Youtube Algoritmasını çözmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane resim koysaydınız keşke, geyik resimler ve videolar bölümüne taşırdık konuyu. Tüh

Youtube algoritmasını çözdüğünüzü iddia edip aylık sadece 60k kazanmayı hayal etmek :)

Açıklayayım, kanalın ederi bu.
Başka içerikler çekemem. tepe noktası bu kadar. 60k bana yeter zaten.
hayaller de küçük olabilir.
% 40 kadarını eskiden çözmüştüm ve baya yüksek aboneli kanalım olmuştu. Kalanıyla da daha çok büyüyeceğim.
Siz işin dalgasındasınız ancak zamanında algoritma hakkında eğitim bile vermiştim (ücretsiz). Eğitim alan kişilerin tavırlarından dolayı, ısrarlarına rağmen sonlandırmıştım.
Neyse içimdeki bu sevinci paylaşmak istedim. Size de eğlence çıktı:D
siz eğlenin ben kazanayım.

Denediğnizde dediğiniz gibi yüksek izlenim alırsanız resim paylaşıp beni alıntılarsanız sevinirim.

instagram algoritması çok enteresan ve kolay. Yani instagram'da bir yere gelmek çok kolay. Video at ve özgün olsun ancak getirisi zayıf.
Bak sana bir bilgi de vereyim de elin boş gitme.

heh tamda bundan bahsediyorum,madem kolaysa neden yapmıyorsunuz? Instagramın getirisi mi az? Çağrı vb birçok kişiyi görmüyorsunuz galiba herhalde sosyal medya kullanımız da yok. En basit bir ilçenin haber sayfası aylık 60k kazanırken,algoritma buldum 60k kazanıcam komik oluyor. ayrıca madem buldun,algoritmayı söyleme ama bir kanıt bırak demişler o da yok...

ek olarak benim elimi boş gönderecek bir bilginiz de yok,komik olmayın :)

Bak sana bir bilgi de vereyim de elin boş gitme.
Tiktok ve facebook algoritması aynı.
instagram algoritması çok enteresan ve kolay. Yani instagram'da bir yere gelmek çok kolay. Video at ve özgün olsun ancak getirisi zayıf.
Kwai birebir youtube algoritmasını kullanıyor fakat insan müdahalesi youtube'a göre kat be kat daha fazla.
Ne kaldı?
Youtube algoritması, tiktok kitlesi aynı zamanda youtube da kullandığı için birbirine karışıyor ancak farklılar.

Hocam ben de facebook algoritmasını çok iyi tanımaktayım, o zaman facebook ta yaptığım işi youtube de yapsam tamam mı bu iş :) Gırgırına yazmadım son derece ciddiyim :)

hocam yazacakların emın ol forumda var 8 yıllık tecrube var bu forumda

Benim algaorıtma hakkındakı bıldıklerım tatktıklerım işe yaramıyor Ara ara iş ten fırsat buldukça 2 -3 yıldır urastığım bir özgün kanalım var İzlenımler ve abone olmalar yerlerde Kadegori yanlış dıyeceğim ama benzer kanalların bazılarının izlenımleri iyi Size kanalı özelden atsam yorumlayabılırmısınız nerede hata yapıyorum tabı vaktınız varsa

Benim tecrübe 11 yıl. O ne olacak hocam? Bir çok platformda oldukça tanınan birisiyim. Youtube tecrübem tam 11 yıl. Belki biraz daha fazla olabilir. Kanalın açılma tarihine bakmam lazım.
1 tane bile telif ya da kural ihlali almadım. Sorunsuz 11 yıl. Ha spam dersen o konuda bilgim yok ve iddiam da yok.
Spam yapmıyorum.
Bu foruma benim yazacak çok şeyim var fakat yazmıyorum çünkü insanlar enteresan. Bir şey öğreniyorsan birisinden azcık saygı duyarsın.
Madem bu kadar çok bilgili insan var. O zaman vereceğim bilgiye ihtiyaç yok veya gitsinler o insanlardan alsınlar bilgileri.
Emin ol, beni boş ver. Beni cebinden çıkaracak o kadar tecrübeli insan var ki aklın şaşar ama buraya 2 kelam yazmazlar çünkü dediğim gibi saygı...
Eee benim gemim yürüyor, onlarında yürüyor. Ne gerek var. Eksik bir şey varsa buradan okuyup öğreniyoruz veya araştırıyoruz. Bizler araştırmayı ve öğrenmeyi biliyoruz. Şu foruma sorduğum soru sayısı çok az.
Neyse çok bile yazdım.
......

Son düzenleme:
İnsan psikolojisini iyi anlamaya çalışalım.

Ben algoritmayı çözdüm diyelim. ( algoritma her kanala, her ülkeye, her içeriğe, her kategoriye ve dile göre farklılık gösterir bla bla bla. ) Bu platforma gelip neden yazarım? Saygı duyulmayan alanda saygı duyulsun diye. Peki insanlar ortaya koymadığın birşey hakkında saygı duyarlar mı? duymazlar. 2-3 yıldır çözmeye çalıştığınız algoritma hep aynı şekilde mi çalışmış? Bugüne kadar hiç değişiklik yapılmamış mı? Siz bu algoritmayı çözene kadar youtube ekibi sizi mi beklemiş? Ha işin aslı geyik yapmaksa yapalım. Ama boşa vakit kaybetmenin, insanları boşa beklentiye sokmanın bir anlamı yok. İster alının, ister kızın. Yaptığınız doğru birşey değil!

Algoritma çözmekmi : D

Çözülecek algorita bir sonraki güncellemeye kadar sanırsam

Gel çözdüğünü göster seni networküme dahil edeyim

bir sonraki güncellemede gitmeyecek ama çözümün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri