youtube adult çalışma yapılabilir mi?

• Kullanıcı meyiti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
süper bi adult video kategorisi biliyorum ama evde net yok şuan youtube çalışmalarım durdu. babam modemi yere vurup kırdı ve ttneti kapattı. burdur a üniversiteye gidiyorum zaten yeni yerleştim.

konyalım ama ben daha şöyle bi gece göremedim yaa geçen asker çetnevirine gittim erkek erkeğe oynadık kadın falan yoktu. ama çetnevir bekarlığa veda demekmiş eskiden galiba.Düğün den önce yapılan bi geceye ait olabilir görüntüler.Çoğu konyalı bile videoyu görünce kim lan bunlar diyor.hangi bölge olduğu da net bilinmiyor

su sari gomlekliyi muhtar yapin oraya:D

konya geceleri-1 baranaları çetnevirleri - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=f2j2ZoV5APU

Son düzenleme:
adult çok tartışıldı ve sonunda izleyenlerin ellerinin dolu olduğu ve reklama tıklayamadıkları sonucuna varıldı:D

Ayın yorumu olmaya aday bir yorum olmuş :):):)

Adult işi çok izlenim bırakır ama TO %0.20 lere kadar düşer. TBM 0.03-0.06 arası değişir. Kanallar hep risk altındadır. Topluluk bir yerden mutlaka gelir kapınızı çalar. Yani adult işinden öyle bir sıkılır ki insan bir daha o kategoriye bırakın video atmayı, Youtube suggestion videolarda görse bile merak edip tıklamaz.

Haram helal mevzusuna girmeyeceğim, bence kimse de girmesin. Yalnız şu bir gerçek ki, huzursuz bir kategoridir. Ben webmaster olduğum ilk dönemlerde adult işinden çok para kazandım, ama ne hikmetse bir süreden sonra ne açtığın siteye girmek istiyorsun ne de devamını getirmek.

Bence denenmeyecek bir kategori değil kimseyi potansiyel kazancından etmeyin. Ama yeni girecek kişi de şu mesajımı bir yere koysun aynılarını yaşayacaktır..

youtube kuralların da adult yasak diyor. daha neyin peşindesiniz ? nedir bu ısrar ? nedir bu yasak olana özlem ? youtube botu sizin kanallarınızı kapatmakla kalmaz adsenseniz bile gider. çünkü adam koymayın şu videoları diye her yere yazmış. uğraşmayın böyle şeylerle öyle güzel gelir bırakan kategoriler var ki ? araştırın biraz bakalım.

Ytde zaten adult mevcuttur ama eğitim videoları olarak hepsi +18 giriş yapmadan izleninmiyor örnek verirsek kamasutra gibi :D ben ilk kazancımı adulttan aldım iyide para bıraktı ama sonra kanallar gümledi :D

ben deneme amaçlı adsense bağlı olmayan para kazanması kapalı olan bir kanal açtım ve attım :D 2k izlenme var şuan ulan millet yt de adult arıyor pes doğrusu :D yazın googleye çıksın bir ton site karşınıza :D

konyalım ama ben daha şöyle bi gece göremedim yaa geçen asker çetnevirine gittim erkek erkeğe oynadık kadın falan yoktu. ama çetnevir bekarlığa veda demekmiş eskiden galiba.Düğün den önce yapılan bi geceye ait olabilir görüntüler.Çoğu konyalı bile videoyu görünce kim lan bunlar diyor.hangi bölge olduğu da net bilinmiyor

su sari gomlekliyi muhtar yapin oraya:D

konya geceleri-1 baranaları çetnevirleri - YouTube
konya geceleri-3 baranaları çetnevirleri - YouTube

Konyalısın ve bu tarz şeyleri görmedin mi? Sen daha hiçbirşey görmemişsin.. Konya özellikle civar köylerinde bu tarz oturak alemleri meşhurdur. Bu tarz gittigim dügünlerde çoktur ama içki karı çıktı mı meydana orda durmam. 8 dansöze 300k para harcayan köylüler bilirim.. Daha neler var neler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri