Youtube Algoritmasını çözmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Algoritma çözmekmi : D

Çözülecek algorita bir sonraki güncellemeye kadar sanırsam

Gel çözdüğünü göster seni networküme dahil edeyim

bir sonraki güncellemede gitmeyecek ama çözümün
Başlıkta küçük resimlerde yapılan ince taktikler hariç algoritmayı çözdüm diye bir şey yok tek güncellemeye bakar 60k'ya sabitlese bile o sürekli devam edecek diye bir garanti yok zaten. Google de youtube de güncellemeyi seven platformlar.

[MENTION=97254]Muamma[/MENTION] yeni attığın videonun keşfete çıktığına dair konuya resim ekle bizde ikna olalım. Senden taktiği nasıl yaptığına dair bilgi istemiyoruz, bizde diyelim ki en azından bir taktik var ama sen böyle gelip konu açıp milletin konuna yazması ile ego nu tatmin ediyorsan o ayrı konu. Hadi sana 48 saat süre veriyoruz, bu gün bir video at bakalım önerilenlere girecek mi? Eğer önerilenlere girmez ise sende bidaha bu üyelik adı ile ytparaya giremiyeceksin sınırsız uzaklaştıracağım. Burası senin ego nun tatmin edebileceğin bir platform değil, dediğim gibi nasıl yaptığını sorgulamıyoruz, sadece yapabildiğine dair bir kanıt istiyorsuz beklemedeyim..!

[MENTION=97254]Muamma[/MENTION] yeni attığın videonun keşfete çıktığına dair konuya resim ekle bizde ikna olalım. Senden taktiği nasıl yaptığına dair bilgi istemiyoruz, bizde diyelim ki en azından bir taktik var ama sen böyle gelip konu açıp milletin konuna yazması ile ego nu tatmin ediyorsan o ayrı konu. Hadi sana 48 saat süre veriyoruz, bu gün bir video at bakalım önerilenlere girecek mi? Eğer önerilenlere girmez ise sende bidaha bu üyelik adı ile ytparaya giremiyeceksin sınırsız uzaklaştıracağım. Burası senin ego nun tatmin edebileceğin bir platform değil, dediğim gibi nasıl yaptığını sorgulamıyoruz, sadece yapabildiğine dair bir kanıt istiyorsuz beklemedeyim..!

bu mumkunde tr bunu yapan 20 kısı gecmez:)

:D:D:D:D:D:D
ben çıkarım kendim. Çocuk gibi şu davranışın.
48 saat süre verdin demek :D:D Sakin ol şampiyon sensin :))
Konu dışına açtığım bir konu, yeri yanlışsa geyiğe al. İhlal veya forum kurallarına aykırı bir durum yok. Ha yine atacaksın ki at zaten. Mal senin yurt senin. İşlerin pek iyi değil sanırım. Gergin gördüm.
Şu anda tüm açtığım konuları düzelttim Yani 5-6 nokta haline getirdim. Bak bu sebepten atabilirsin beni. Sana işini doğru yapman için yardımcı oldum.Sana da kolay gelsin egomu alarak gidiyorum :) ahahah adam cümle sonuna ünlem bile koymuş. Çocuğu falan mı aldı hesabı acaba :)
Baba kaçar.

Son düzenleme:
Konu dışına açtığım bir konu, yeri yanlışsa geyiğe al. İhlal veya forum kurallarına aykırı bir durum yok. Ha yine atacaksın ki at zaten. Mal senin yurt senin. İşlerin pek iyi değil sanırım. Gergin gördüm.
Şu anda tüm açtığım konuları düzelttim Yani 5-6 nokta haline getirdim. Bak bu sebepten atabilirsin beni. Sana işini doğru yapman için yardımcı oldum.Sana da kolay gelsin egomu alarak gidiyorum :) ahahah adam cümle sonuna ünlem bile koymuş. Çocuğu falan mı aldı hesabı acaba :)
Baba kaçar.

Dostum adamın yanlışı yok, burada tek yaptığım ego kasmak. Sen bu algoritmayı bir matematik sorusu olarak görüyorsun sanırım. 2+2=4 .. Aaa ben 4'ü buldum artık zenginim. Yok işte öyle olmuyor işler.

Ben sana öncesinde de dedim trilyon dolarlık firmanın algoritmasını çözüyorsun ama diyosun ki ben 60 bin kazanıcam.. Sonra bunu sorduğumda bana "Kanalın zirvesi bu kadar hem bana yeter" diyorsun..

Yani konun baştan aşağıya tutarsızlık içersinde. Kanalın zirvesi o kadarsa aç başka bir kanal onu da zirveye taşı hazır zaten elinde çözülmüş bir algoritma da var ya.

Kimse de sana zaten çözdüğünü iddia ettiğini algoritmanı söyle (Ki zaten öyle bir şey yok) demiyor. Elinde öyle bir bulgusu olan insan da yüzlerce insanın itirazından sonra bir kanıt gösterir, e o da yok..

Sonra geliyorsun "Forumdan bir sürece uzaklaşacağım" diye konu açıyorsun. Bu forum bir iş, halletmen gereken bir görev değil. Kafana göre okur çıkarsın ya da kafanda hiç girmek yoksa girmezsin, kimse de bu çocuk nerelerde demez. Keza konuyu açtıktan sonra da defalarca girmişsin foruma.

Neyse fazla uzattım tek yaptığın hem ego kasmak hem de dikkat çekmek. Umarım bir gün sen de bunun farkına varırsın.

Baba kaçar.
Yardımsever, paylaşımcı üye olarak iz bırakmak varken yazık ettiniz kendinize değdi mi gösteriş yapmak için böyle konu açmanıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri