Youtube Artik Eslesenli Video Olan Kanallarda Para Kazanmayi Kapatiyor mu?

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Millet ben eslesenli video atiyordum. Araya eslesenli olmayanlari *****tirip kazaniyordum. Fakat bu sekilde artik olmuyor sanirim. Para kazanma günü geldiginde partner beni atmis (partner cnation). Kanalda da Para kazanma özelligim kapanmis. Mailime bakiyorum para kazanmaniz kapatildi diye bir mail gelmemis. Sadece partnerden böyle bir mail gelmis.
Your channel's income for August has been permanently blocked.
Kanalin para kazanmasi kapanmis olmasina nereden itiraz edebilirim?

partnerden gelen mail ağustos ayı kazançlarına blok koyduk
yada Ağustosa kadar para kazanmanız kapanmıştır diye mail gelmiş.

ikincisi daha mantıklı herhalde 3 aylık para kazanman kapanmış.

Millet ben eslesenli video atiyordum. Araya eslesenli olmayanlari *****tirip kazaniyordum. Fakat bu sekilde artik olmuyor sanirim. Para kazanma günü geldiginde partner beni atmis (partner cnation). Kanalda da Para kazanma özelligim kapanmis. Mailime bakiyorum para kazanmaniz kapatildi diye bir mail gelmemis. Sadece partnerden böyle bir mail gelmis.
Your channel's income for August has been permanently blocked.
Kanalin para kazanmasi kapanmis olmasina nereden itiraz edebilirim?

itiraz edemezsiniz youtube'un sisteminde sorun var bu günler de dünya engeli geçmek için deneme yaptığım kanallarda 2-3 deneme yapıyorum kırmızıya düşüyor uyarı durumu 1 ay sonra düzeliyor ama para kazanma hep kapalı telif topluluğu kontrol edin diyor aynı şekilde partner kanallarım da var Youtube'da sorun var ama hayırlısı keyfi gelince düzeltir itiraz edemezsin sağlam partnerin yoksa fullscreen gibi bakabilirsin sadece benim gibi.

3 aylik para kazanma kapandigini nasil anlicam hocam?

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Saglam partnerim olsa ne fark eder ki hocam icerik bana ait degil. Eslesenli icerik zaten. Ama bu sekilde para kazanma kapanmiyordu. Hadi icindeki para kaldi. Partner atti. Anlarim ama para kazanma kapanmasi ne alaka S:

Bazı adı çıkmış partnerlerin yaptığı çirkefliklerden biri paraya konmak için bahanelerinden biri Şundan kesınlıkle eminim Ytpara'da değerli ytpara üyelerinin partnerler hakkındakı yorumlar kesınlıkle doğru Yani hangi partner iyi hangısı kötü öğrenmenin en iyi yollarından biri ytparada partner kısmına girip kanalımızı hangi partnere sokacak isek o partner konusunu ve partner hakkında yapılan yorumları okumak Örnek vermek gerekırse ben bentpixsele 3 kanal soktum 3 hane ve 2 hane ödeme si olan 2 kanalın 2.ayın sonunda attı ve paraya kondu 3.kanaldan da 0.20 dolar gonderdi 3.kanalda 2veya 3 hane kazansın emın ım o kanalıda atacak Halbukı ben ytparada değerli arkadaşların yorumları doğrultusunda hareket edip bu hırsız partnere kanal bağlamasa idim şu anda madur olmuyacaktım

benimde şuan iki kanalımda 3 aylık para kazanma devre dışı kaldı,
birinci kanalımda 2 telif yolladilar o yüzden para kazanma devre dışı kaldı,
ikinci kanalımda ise bi görsel ve işitsel bi video yükledim, 3 gün olmadan para kazanma kapandı, ama kanalda ne bi ihtar, nede telif, topluluk var, tek sorun 3 aylık para kazanma kapanması,
Bi babayiğit çıksada sorunu halletse sevabına, hepimiz duaçı olsak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri