dikkatımı cekıyorda banlandım, ıhtar yedım gıbı konular acıldıgı zamanlarda genel olarak benımde spam kanallarda sorunlar yaşıyorum. deneme amaçlı ıkı kanal açtım bırını bır gun acık tutup dıgerını kapattım. aynı olayı tersınden yaptım. sonuç şu kı bır hafta sonunda bır kanalım ıhtar aldı ancak aynı vıdeonun oldugu öte kanalım ıhtardan kurtuldu.
ıhtaar alan vıdeomda 21 ızlenmıstı altı ustu agresıf bır yukselme gostermedıgınden oturu özenle üstünde durduklarını sanmıyorum.
sonuç olarak herkes ıhtar yedıgı tarıhlerı yazarsa, ıhtarlı gunler dıye bır sey varsa hepımız öğrenırız o gunler vıdeoların gorunumunu kapatır dıger gunler acarız. olabılıtesı var mı bılmem ama bır fıkırdır sundum....
ıhtaar alan vıdeomda 21 ızlenmıstı altı ustu agresıf bır yukselme gostermedıgınden oturu özenle üstünde durduklarını sanmıyorum.
sonuç olarak herkes ıhtar yedıgı tarıhlerı yazarsa, ıhtarlı gunler dıye bır sey varsa hepımız öğrenırız o gunler vıdeoların gorunumunu kapatır dıger gunler acarız. olabılıtesı var mı bılmem ama bır fıkırdır sundum....