Youtube Anayasa Mahkemesine Başburdu!

• Kullanıcı yt.kadim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Niye kızıyosun ki? Ayrıca yapılan yasağa, yine yasaklı bi tepki vermen niyetini ortaya koymuş.

Burda sizler değil miydiniz twitter kapatılınca " ayy, iyi olmuş, zaten kullanmıyordum, devlet işini bilir " diyen?

Ateş illa ki sizin üzerinize düşünce mi yakıyor?

Herşeyi yasaklayalım dediğin gibi, baksana sen de beni yasakladın hemen.

İkili tartışmaya girmiyorum, kendi temennin, kendi yasağın.

Birincisi twitter kapatıldığında böyle bir şey söylediğimi nereden çıkardınız ?

Burada çoğumuz bu yüzden milyarlar kaybediyor siz gelmişsiniz Youtube formunda oh iyi oldu youtube yasaklandı diyorsunuz. O zaman ne işiniz var burada sorması ayıp ?

Fikrinizi kendinize saklayın bir zahmet burada insanlar kazançlarından olunca mutlu mu oldunuz ?

İkili tartışmaya girmiyormuş sabahtan beri Youtube'nin kapatılmasını savunuyorsun başka konularda da tartışma yaratacak şeyleri yazan sensin.

Youtube türkiyeden ne kadar para kazanıyor günlük bindiği daldan vazgeçermi hiç çokta kurnazlar baktılar türkiye kaldırmayacak ise insan hakları mahkemesine başvururlarsa kesin açılır :D

ben kazancagım paradan feda ederim kardeşim
yeterki youtube kapalı kalsın. kişisel menfaatler uğruna ülkenin menfaatlerini hiçe saymayın

Şu kazancından menfaat eden vatan ve milletini Youtube 'ın uçuruma sürüklediğini Twitterı n kuşunun Terörist olduğu düşünen arkadaşları dns ve vpn olayını bırakıp youtube ile ilişkilerini kesmeye davet ediyorum bu beni gerçekten mutlu eder :) Hey allahım yaa..

yeterki youtube kapalı kalsın. kişisel menfaatler uğruna ülkenin menfaatlerini hiçe saymayın

O zaman sizi Youtube'nin ülkemize yaptığı bu çirkin politikalardan ülkemizin devlet büyüklerimizin pisliklerini yayınladığı ve ülkemizi kötü bir duruma sürüklediği için Youtube ile ilişkinizi kesmeye davet ediyorum. Evet protesto edin Youtube'yi. Kişisel menfaatlerin bir önemi yok ne de olsa sizin için. Suçlu eğer Youtube ise buyrun silin kanallarınızı. Eğer öyle değilse gelip burada milliyetçilik oynamayın. Kendi kişisel menfaatlerimizi bırakıp başkalarının kişisel menfaatleri için hepimiz kör taklidi yapalım.

Birincisi twitter kapatıldığında böyle bir şey söylediğimi nereden çıkardınız ?

Burada çoğumuz bu yüzden milyarlar kaybediyor siz gelmişsiniz Youtube formunda oh iyi oldu youtube yasaklandı diyorsunuz. O zaman ne işiniz var burada sorması ayıp ?

Fikrinizi kendinize saklayın bir zahmet burada insanlar kazançlarından olunca mutlu mu oldunuz ?

İkili tartışmaya girmiyormuş sabahtan beri Youtube'nin kapatılmasını savunuyorsun başka konularda da tartışma yaratacak şeyleri yazan sensin.

Sormuşsun cevap vereyim.

Kimin ne kazandığı umrumda değil. Orada ki tepkimi etliye, sütlüye karışmayan fakat iş başına, kendisine geldiği zaman sesini çıkaranlara.

Bence az bile yapılıyor. Çok daha fazlasını hakediyoruz.

Görüntü kirliliği için herkesten değil ama bazı arkadaşlardan da özür dilerim.

Bir ülkenin refahı veya bir devletin bekası sosyal medyaya sansür getirilerek sağlanacağını düşünmek ilginç bir yaklaşım. Eğer bu uygulamanın doğru olduğunu düşünüyorsanız size sormak isterim sosyal medya yokken bu ülkenin refah düzeyi daha mı yüksekti? Ya da 60,70,80 darbeleri gerçekleştiğinde sosyal medya ortalarda yoktu ve buna rağmen devletimiz hala hayatta görüldüğü üzere. He ille diyorsan ki sosyal medya bizim devletimizi yıkacak diye, bir devletin yıkılması sosyal medyanın elinde olan bir şeyse zaten o devletin altyapısında ciddi bir sıkıntı var demektir. Türkiye Cumhuriyeti, Türkler tarafından kurulan 17. devlettir. (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de buna dahildir). Gerekirse 17. devleti yıkar ondan daha sağlam olan 18. devletimizi kurarız. Bu kadar sosyal medyadan korkmanıza gerek yok, hiçbir site devletin bekasını yok etmek için yeterli güce sahip değildir. Aksini düşünen insanın akıl sağlığından şüphe ederim.

