Youtube Analystic Sorunu!!

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

freusty

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 2 videom var. ilkini 14 gün önce yükledim, 2. sini 4 gün önce. ilk yüklediğim videonun izlenmesi, geliri vs her şeyi saat başı güncellenip yansıyordu analiz kısmına. 70k yı geçti ve getirisi 100 dolar. 4 gün önce yüklediğim video ise hep sabit duruyor. izlenmesi 80k ya yaklaştı ama getirisi yaklaşık 2 gündür 12 dolar görünüyor ve hiç artmıyor. bu nedir bana biri açıklama yapabilir mi acayip sinir oldum kaç gündür, bi elim sürekli f5 te duruyor sıkıntıdan. biri yardımcı olsun lütfen, olayı anlatsın bana.

buyrun ekran görüntüsü de koyuyorum.

http://imgim.com/5229inciu3313997.png

ilk video 300k dakika izlenip 100 dolar getirmiş, 4 gün önce yüklediğim 500k dakika izlenmiş 12 dolar getirmiş, öylesine attığım 5k dakika yüklenip 500k dakika izlenenin yarısı kadar getirmiş. allah'ım bu nasıl bir dengesizlik ya..

birisi bi açıklama yapsın lütfen.

ortalama 2-3 gün geç gelebilir analystic.bazen 1 hafta geç geldiği de oluyor o zaman coşuyoruz işte.meraklanma kardeşim düzelir.

benim de aynı şekilde 20 gündür yansımıyor dün ileti yazdım adsenseye daha dönüş olmadı

ortalama 2-3 gün geç gelebilir analystic.bazen 1 hafta geç geldiği de oluyor o zaman coşuyoruz işte.meraklanma kardeşim düzelir.

hocam ama görüntülenme yansımış. 28k görüntülenme yansıdığında da 12k ydı, görüntülenme 60k küsür olmuş ama para yine aynı. parça parça mı geç yansıyor bunlar anlayamıyorum.

ama hocam o 5 dolar kazandıran video kısa.1 dakikalık bir video olsa gerek.anca o kadar kazandırır zaten.

yok hocam 1 saat 40 dk falan. diğerleri de aynı şekil

zaten orda belirtmek istediğim şey kazanç değil. 5k izlenim alan videoyla 60k izlenim alan videonun yarısı kadar gelir elde ettim. bu nasıl bi orantısızlık demek istemiştim

arkadaşlar 2 videom var. ilkini 14 gün önce yükledim, 2. sini 4 gün önce. ilk yüklediğim videonun izlenmesi, geliri vs her şeyi saat başı güncellenip yansıyordu analiz kısmına. 70k yı geçti ve getirisi 100 dolar. 4 gün önce yüklediğim video ise hep sabit duruyor. izlenmesi 80k ya yaklaştı ama getirisi yaklaşık 2 gündür 12 dolar görünüyor ve hiç artmıyor. bu nedir bana biri açıklama yapabilir mi acayip sinir oldum kaç gündür, bi elim sürekli f5 te duruyor sıkıntıdan. biri yardımcı olsun lütfen, olayı anlatsın bana.

Hocam adsense'e bağlıysa oradan kontrol edin? Partner olayını bilmiyorum da.

Ayrıca görüntülenme yansımış 63 bin mesela. 80 bine yaklaştı diyorsun. 2 gün sonra analystic'te 80 bini görür. Ancak adsense'den kontrol etmek daha mantıklı çünkü saat başı, belki yarım saate bir yansıyor adsense'e ne var ne yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri