Youtube Analytics kazanç göstermiyor

• Kullanıcı ByTayfun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ByTayfun

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

10 kanaldan 3 tanesi sorunsuz adsense yansıyor 7 tanesi aşağıdaki hatayı veriyor

"Her gün bildirilen kazancınızı burada görmek için, bir AdSense hesabını kanalınızla ilişkilendirmelisiniz. Daha fazla bilgi edinin.

AdSense hesabınızı zaten ilişkilendirmişseniz, henüz sizin için kazanç verisi bulunmuyor olabilir. Lütfen birkaç gün sonra tekrar kontrol edin."

Uyarı veriyor kazanç doğrulamak için farklı mekanlarda test ettim tıkladım reklamlara ama yine göstermiyor. Çözüm önerebilecek varmı acaba?

sorun veren kanalllar 1 aydan fazladır açık

İzlenim alıyor mu videoların veya reklam çıkıyor mu?

izlenim var videolar ama adsense yansımıyor youtube hesaba girince tahmini kazanclara baktıgım zaman

Her gün bildirilen kazancınızı burada görmek için, bir AdSense hesabını kanalınızla ilişkilendirmelisiniz. Daha fazla bilgi edinin.

AdSense hesabınızı zaten ilişkilendirmişseniz, henüz sizin için kazanç verisi bulunmuyor olabilir. Lütfen birkaç gün sonra tekrar kontrol edin. uyarı alıyorum 3 hesapta ise kazançlar cıkıyor

izlenim var videolar ama adsense yansımıyor youtube hesaba girince tahmini kazanclara baktıgım zaman

Her gün bildirilen kazancınızı burada görmek için, bir AdSense hesabını kanalınızla ilişkilendirmelisiniz. Daha fazla bilgi edinin.

AdSense hesabınızı zaten ilişkilendirmişseniz, henüz sizin için kazanç verisi bulunmuyor olabilir. Lütfen birkaç gün sonra tekrar kontrol edin. uyarı alıyorum 3 hesapta ise kazançlar cıkıyor

Hesapların adsense ile ilişkilerini bi kontrol et....

onlara baktım adsense görünüyor ama videodan kaynaga baktım zaman pub adsense benimki görünmüyor saglam olan kanallarda görünüyor

yeni açtıgım gmail hesabında aynı sorunla karşılaşıyorum bazı geciyor bazılarda yukardaki hatayı alıyorum dun baya araştırdım ama kesin bi şey söyleyen yok yabancı forumlarda aradım 1 nisan bu yana bu sorun çıkmış

kanallarını adsense ile ilişkilendirmediğin için göstermiyor.
ilişkilendirmek için buraya tıklayarak
https://www.youtube.com/account_monetization
ödemem nasıl olucaktan adsensenizi bağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar.

adsense hesabım bağlı ustad butun hesapların kaynagına baktıgım zaman bu ca-host-pub-4895533112976992 adresi cıkıyor

Hesap Durumu
Hesabınız etkinleştirildi. Video Yöneticisi'nde videoları para kazanma için ayrı ayrı etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
AdSense İlişkisi
İlişkilendirdiğiniz AdSense hesabı onaylandı.
AdSense ilişkisini incele veya değiştir
AdSense Ayarları

sorunlu kanallar 1 aya yakındır acık 15 gunluk kanallarda var 18000 izlenim almıslar kazanc sıfır ama 3 saglam kanalın kazançları sadece adsense yansıyor 7 tanesi gösterim ve kazancları yansımıyor baska bir adsense hesabıma aktarmama rağmen aynı sorun devam etmekte 5 tanesi yeni hesap

Konu Güncel Yardımcı Olabilecek Arkadaş Var mı Sorun Devam Etmekte...

hocam bende de aynı sen gibi nisandan bu yana hiç kazanç göstermiyo brüt kazançlar var ama net kazançlar yoook..bende kafayı yiyeceğim..acemi filan da değilim düzenli ödeme alırım birden ne oldu anlamadım analyach kafayı yedi seninki düzeldi mi var mı bir gelişme

hocam bende de aynı sen gibi nisandan bu yana hiç kazanç göstermiyo brüt kazançlar var ama net kazançlar yoook..bende kafayı yiyeceğim..acemi filan da değilim düzenli ödeme alırım birden ne oldu anlamadım analyach kafayı yedi seninki düzeldi mi var mı bir gelişme

hocam bir hesap denedim suan aktif oldu kazanclar yansımaya basladı 4 hesap daha deneyecem olursa yazarım 3 gun analytic beklemem lazım..

hesap derken hocam..videoları yeni bir maile mi taşıdınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri