Youtube Bana Kesinlikle Saldırı Yapıyor Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar diğer adsense gitti dolar hesabıydı onu kapattılar vicdansızlar adamlar 6 ay önceki kapanmış hesabı sayıyolar bunedir bıraktıracaklar bana bu işi böyle birşey yok

---------- Mesaj saat 18:58:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:57:20 civarında gönderildi. ----------

bu nedir

---------- Mesaj saat 19:04:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:58:59 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar diğer adsense gitti ne yapıcam bıktım bu nedir 2 adsense bitirdiler 2side eski kanal yüzünden bu nedirr şikayet edilmiyorrr böyle şey olur mu

---------- Mesaj saat 19:10:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:04:49 civarında gönderildi. ----------

Hakkımı arıycam bu nedir haksızlık var kanalı bulamıyorum böyle birşey yok kanal spama gitmiş olabilir böyle şey olur mu yaaa adamlar bilrekten kapatıyorlar diğer adsense öle yaptılarr Allah büyük bunu yapanların Allah ocaklarını söndürsün

---------- Mesaj saat 19:11:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:10:11 civarında gönderildi. ----------

eski spama gitmiş bir kanal galiba o kapanmış etmiş diğer adsense öle para kazanması devre dışı bıraktılar Arkadaşlar bu nasıl bir vicdandır

---------- Mesaj saat 19:17:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:11:41 civarında gönderildi. ----------

Adamlar adsenselerimi para kazanması kapatmak için ellerinden geleni yaptılar bir bahane bulamadılar eskileri alıyorlar.Arkadaşlar bu youtube böyle birşey yapmaya hakkı yokk

hocam ben de gecen ay aynı şekilde azım yandı 3 ay öncesinden kapanan kanal yuzunden. şimdi artık kanal kapandı anda hemen gidip tel doruluyorum mailli tmm men silip adsenseden çıkarıyorum ortada bi baglantı kalmıyor şimdilik bı sıkıntı çıkmadı nasılsa kapandı maili silmeye ne gerek var adsense den çıkarım demeyın arkadaşlar kesinlıkle gidin silin o maili kökten
geçmış olsun

hocam ben de gecen ay aynı şekilde azım yandı 3 ay öncesinden kapanan kanal yuzunden. şimdi artık kanal kapandı anda hemen gidip tel doruluyorum mailli tmm men silip adsenseden çıkarıyorum ortada bi baglantı kalmıyor şimdilik bı sıkıntı çıkmadı nasılsa kapandı maili silmeye ne gerek var adsense den çıkarım demeyın arkadaşlar kesinlıkle gidin silin o maili kökten
geçmış olsun

hocam 2 adsense böyle yaptılar saldırıda bulunuyorlar bana cidden bıktımm bitirdiler benii kanalı bulamıyorlar kanal spam gitti belii değill offf kanalın ismi var eposta adresi yok

---------- Mesaj saat 19:25:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:19 civarında gönderildi. ----------

bana youtube her zaman haksızlık yaptı ne hakları ve ne hukukları kuralsızlar vicdansızlar bunu kapatan elleri görsem Allah verdi demem çok kızgınımm 2 adsense 30 yakın kanal hepsi iyi kanall 6 ay önce kapanmış bir kanalın ölünün hesabını soruyolar geçende diğer adsense vardı onun böyle birşey cidden yazık beee

yedekleme yapmadın mı da ben geçen seneden beri hangı kanalı adsenseye baglarsam mutlaka yedekte bulundurum. kanal kapansa bile keşke yedekte olsaydı. iyiçe .. saçmalamaya başladılar gerçekten çekılmıyor artık eskıden nede güzeldi be

bunlar istediğini bize nasıl yaparlar bunlar kural keyifleri var bu böyle gitmezzz Allah belalarını versin YoutubeTürkiye ekibin de bu haksızlığı Allah ocaklarını söndürsünn

---------- Mesaj saat 19:28:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:27:25 civarında gönderildi. ----------

yedekleme yapmadın mı da ben geçen seneden beri hangı kanalı adsenseye baglarsam mutlaka yedekte bulundurum. kanal kapansa bile keşke yedekte olsaydı. iyiçe .. saçmalamaya başladılar gerçekten çekılmıyor artık eskıden nede güzeldi be

Hocam kanal ismi var mail yok olsa inan kesin kapanmış kanaldır oo bu nedir yaaa

---------- Mesaj saat 19:46:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:28:02 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar 6 ay önceki kapanan kanalın ismi var gmail yokk

bunlar istediğini bize nasıl yaparlar bunlar kural keyifleri var bu böyle gitmezzz Allah belalarını versin YoutubeTürkiye ekibin de bu haksızlığı Allah ocaklarını söndürsünn

Kardeş youtubeye girerken yada adsenseye onların bütün kurallarını kabul ederek gidiyorsun. Biraz daha dikkatli ol .

Kardeş youtubeye girerken yada adsenseye onların bütün kurallarını kabul ederek gidiyorsun. Biraz daha dikkatli ol .

Hocam ben ne zaman beri bu işteyim 6 aydır 2 adsense vardı 30 kanal vardı spam yapmam aşırı ailem bana umut bağladı.Herşeyimi aldılar malesef adamlar istediğini yapıyor.

Youtube kural diye bir şey yok spam giden kanalınız mı var onu ele alıp tüm kanallarını kapatırlar kapattıkları bahane edip kapatıyorlar hak hukuk yok

---------- Mesaj saat 20:13:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:40 civarında gönderildi. ----------

bunları kasti yapan youtube çalışanları Ailemin bedduası aldı sinir kriz geçiricem 2 adsense mahfettiler kanallar gittti spamm mı yapıyorum bennn beeee sabah akşam yüklediğim emek videolar varrr siz ne hakla kapanmış kanalı bahane edip herşeyimi alırsınızzz ne biçim vicdanınız varyaaa

Hocam ben ne zaman beri bu işteyim 6 aydır 2 adsense vardı 30 kanal vardı spam yapmam aşırı ailem bana umut bağladı.Herşeyimi aldılar malesef adamlar istediğini yapıyor.

Youtube kural diye bir şey yok spam giden kanalınız mı var onu ele alıp tüm kanallarını kapatırlar kapattıkları bahane edip kapatıyorlar hak hukuk yok

---------- Mesaj saat 20:13:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:40 civarında gönderildi. ----------

bunları kasti yapan youtube çalışanları Ailemin bedduası aldı sinir kriz geçiricem 2 adsense mahfettiler kanallar gittti spamm mı yapıyorum bennn beeee sabah akşam yüklediğim emek videolar varrr siz ne hakla kapanmış kanalı bahane edip herşeyimi alırsınızzz ne biçim vicdanınız varyaaa
Özgün mü çalışıyodun gardeşim sen?

Sakin ol [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] benim de kanallarım kapandı bu kadar öfkelenmene gerek yok beddua iyi bir şey değil dönüp dolaşıp sahibini bulur yani öyle anlatıyorsun ki özgün mü çalıştın da hakkını yediler? Bu tür para kazanma olaylarında hep eski hesabı örnek olarak gösterirler ancak yeni olan bir şeyler vardır. Ben mesela dün telif ve topluluk yedim bugün adını bile unuttuğum 3 ay önceki kanalımdan dolayı hesabı kapattıklarını söylediler. Kendimizi yiyip bitirmemize gerek yok yolumuza devam etmeliyiz.

Sakin ol [MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] benim de kanallarım kapandı bu kadar öfkelenmene gerek yok beddua iyi bir şey değil dönüp dolaşıp sahibini bulur yani öyle anlatıyorsun ki özgün mü çalıştın da hakkını yediler? Bu tür para kazanma olaylarında hep eski hesabı örnek olarak gösterirler ancak yeni olan bir şeyler vardır. Ben mesela dün telif ve topluluk yedim bugün adını bile unuttuğum 3 ay önceki kanalımdan dolayı hesabı kapattıklarını söylediler. Kendimizi yiyip bitirmemize gerek yok yolumuza devam etmeliyiz.

Adamlar istediğini yapıcak.Yok böyle birşey kural yok.Keyiflerine göre hareket ediyorlar.Beddua ettim arkasındayım.Ben bu kadar normal göremem.2 adsense var kaç aylık mahvettiler ikisini kanalları.2.adsense kapanan kanalı bulamıyorum böyle birşey var mı kanal spam gitmiş kapatmıssın neyin bahanesini gösterceksin.O zaman her açtığımızda onu bahane göstersinler böyle saçmalık olmaz

Sakin ol kardeş . Üzüldüm. Ama en büyük hatan her şeyini youtubeye bağlaman olmuş. Bu seni yıldırmasın. Hayatta yediğin darbeler seni yapratmasın aksine tecrübe edin daha sağlam yap işini. ALLAH yardımcın olsun ..

Google Destek

w6cf.png

Sakin ol kardeş . Üzüldüm. Ama en büyük hatan her şeyini youtubeye bağlaman olmuş. Bu seni yıldırmasın. Hayatta yediğin darbeler seni yapratmasın aksine tecrübe edin daha sağlam yap işini. ALLAH yardımcın olsun ..

Hocam moralim çok bozuk.Bu kadar kolay mı kanalım yok ortada adamlar kapanmış kanalı bahane gösterdiler.Diğer ölee

---------- Mesaj saat 20:28:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:28:25 civarında gönderildi. ----------

hocam 1 tane soruya cevap vermiyorlar

Hocam moralim çok bozuk.Bu kadar kolay mı kanalım yok ortada adamlar kapanmış kanalı bahane gösterdiler.Diğer ölee

---------- Mesaj saat 20:28:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:28:25 civarında gönderildi. ----------

hocam 1 tane soruya cevap vermiyorlar

Normalde siteler için ama buradan detaylı açıklamaları yaparak itiraz edin.
https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=tr&contact_type=policy_violation_appeal&rd=1

Elinde sonunda cevap vereceklerdir peşini bırakmayın size google destek formundan dışında hiçbir yer yardımcı olamaz bunu unutmayın.

Normalde siteler için ama buradan detaylı açıklamaları yaparak itiraz edin.
https://support.google.com/adsense/bin/request.py?hl=tr&contact_type=policy_violation_appeal&rd=1

Elinde sonunda cevap vereceklerdir peşini bırakmayın size google destek formundan dışında hiçbir yer yardımcı olamaz bunu unutmayın.

Hocam bir kanal diyorlar kanal ortada yok ben nisan beri bu işteyim çok eski kanal kapanmış etmiş kanal gmail yok bulamıyorum bulsam kanalı silcem yok dolar hesabıydı adamlar 1 gün önce herşeyi banamı ayarlıyor bilmiyorum kesinleşmedne 1 gün önce tl kapattılar şimdide doları böyle şey olur mu

---------- Mesaj saat 21:08:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:36:46 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar o kanalımı buldum ama Youtube ona kanalımı devre dışı bırakmış gmail bile giremiyorum kanalımın

---------- Mesaj saat 21:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:06 civarında gönderildi. ----------

HellsKitchenFox hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

---------- Mesaj saat 21:27:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:09:24 civarında gönderildi. ----------

Hocam bir kanal diyorlar kanal ortada yok ben nisan beri bu işteyim çok eski kanal kapanmış etmiş kanal gmail yok bulamıyorum bulsam kanalı silcem yok dolar hesabıydı adamlar 1 gün önce herşeyi banamı ayarlıyor bilmiyorum kesinleşmedne 1 gün önce tl kapattılar şimdide doları böyle şey olur mu

---------- Mesaj saat 21:08:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:36:46 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar o kanalımı buldum ama Youtube ona kanalımı devre dışı bırakmış gmail bile giremiyorum kanalımın

---------- Mesaj saat 21:09:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:06 civarında gönderildi. ----------

HellsKitchenFox hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

arkadaşlar kanalı buldum ama hesap devre dışı gmail giremiyorum kanalın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri