Youtube analytics bölümü sizde de böyle mi ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
evet raporlar gelmiş ayın 11ine kadar.

Ama adsenseye yeni bağlanan kanallar halen 0 yansima yok eski kanallar için geçerli bu durum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense hesabım yt hesabımla ilişkilendirilmiş durumda onaylı gözüküyo. Para kazanma aktif reklamlar çıkıyor. Ama tabi herkesde olduğu gibi benimde adsensem e veriler yansımıyor.

Peki siizn youtube analytics deki görüntü bendeki gibi mi ?

x3N6RO.jpg
benim videolarım kanallarımı ilk açtığımda neredeyse 10 günde yansımıştı tabi videolara reklam koydularsa

benimde 10 gün önce 3 kanalım kapandı yeni kanallar açtım adsense ile ilişkilendirdim reklam görünüyor ama eklenen resimdeki gibi hatayı bende alıyorum sabırla bekledim ama değişen birşey yok umarım en kısa zamanda düzelir emeklerimizin boşa gitmesinden korkuyorum

bende de aynı şeyler olmuştu bu sorun yüzünden video yüklememiştim günlerce sonra yansımaya başlayına baktımki günler boşsa geçmiş keşke yükleseydim demiştim birde adsenseyle ilgili kanalla ıd uyuşmazlığımı ne ona benzer bi sorun vardı forumda konusu vardı nerde hatırlamıyorum ama onu araştır bul adsense sorunları die forumdaki konu başlığına gir tek tek bak konulara bazen kanalla adsense uyuşmuyo adsenseyi ayırıp tekrar bağlıyosun kanala sanırsam tam yanlış bilgi vermek istemiyorum konulara gir bi bak yada forumdaki eski üyelere bi sor alex-bonna gibi arkadaşlara

bende de aynı şeyler olmuştu bu sorun yüzünden video yüklememiştim günlerce sonra yansımaya başlayına baktımki günler boşsa geçmiş keşke yükleseydim demiştim birde adsenseyle ilgili kanalla ıd uyuşmazlığımı ne ona benzer bi sorun vardı forumda konusu vardı nerde hatırlamıyorum ama onu araştır bul adsense sorunları die forumdaki konu başlığına gir tek tek bak konulara bazen kanalla adsense uyuşmuyo adsenseyi ayırıp tekrar bağlıyosun kanala sanırsam tam yanlış bilgi vermek istemiyorum konulara gir bi bak yada forumdaki eski üyelere bi sor alex-bonna gibi arkadaşlara

kimsenin ki düzelmiyo ki ,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri