Youtube Artık Kısıtlamalar Getiriyor

• Kullanıcı RoLLeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RoLLeN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Bu Dün Youtube Kanalı Açtım 4 Tane Video Attım Ve Para Kazanmam Devre Dışı Kaldı Artık Spamcıları Bitirmeye Çalışıyor Youtube Eskiden Böyle Birşey Çok az Vardı Spamcılar İyi Kazanıyordu Şimdiye Bakalım durduk yere Kanallarımızın Para Kazanması Devre Dışı Kalıyor

Sayın Kanal E,

Sosyal Adam hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

aynı sorun bendede oldu kardesim 2 gündür 5 kanalım gitti para kazanma kapatıldı

Benimde aynı şekilde dün para kazanmam kapatıldı ve birçok kanalım direkt olarak kapatıldı

Arkadaşlar Bu Dün Youtube Kanalı Açtım 4 Tane Video Attım Ve Para Kazanmam Devre Dışı Kaldı Artık Spamcıları Bitirmeye Çalışıyor Youtube Eskiden Böyle Birşey Çok az Vardı Spamcılar İyi Kazanıyordu Şimdiye Bakalım durduk yere Kanallarımızın Para Kazanması Devre Dışı Kalıyor

Sayın Kanal E,

Sosyal Adam hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

kısıtlama konusuna katılmıyorum senin yaptığın yanlış bişeyler vardır :)

Benimde aynı şekilde dün para kazanmam kapatıldı ve birçok kanalım direkt olarak kapatıldı

Yani bu konuda yalnız değilim Dediğim Gibi yavaş yavaş yekten yekten spamcılık bitiyor..

---------- Mesaj saat 14:27:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:36 civarında gönderildi. ----------

kısıtlama konusuna katılmıyorum senin yaptığın yanlış bişeyler vardır :)

Hocam Telif,3.Taraf,Dünya Engeli Gelmedi Nerde yanlış yapmış olabilirim sizce 1 para kazanması kapatılan kanalım 1 günlük'dü hadi ben yanlış yaptım forumda para kazanması kapatılan arkadaşlardamı yanlış yaptı ?

Yani bu konuda yalnız değilim Dediğim Gibi yavaş yavaş yekten yekten spamcılık bitiyor..

---------- Mesaj saat 14:27:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:23:36 civarında gönderildi. ----------

Hocam Telif,3.Taraf,Dünya Engeli Gelmedi Nerde yanlış yapmış olabilirim sizce 1 para kazanması kapatılan kanalım 1 günlük'dü hadi ben yanlış yaptım forumda para kazanması kapatılan arkadaşlardamı yanlış yaptı ?

Maalesef para kazanması kapanan herkesin 1 yerde yanlışı vardır.

İpin ile ilgili sorun olabileceğini hiç düşünmüyormusun ?Belki kavga dövüş yada erotik içerik yüklüyosun veya buna benzer videolar.

Hesabın 1 günlük olmasının hiçbir önemi yok.

Ya hocam daha iki gün önce dendi. Sizler böyle konu açtıkça inan ki bu işi bilen yapan adamların yorum yapası kalmıyor. Şahsen benim kalmıyor yani. Para kazanmanız kapandı diye hemen yeni şeyler türetiyorsunuz.

Yani para kazanma hep kapanıyordu bu dedikleriniz hep oluyordu. 2014 geldi diye oluyor değil yani. Sadece şartlar ağırlaştırılmıştır orası ayrı. bende 400'er video atıyorum hiç bir problemim yok kullandığın çalıştığın sistemde sorun olabilir mi? Veya kullandığın gmailler'de Bilgisayar'da onay kodlarında.

Ya hocam daha iki gün önce dendi. Sizler böyle konu açtıkça inan ki bu işi bilen yapan adamların yorum yapası kalmıyor. Şahsen benim kalmıyor yani. Para kazanmanız kapandı diye hemen yeni şeyler türetiyorsunuz.

Yani para kazanma hep kapanıyordu bu dedikleriniz hep oluyordu. 2014 geldi diye oluyor değil yani. Sadece şartlar ağırlaştırılmıştır orası ayrı. bende 400'er video atıyorum hiç bir problemim yok kullandığın çalıştığın sistemde sorun olabilir mi? Veya kullandığın gmailler'de Bilgisayar'da onay kodlarında.

Çok Farklı nedenleri olabilir haklısınız ama belki adsense'miz spamlı olabilir yeni bir adsense acmakda yarar var diye düşünüyorum

Spamcilarin temizlenmesi hepsimizin cikarina olur. Sürekli kendi pc den yükleme yap bakayim kanal kapaniyormu. Botla al ordan yükle buraya, bak sen.

benim 2 aylık kanalım vardı g+ a bağladım 2 dk sonra kanal kapandı anlam veremedim

spam devri sona eriyor gibi onu biliyozda durduk yere para kazanma kapanmaz.kanal kapansa anlarım. yapmışsındır bişeyler. ben günde en az tek kanala 1000 video atıyom sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar youtube'nin gerçekten spamdan şikayetçi olduğunu mu sanıyorsunuz? Öyle olsa inanın 2 gün içinde tüm spamları da spamcıları da temizler ve asla spam yaptırmaz.Youtube spamdan bizlerin hayal bile edemeyeceğimiz paralar kazanıyor.

Serkan abinin de dediği gibi googledada bir sürü spam site var ama kaldıramıyorlar veya işlerine geliyor. Önüne kolay geçebilecekleri birşey değil spam bunlar hep oluyor şartlar sertleşiyor okadar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri