youtube analiz bozuk

Volkandogan

Kayıtlı Üye
youtube kanalımda analize giriyorum 432 kere izlenmiş videom hiç izlenmemiş olarak gösteriyor neden normal videolarıma girince 432 diyor analize girince 0 gösteriyor Hitlerin Hepsi organik .
fotoğrafta gördüğünüz gibi
kürt askeri peşmerge yazan normalde 423 kere izlenmiş ama analizde göstermiyor neden arkadaşlar ücret de yansımadı hiç ?

Ekli dosyalar

• yt.jpg
    yt.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleme:
[MENTION=27788]Volkandogan[/MENTION] resmi düzelt içeriği sansürle.

kardesım yenisin kusura bakmada böyle her seyi konu açarak sorucagına arastır milyon tane konu var

krdşm sadece video olan kısmı koydum kaldırdım cevabımı alınca . böyle basit şeylerin sıkıntı olcagını düşünmedim .

teşekkürler arkadaşlar cevablar için

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

baktım hocam forum'a ama bir cevap bulamadım benim soruma .

krdşm sadece video olan kısmı koydum kaldırdım cevabımı alınca . böyle basit şeylerin sıkıntı olcagını düşünmedim .

teşekkürler arkadaşlar cevablar için

---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

baktım hocam forum'a ama bir cevap bulamadım benim soruma .

bizim için sorun yok,senin iyiligin için söylüyor arkadaşlar hocam.kanalını herkese söyleme,sonra çok üzülürsün ;)

eyw hocam sagolun da hayla düzelmedi bu sorun şuanda nerden baksan 2 3 bin görüntüleme aldım hiç birini göstermiyor saymıyor 900 kere izlenmiş videomu 290 diye gösteriyor ama videoya girince 932 görüntüleme yazıyor ne zaman düzelir bir bilginiz var mı ?

eyw hocam sagolun da hayla düzelmedi bu sorun şuanda nerden baksan 2 3 bin görüntüleme aldım hiç birini göstermiyor saymıyor 900 kere izlenmiş videomu 290 diye gösteriyor ama videoya girince 932 görüntüleme yazıyor ne zaman düzelir bir bilginiz var mı ?
acele yok acele yok. uğraşırken uğraşırken kapattırıcan kanalı. :D

Öncelikle kanalının bağlı olduğu adsense hesabın anlık, kanalın ise 2 gün sonra günceller izlenim ve kazançları. Adsense raporlarına nasıl bakılacağını da biliyorsundur umarım. Diğer mesele ise şu, kanal ifşa edersen kanalın kopyalanır hatta sahte telifle bile karşılaşabilirsin. Ayrıca yüklediğin içerikten dolayı videoya şiddet-nefret-tiksindirici içerik vs... adı altında flag atabilirler. Bu sebeple de kanalın kapanır ve kazandığın paraları hiç alamama ihtimalin ortaya çıkar. Kolay gelsin bol kazançlar.

aman allah korusun :D 1 haftadır geceli gündüzlü ugrasıyorum ne kadar eme kverdiğimi bir alla hbirde ben biliyorum :D

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:13 ----------

bilmiyorum ama kurcalıyorum ögrencez inşallah kanalım daha yeni hocam 2 hafta olmadı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri