Youtube aramalarında ilk sayfalara nasıl çıkılır

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşların önerilerini rica ediyorum.

Youtube da olmayan 1 video atıyorum ona rağmen ilk sayfada bile çıkmıyor videom.

Youtube da yukarılara tırmanabilmek için neler uygulamalıyız?

Teşekkürler.

Video izlenim aldıkca üst sıralara çıkıyor.

Sorun, videonun indexlenmesinin zaman alıyor olmasından kaynaklı diye biliyorum.Pingleme sitelerinden yardım alın.Ama gerçek pingleme siteleri.Çoğu sadece görsel.

Youtube da olmayan 1 video atıyorum ona rağmen ilk sayfada bile çıkmıyor videom.

Teşekkürler.

bilipte söylemeyen birçok kişi var halbuki hepimiz kardeşçe kazansak neolacak bilen söyleyin şu index'e bir çözüm bulamadık ya

Ben indexten bahsetmiyorum arkadaşlar normal genel bir video yüklüyorum arka sayfalarda kalıyor

index nasılsa alıyor en geç 1 güne

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] nin dediği gibi izlendikçe yükseliyor sanırım youtube da video

ben özellikle video başlığına girip en başta çıkması niyetiyle yazınca çıkıyor ama aynı başlıkla botla atsam emeğim gitmese çıkmıyor ama nedense bu çıksın istiyorum ve en başta super birşey

Beğeni + Yorum + İzlenme bunların birbiriyle orantılı olması en büyük etken tabi backlinklerde etkili fakat bu 3ü bence en önemlileri

Youtube da yükselme kriterleri var onlara iyi hakim olmak lazım tek etkene bağlı değil

çünkü bazen 500 izlenimi olan video bile ilk sayfada çıkabiliyor

Beğeniyle yakından uzaktan alakasının olmadığına eminim. Çünkü beğeniden çok dislike alan bazı videolarım aramada 1. sırada. Youtube videoları ilk olarak izlenimle, 2. si paylaşımla yani imleme ile üst sıralara çıkar. Reddit, tumblr, twitter, face ve Google + youtube'n en çok desteklediği imleme siteleri. + Blogger siteleri çok faydalı üst sıralar için.

Birde şunu da belirtmek gerekir. Bazıları açıklamanın uzun olmasının çokta faydalı olmadığını söyler. Özgün bir videoya hit alacak kelimelerin yer aldığı bir makale girin bakın ondan sonra faydası varmı yok mu?

Kardeşim. Öncelikle biraz Seo yapsam hiç fena olmaz sanırım. Diyelim ki hit alacağına inandığın özel videolar atıyorsa ilk önce İmleme yap derim. Daha sonra bu video'yu attığın kanalı sürekli güncel tut yani enazından günde 5, 10 video yüklenen sürekli Youtube ve Google botları tarafından taranan bir kanala yüklersen. Üst sıralara çıkma oranın artar. Aynı zamanda şunu unutma ne kadar yukarıya çıkacağın Youtube'nin insafına kalmış.

Teşekkürler.

Ben bir ara bir haber videosu paylaşmıştım. hiç bir şekilde özel etiket özel index falan kullanmamıştım Video ana sayfada çıkmıştı.
Benimkisi biraz şanstı herhalde.

Youtube da yükselme kriterleri var onlara iyi hakim olmak lazım tek etkene bağlı değil

çünkü bazen 500 izlenimi olan video bile ilk sayfada çıkabiliyor

bir şeyden şüpheleniyorum ama bak şimdi örnek alexin kanalı olsun başlığa alexin kanalı nasılda patladı yaz 2 gün sonra gir alexin kanalı yap sadece başlığı kısalt ve öz yap yani ama önceden içerisinde alternatiflerde varken bunu öz ve öz cümle yap en başta çıkıyor

öyle kanallar varki ben bir video atıyorum 10k izlenme adam benden 10saat sonra atıyor 50 izlenme ile üstüme çıkıyor..

Paylaşılma oranıda olabilir atıyorum adamın videosunu 1 kişi izledi ve paylaştı seninde 10 k izlendi hiç paylaşılmadı adamınki senden üstte çıkabilir belkide buda etkendir

bir şeyden şüpheleniyorum ama bak şimdi örnek alexin kanalı olsun başlığa alexin kanalı nasılda patladı yaz 2 gün sonra gir alexin kanalı yap sadece başlığı kısalt ve öz yap yani ama önceden içerisinde alternatiflerde varken bunu öz ve öz cümle yap en başta çıkıyor

hangi dil konuşuon sen gardaş :)

---------- Mesaj saat 16:26:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:26:08 civarında gönderildi. ----------

yukarıya çıkma etkenleri hakkında uzman bir kişinin görüşleri lazım bize

Hocam Türkçe'ye biraz daha özen gösterseniz çok memnun olacağız.

hangi dil konuşuon sen gardaş :)

---------- Mesaj saat 16:26:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:26:08 civarında gönderildi. ----------

yukarıya çıkma etkenleri hakkında uzman bir kişinin görüşleri lazım bize

bak şimdi en başta çıkmasını istediğimiz cümle ytpara şimdi bi video at adını "ytpara youtube para muslera06 alex" diye uzuuunca yazdın 2 gün sonra gir başlığı sadece "ytpara"olarak değiştir ve "ytpara" kelimesinde en baştasın benim 1-2 kere denediğim bir şey başarılıda oldum:D:D:D anlamadım dersen arapça ingilizce fransızca ve ispanyolcada yazarım:D:D:D

Ne beğeninin ne yorumun nede paylaşımın hiçbir önemi yok !!

Teşekkürler.

Kanalım eski olduğu için attığım video 1 saat bir sürmeden indexlenip birinci sayfada çıkıyorum. Ekstradan özel bir çaba harcamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri