Youtube Beni Yakalar mı ?

ahzukabz

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Güzel giden bir slide kanalım var. İkinci bir slide kanalı daha açmak istiyorum. Görseller internette bulduğum görseller video haline getiriyorum.

Ben bu ikinci açacağım kanalın ilk kanalla ilişkilendirilmemesini istiyorum. Malum kanalın başına bir şey gelirse diğerine sorun oluşturmasın.

Bunun için seçenek var bunlardan hangisini seçmem gerek ?

Seçenek 1
Aynı bilgisayar, aynı modem, farklı harddisk ve farklı ip, farklı adsense, farklı banka hesabı ile

Seçenek 2
Aynı bilgisayar, farklı modem, farklı harddisk, farklı ip, farklı adsense, farklı banka hesabı

Benzer şekilde çalışan var mı ? Seçenek 2 benim için biraz maliyetli olacak. Seçenek 1 ile sorunsuz çalışan var mıdır ?

Merhaba Arkadaşlar,

Güzel giden bir slide kanalım var. İkinci bir slide kanalı daha açmak istiyorum. Görseller internette bulduğum görseller video haline getiriyorum.

Ben bu ikinci açacağım kanalın ilk kanalla ilişkilendirilmemesini istiyorum. Malum kanalın başına bir şey gelirse diğerine sorun oluşturmasın.

Bunun için seçenek var bunlardan hangisini seçmem gerek ?

Seçenek 1
Aynı bilgisayar, aynı modem, farklı harddisk ve farklı ip, farklı adsense, farklı banka hesabı ile

Seçenek 2
Aynı bilgisayar, farklı modem, farklı harddisk, farklı ip, farklı adsense, farklı banka hesabı

Benzer şekilde çalışan var mı ? Seçenek 2 benim için biraz maliyetli olacak. Seçenek 1 ile sorunsuz çalışan var mıdır ?

bilgisayar bilgilerinide aldığını varsayarsak eşleştirir diye düşünüyorum şahsen hocam. pc den aldığı tek şeyin harddisk seri nosu olduğunu sanmıyorum

10 tanede slide kanalın olsa p...no slide yapmadığın sürece özgün video olustuğu ıcın bir sorun olacağını sanmıyorum

hiçbirşey olmaz. sadece portable tarayıcı ile ip değişerek birsürü adsense kanala giriyorum hiçbirşey olmuyor bak keyfine.

Enseden tutat yakalar, gece kabuslarına girer uyutmaz yt :D hepimizin gözünde öcü gibi yt :D

bilgisayar bilgilerinide aldığını varsayarsak eşleştirir diye düşünüyorum şahsen hocam. pc den aldığı tek şeyin harddisk seri nosu olduğunu sanmıyorum

Bana kalırsa YT bazı bilgileri HDD de saklayarak bizi tekrar buluyor onun dışında da yine bana kalırsa modem mac adresinden buluyor. Bende bu yüzden farklı modem ve farklı HDD çalışmayı düşünüyorum sizce başka nasıl yakalar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri