Youtube Analistyc Saat Aralığı?

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Katip

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar..
Örnekle sorayım sorumu; bugün ayın 7'si ve ayın 5 i yansıdı.. şimdi bu ayın 5 i yansırken o gün Türkiye saatiyle hangi saatler arası baz alındı? bir arkadaşla konuştuk da 05/12/2014 saat 15:00 ile 06/12/2014 15:00 saatleri arası diye bir düşünce atıldı ortaya.. bileniniz veya araştıranınız var mı? teşekkürler
@polimer

edit:TESPİTİ GERÇEKLEŞTİRDİM; BAZ ALDIĞI SAATLER ANALİSTİCİN GÜNCELLENDİĞİ SAATLERMİŞ.

YANİ 08/12/2014 GÜNÜ SABAH 5-6 GİBİ GÜNCELLENEN ANALİSTİC 05/12/2014 06:00 İLE 06/12/2014 06:00 SAATLERİ ARASINI KAPSIYOR.. 1-2 SAAT İLERİ GERİ OYNUYOR AMA TAM ARALIK BÖYLE..

Son düzenleme:
valla benimde en sinir oldugum konu attıgım ilk videolar 1k olmazsa 1 gün daha bekliyorum yansımasını quize sokmak için... takipteyim merak ettim

Ben de şunu fark ettim ; Quiz'e girerken Analistyc'e 1k yansımış olması gerekiyor ama abone sayısı 10 olduktan sonra Analistyc ekranına yansımasa da kanal sokulabiliyor. Gerçi bunu ben yeni keşfetmiş olabilirim ama bilenler vardır elbet :)

Ben atıyorum 5 Aralık gece 23.00'da yeni video koyduysam, 5 Aralık günü açıklandığında o videonun izlenme ve kazancı 1 saatlik bir alanı kapsıyor. Türkiye saatine göre ayarladığını düşünüyorum ben ama bilemiyorum.

Tam çözeçektimki son attığım video o güne yansımadı çok üzüldüm kafayı boşa yormuşum sonra yaktım 1 dal sigara :)

Benim Tahminime göre 15:00 değilde 21:00 olabilir diye düşünüyorum son zamanlarda yansıyan izlenimlerim hep bu saatteki izlenimler oluyor.

hangi günler hocam tam detaylı söylrsen daha iyi olur :) örnek vererek anlat hocam karışık bir konu :D

Hocam ben hergün quize kanal sokuyorum. Saat 23de kanal takip programından bütün kanalları güncelliyorum sabah kanallara baktığımda ise, programda yazandan biraz daha az oluyor kanala yansıyan izlenimler. O yüzden artık saat 21 de güncelliyorum programdan kanalları, sabahada neredeyse aynı izlenimleri yansımış oluyor ama bu youtube'a akıl sır ermez :)

Ben de şunu fark ettim ; Quiz'e girerken Analistyc'e 1k yansımış olması gerekiyor ama abone sayısı 10 olduktan sonra Analistyc ekranına yansımasa da kanal sokulabiliyor. Gerçi bunu ben yeni keşfetmiş olabilirim ama bilenler vardır elbet :)

şuan 3-4 kanalım beklemeda.aslında 1k yı geçti fakat panele yansımadı henüz.güncellesede quize soksam şu kanalı diye bekliyorum,abonelerde sorun yok zaten 10dan fazla.o zaman ben bi deniyim bunu.böyle bişey varsada ben ilk kez duyuyorum :)

Yok abi yok 1 hafta aynı saat olur sonra değişir ,kesinlikle eminim öle kafayı sakın takmayın ugraşmayın pes eden siz olursunuz kafayı yorduğunuzla kalırsınız.:(

şuan 3-4 kanalım beklemeda.aslında 1k yı geçti fakat panele yansımadı henüz.güncellesede quize soksam şu kanalı diye bekliyorum,abonelerde sorun yok zaten 10dan fazla.o zaman ben bi deniyim bunu.böyle bişey varsada ben ilk kez duyuyorum :)

Deneyin hocam bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama denemiştim olmuştu. Yanılıyor ya da gözümden kaçan bir şey de olmuş olabilir malum fazla spam beyin yakıyor bazen :D Siz de bir denedikten sonra oluyor mu bir yorum yazarsınız hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri