Youtube aramalarda üst sırada Çıkma

Akıl Verme Para Ver

Yasaklanmış
Arkadaşlar bir kelime üzerine çalışıyorum fakat 4 aydır üst sıralara çıkamadım. farklı, etkili seo yöntemleri olan varmı ? burada paylaşabilir mi

Arkadaşlar bir kelime üzerine çalışıyorum fakat 4 aydır üst sıralara çıkamadım. farklı, etkili seo yöntemleri olan varmı ? burada paylaşabilir mi

En güzel üste çıkma yöntemi videona yapılan beğeni,yorumlar ve favorilere eklenmesidir.Bu sayı ne kadar fazla olursa o kadar üstte olursun.Seo içinde
keyword stuffing öneririm abartmamak kaydıyla.

Web sitene nasıl yaklaşıyorsan kanalına da bu şekilde yaklaşmalısın. Websitenin alt sayfalarını nasıl güçlendiriyorsan kanalının ana urlsine dokunmadan önce videoların seosunu yapmalısın. Peki bu nasıl oluyor. Şu an bence sosyal imleme sitelerini göz önünde bulundurun. Yüklediğiniz her videonuzu abartmadan imleyin. Sosyal medyayı kullanın. Nasılki hit de bir websiteye uygulamanız gereken seo tekniklerinden biri ise malesef videolarınıza da organik hit çekmeniz gerekiyor. Daha sonra kanal ile giriş yapıp kanalınız ile aynı kategoride olan kanalları bulup videolarına yorum yapın. Bu abone sayınızı ve hit sayınızı bir nebze de olsa arttıracaktır. Bir süre sonra kanallarınız arasında tavsiye kanallar bölümüne ya da bağlantı bölümlerine seo yapmak istediğiniz mevcut kanalınızı ekleyin. Yararı olacaktır. Emin olun. Bol kazançlar.

Sosyal imleme siteleri etkili bazen patlayıp gidiyor video bazende paylaşsan dahi ilgi görmediği için öylece kalıyor.
Netice itibari ile sosyal paylaşım sitelerini vs.. kullanabilirsiniz.

sen biliyorsun demeki sen böyle idaa'da bulundun acıklarmısın ?

öyle bisey demedim ama bu tarz yöntemleri çok iyi bir sekilde bilenler var en azından ben öyle tahmin ediyorum

kendime ait bi kaç yöntem var gold book sayesinde ögrendigim fakat bunu ne burda nede baska biyerde açıklayabilirim

Seo tek kanal ile uğraşanlar için çok iyi bir teknik. Kanalınızı öncelikle hitlendirmelisiniz.Bunun için güncel çalışmanızı tavsiye ediyorum. Google trends ve youtube trends kullanarak kanalınızı güncel tutabilirsiniz. Google trends; günün en fazla aranan kelimelerini verir(Tabi o kelimeyi google trends panelinden tıklayarak ne için hangi konu için aranmışsa o konuya göre başlık açıklama ve etiket varyasyonları oluşturmalısınız.) Youtube trends ile de günün en çok izlenen ve paylaşılan videoları görebilirsiniz ve ya sosyal medyayı ya da dünya gündemini takip ederek uygun videoları bulup kanalınıza yükleyebilirsiniz. Tabi sadece yüklemek ile hit alamazsınız. Bunun için bir kaç abartmadan backlink çalışması yapın. Google algoritması ile Youtube algoritması tahminim birbirine çok benzer. Videolarınızı izletin. İzletmek için de sosyal medyayı kullanın çevrenizi kullanın. Hastagleri kullanın. Varsa hitli videolarınız video içi programlamada önerilen videolarınıza izletmek istediğiniz video linkini yapıştırın.Kanalınız biraz hitlendikten sonra fazla birşey bilmeye gerek yok. Google en büyük kaynak ve biraz program bilgisi ve bir kaç program ile kompozisyon videolarınızı yapın. Örnek veriyorum 2023 ü anlatan güzel bir video yapabilirsiniz. Ya da önemli olayları genelde yabancılar gününde araştırır. İkiz kulelere yapılan terör saldırısına güzel bir kompozisyon video yapılabilir. Bir süre sonra popüler olacaksınız.Dolayısı ile videolarınız can sıkıcı değilse Abone sayınız artacak. Attığınız video abonelerce izlenecek ve eğer kaliteli ise videonuz patlayacak. Mesela örnek veriyorum. İngiltere 1970 öncesi yapımı eski sinemaları bulup intro ve watermark ile özgünleştirip atın kanalınıza. Komedi olabilir. Başka bir konu olabilir farketmez. Çok izleniyor.İngilterenin tarihini anlatan sinemalar olabilir. Lütfen bu yoruma acaba sen biliyorsunda bunları bu yöntemle sen ne kadar kazanıyorsun gibi sorular sormayın cevap vermeyeceğim.

ben camtasio studyo ile yüklüyorum benden alıyor ilk sıraya çıkıyor ve benim ki kayboluyor nasıl bir çözüm bulmalıyım ilk sırada kalması için

---------- Mesaj saat 20:12:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:31 civarında gönderildi. ----------

ya arkadaş illa yeni konu mu açalım bu soruma cevap kimse vermiyor.

Seo arastirmasi yap. Ayrica kanalinin toplam izlenmesi'.abone sayisi ve acilis tarihi cok onemlidir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri