o konuda sorunum yok çok şükür.şuan sıfırdan bi domain kaydetsem,3-5 güne,en geç 1 haftaya onaylanıyor adsense hesabı ve reklamları eklemiş oluyorum.

fakat şuan farklı bi sorun var.10 gün önce bi güncelleme oldu ve siteler onay aldıktan sonra reklamları engellendi,kısıtlandı.bu süre içerisinde 3 tane siteye onay aldım,24 saat geçmeden tak diye engellediler reklamları :) dündü sanırım,başka bi konuda daha bahsetmiştim bundan.kpssye giren memurlar gibi oldum şuan.kpssde gerekli puanı alıp,geçtim sınavı.ama mülakata kaldım,geçebilecekmiyim kalacakmıyım bilemiyorum.sonucu bekliyoruz bakalım merakla :D

her zaman söyledigim gibi,kesinlikle adsense konusunda/adsense onay alma vb konularda bilgim pek yok.o konudan çok anlamam ama şimdilik o konuda sorunum yok çok şükür.şuan sıfırdan bi domain kaydetsem,3-5 güne,en geç 1 haftaya onaylanıyor adsense hesabı ve reklamları eklemiş oluyorum.

fakat şuan farklı bi sorun var.10 gün önce bi güncelleme oldu ve siteler onay aldıktan sonra reklamları engellendi,kısıtlandı.bu süre içerisinde 3 tane siteye onay aldım,24 saat geçmeden tak diye engellediler reklamları :) dündü sanırım,başka bi konuda daha bahsetmiştim bundan.kpssye giren memurlar gibi oldum şuan.kpssde gerekli puanı alıp,geçtim sınavı.ama mülakata kaldım,geçebilecekmiyim kalacakmıyım bilemiyorum.sonucu bekliyoruz bakalım merakla :D
teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

Hocam son soru sorayım müsadenizle. Reklamı engellenen siteler içerikleri özgün müydü?

teşekkür ederim hocam verdiğin bilgiler için

---------- Spam Engelliyici 23:44 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

Hocam son soru sorayım müsadenizle. Reklamı engellenen siteler içerikleri özgün müydü?

hepsi spam sitelerin,özgün degil.ama 10 gün önce gelen güncellemeden önceki onay aldıgım hesaplarda,sitelerde sorun yok.sadece güncellemenin hemen öncesi,sonraso onay alanlarda var.belki eskiye yönelik bi çalışmada yapabilirler tabi sonra ama şuan sadece yeni sitelerde.ayrıca,dedigim gibi içerik kopya filan diye bişey demiyorlar.site yeni diyorlar sebep olarak...büyük ihtimalle artık sitelerin trafik kalitesini ölçüp ona göre reklam çıkaracaklar hatta belkide siten kurallara uygun ama trafigin kalitesi yetersiz diye reklam hiç çıkarmayacaklar sitelerde.kısacası,bence olay tamamen trafik kalitesi ile alakalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri