Youtube An itibariyle DNS ile Girişlerde Son Buldu

• Kullanıcı hsmak01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsmak01

Kayıtlı Üye
Artık google dns ile giremiyoruz. Başka dns ile erişim sağlayabilenler varmı?

Varsın erişim olmasın bir süre. Yeter ki ülkemde birlik, dirlik, düzen olsun.

İnşaallah ülkemiz üzerindeki oyunlar son bulur, karanlıklar aydınlanırda bizde işimize bakarız.

4.2.2.1
4.2.2.2

güzelce sorunsuz şekilde girersin hocam

Yeter artık yeter.abi araştırın biraz of of of.dünden beri 10000.konu. giriyor işte giriyor.
4.2.2.2
4.2.2.1

Forumu artık çöplüğe dönüştürmeyin lütfen biraz araştırın.

---------- Mesaj saat 23:20:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:19:09 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşalr araştırın lütfen biraz gerçekten artık o kadar çok boş konu var ki gerekli konularda bilgi alabileceğimiz konulardan faydalaanamıyoruz.lütfen sert çıkışım yanlış anlaşılmasın ama gerçekten can sıkıyor artık

Arkadaşlar youtube dns ile giriyordum fakat video izleyemiyordum yani 144 p bile kasıyordu. Twittera yaptığımın aynısını yaptım host dosyasını 2-3 kod ekledim rahatlıkla giriyorum google yazın rahat rahat girin dns filan fistan ile uğraşmayın

Özür dilerim mükerrer konu olduysa silinebilir.

Bazen dns ilede giriş yapılamıyor. Banada öyle bir an denk geldi sanırım. Tekrar özür dilerim. Selametle.

156 . 154 . 70 . 22
156 . 154 . 71 . 22
ve diger bir çok dns ile giriliyor konu açmadan araştırın biraz.

Hocam soru çok var sitede, çözümleri arkadaşlar paylaşmış. Açık olan arkadaşların anlatım konularından devam edin eğer problem yaşarsanız ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri