M.A.A
Mehmet Λkif Λkıncı
o kadarda büyük birşey degil :d
Arkadaşlar hiç videom anasayfaya gelmedi ama okurken sizin adınıza sevindim heyecanlandım Allah bana da nasip etsin ya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kadarda büyük birşey degil :d
az önce dünya engeli verdiler
Maşallah güzelmiş6.000 TL ye yakın para beklerken 1.600 TL gelmiş oda güzel aslında
Video hala kazandırıyor mu?
Dünya geneli verdiyse uğraşma bi daha o diziyle.Resmi kanalı var dedik 100 kere dinletemedik çalıkuşu da aynı şekilde.
sen niye atıyon bu arada bi taktiğim var sen rahat ol
Ya abi anlamıyorum , benim video bir günde 40K izlendi geçen gün , aynı videoyu atan adamın izlenimi 25K , adamın videosu anasayfaya geldi benimki gelmediüstelik benim 22 saat önce yazıyordu , onun 18 saat önce !! anlamadım bende nasıl ve neye göre alıyorlar videoları
Sen bu işi öğrenemeden öleceksin diye çok korkuyorum dostum.Muhteşem yüzyıl dizisini iki kırp bak bakalım veriyor mu dünya geneli konuşturma beni
---------- Mesaj saat 20:18:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:17:00 civarında gönderildi. ----------
Aynen kardeşim bana da aynısı oldu hatta konum var bi tane bununla ilgili.
bende içerik odaklı çalıştığım için fazla anasayfaya düşmedim ama şuan 2 kanalımda o sektörde lider ve önerilen videolar benim videolarım
![]()
o sektör derken biraz açabilir misiniz? liderlerlik için de iddialı olmuş gibi analiz yapayım hem![]()
vay arkadaş
anasayfaya m1 adıyla bi video düştüğünü de gördüm ya helal olsun adama
https://www.youtube.com/watch?v=p144ZqauPmE
adamlar video sonuna tatilbudurun reklamını koymuslar bidehelal olsun
o tv de çıkmamış mıydı yanitvden kayıt yaparken çıkmış diye düşündüm
adamlar video sonuna tatilbudurun reklamını koymuslar bidehelal olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.