bu avukat google nin avukatı değilmiydi ya :D

O zaman sizi Youtube'nin ülkemize yaptığı bu çirkin politikalardan ülkemizin devlet büyüklerimizin pisliklerini yayınladığı ve ülkemizi kötü bir duruma sürüklediği için Youtube ile ilişkinizi kesmeye davet ediyorum. Evet protesto edin Youtube'yi. Kişisel menfaatlerin bir önemi yok ne de olsa sizin için. Suçlu eğer Youtube ise buyrun silin kanallarınızı. Eğer öyle değilse gelip burada milliyetçilik oynamayın. Kendi kişisel menfaatlerimizi bırakıp başkalarının kişisel menfaatleri için hepimiz kör taklidi yapalım.

daha birşeyi bilmediğiniz ilk 2-3 cümlenizden belli
hiç gereksiz tartışmalara girip burda uğraşamam sizinle
siz bildiğinizi okuyun biz bildiğimizi

daha birşeyi bilmediğiniz ilk 2-3 cümlenizden belli
hiç gereksiz tartışmalara girip burda uğraşamam sizinle
siz bildiğinizi okuyun biz bildiğimizi
Ya sen kimsin ki beni bilgisizlikle suçlayıp kendini bir şey bilmiş havasına sokuyorsun ? Ne biliyorsan anlat biz de öğrenebilim. Yaşın daha 18 lise bitmiş bitmemiş benimle. 40-50 yaşlarında ki görmüş geçirmiş insanlar gibi konuşma . Benim yazdığım her harf senin şu bilmişlik kokan ama içeriği bomboş alıntı cevabından daha değerlidir merak etme sen. Eğer tartışmaya girmek istemeseydin mesajıma alıntı yapıp egonu tatmin etmeye çalışmazdın. Şu hayatın çözdüğün sırlarını bizimle paylaşırsan forum ahalisi olarak seviniriz bu arada bakalım ne olmuş gerçekte bu güzel ülkemde.

Edit : Ne güzel ya senin seviyene inemem seninle tartışamam size kendinizi üstün biri olarak gösteren bu özgüvenin sebebi nedir anlamıyorum. İlk 2 3 kelimemden beni çözmüş de seviyemi belirlemiş hemen. Yazdığı ergence imzaya bakmadan !

Youtube açılmaz.
Çünkü adalet denen birşey yok Türkiyede

Ya sen kimsin ki beni bilgisizlikle suçlayıp kendini bir şey bilmiş havasına sokuyorsun ? Ne biliyorsan anlat biz de öğrenebilim. Yaşın daha 18 lise bitmiş bitmemiş benimle. 40-50 yaşlarında ki görmüş geçirmiş insanlar gibi konuşma . Benim yazdığım her harf senin şu bilmişlik kokan ama içeriği bomboş alıntı cevabından daha değerlidir merak etme sen. Eğer tartışmaya girmek istemeseydin mesajıma alıntı yapıp egonu tatmin etmeye çalışmazdın. Şu hayatın çözdüğün sırlarını bizimle paylaşırsan forum ahalisi olarak seviniriz bu arada bakalım ne olmuş gerçekte bu güzel ülkemde.

Edit : Ne güzel ya senin seviyene inemem seninle tartışamam size kendinizi üstün biri olarak gösteren bu özgüvenin sebebi nedir anlamıyorum. İlk 2 3 kelimemden beni çözmüş de seviyemi belirlemiş hemen. Yazdığı ergence imzaya bakmadan !

Yaşa takmalar felan devam et hocam.

Microsoft'un kadrosuna henüz 9 yaşındayken dahil olan ve yazılım devinin dünyadaki en genç çalışanı unvanını elde eden Pakistanlı Arfa Kerim

youtube ye dns siz de giriliyo.acaba herkeste böylemi?

mahkeme kararı kaldırmıs tib bahaneler bulup acmıyor

Malesef Anayasa Mahkemesine kaldı iş. Gölbaşını kimse takmadı malesef. Twitter da olduğu gibi olacak.

yabancılar vaz geçmez.. bir kere geri adım atarsa youtube... tum ulkeler aynı taktıklerle zırtpırt youtubeyı kapatır durur.. youtubede evrensel hukukve yasalar çerçevesinde kurallaım belli benı böyle kabul et dıyor.. yoksaa işi duman youtubenınde twitterında...
örnek: abd ve kana ulkesınde yaşayan vede kendı yasalarına saygı gosteren tum ınsanları guvence altında tutuyor... dıaşrdan devletler sunu gonder bunu gonder desede dınlemıyor cunku oradaki insaların %100 güvenmesini istiyor bu devletler. garantıdesınız yeterkı bana yamuk yapmayın dıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri